rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Luba, 30 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ahara

ahara Okazjonalny autor

oficjalne ogłoszenie nie uległo zmianie !!! proszę edytować ŻE JEST JUŻ DOPISANE a nie chować głowy w piasek :), wobec braku jasnej odpowiedzi nie widzę podstaw do rozmowy z P/T skoro czas dnia dzisiejszego jeszcze się nie zakończył do północy :)

alexander56 lubi to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

ahara, nie mam tutaj mocy edytowania Ogłoszeń. Tak jak napisałam, o edycję dopytam.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xDxD OOOOOOOOOOOO Dziś twierdzicie że na 100% jesteście pewni o dopisaniu graczom z WP rekompensaty a wczoraj jeszcze nie byliście pewni niczego :sleepy:
    to co daliście w OO to jest ściema jakich mało xD macie w ogóle pojęcie że gro graczy z Onet.pl też miało problem z logowaniem ? jeśli takiego pojęcia nie macie to warto to zgłosić do centrali (jak każdy problem graczy :p)

Ostatnie edytowanie: 30 października 2015
    bela816 lubi to.
  4. ahara

ahara Okazjonalny autor

Polemiki ciąg dalszy czy w takim razie O/O tracą rację bytu ? a "można powiedzieć było zapowiedzią" jest wiążące czy też nie ?
    Białe jest białe, czarne ... a w tej chwili lawirujemy w odcieniach szarości ... wracając do sedna gdzie mogę sprawdzić że dopisano , oczywiście zgodnie z O/O czas jest do północy i dlatego proszę nie odsyłać do P/T. :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka tematu więcej pytań nie ma wobec tego wątek zamykam.

Bardzo Was proszę o zaprzestanie tej dyskusji która powoduje niepotrzebne napięcia.
    Przypominam że o rekompensacie zadecydowała Centrala. Rekompensatę otrzymali Gracze którzy mieli zakładane konta przez stronę partnerską wp.pl, a których dotknął problem z logowaniem. Jeżeli ktoś nie otrzymał takowej rekompensaty lub nie jest pewny czy takową otrzymał zapraszam do napisania zgłoszenia do Pomocy Technicznej - tam konto zostanie sprawdzone.
    Jak już pisałam rekompensaty zostały dopisane do kont - dopytałam o to, jest to informacja ostateczna, uważam dyskusję w tym temacie za zakończoną.
    Życzę Wam spokojnej nocy i mam nadzieję że takie problemy się więcej nie pojawią.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.