rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Jacenty70, 28 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

co to ma znaczyć brak możliwości logowania czuwa nad tym ktoś czy nie żądam wyjaśnień i rekompensaty najlepiej przyspieszcie oczekiwanie zbiorów na cudownym pnączu 0 dwie godziny.

Goldmaster82 lubi to.
  2. eurb1

eurb1 Zaawansowany

no właśnie- straciłam sporo bo zamiast jak zwykle 0 6:00 zebrać to dopiero teraz 5 h później to zrobiłam. Przez ten czas niejedno by dojrzało. Co z rekompensatą? Nie wszyscy mają cały dzień na zabawę w farmę niektórzy muszą na florki zarobić

Goldmaster82 lubi to.
  3. ammi1952

ammi1952 Okazjonalny autor

Zgadza się juz drugą noc od godz 1,30 nie można sie na farme zalogować.

Goldmaster82 lubi to.
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Też jestem zdania że rekompensata powinna być. Jedni grają w dzień, inni w nocy-Ja próbowałam od 2:42 sie zalogować i nie dało się, a przez to jestem 3 zbiory do tyłu....Bonusy też się zmarnowały i kombajny.... no i uważam że pełnia powinna być przedłużona o kilka godzin w których nie można było się zalogować do gry.

Goldmaster82 lubi to.
  5. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

jestem tego samego zdania w nocy ciągle wyskakują błędy że nie można się zalogować , mam również problem z kombajnem że na szaro jest i trzeba się przelogować nawet kilka razy aż załapie .Mimo to jest utrudnienie

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli Bigpoint uzna że rekompensata się Graczom należy to ją przyzna, nie raz tak bywało, ale jak będzie teraz nie wiemy. Zgodnie z OWH to takie przerwy grze mają prawo mieć miejsce :

"4 Dostępność

Bigpoint gwarantuje dostępność gier i serwisów przeciętnie przez 90% (dziewięćdziesiąt procent) roku. Wyłączone z tego są okresy, w których serwery portalu gier Bigpoint lub poszczególnych gier nie są dostępne przez internet z powodu problemów technicznych lub innych problemów, pozostających poza strefą wpływów Bigpoint (siła wyższa, zawinienie osób trzecich, itd.) oraz okresy, w których przeprowadzane są rutynowe prace konserwacyjne. Odpowiedzialność cywilna firmy Bigpoint za umyślną lub spowodowaną rażącą niedbałością niedostępność gier i serwisów pozostaje nienaruszona. Bigpoint może ograniczyć dostęp do usług, o ile wymaga tego bezpieczeństwo pracy sieci, utrzymanie integralności sieci, a zwłaszcza w celu uniknięcia poważnych zakłóceń sieci czy oprogramowania lub utraty zapisanych w pamięci danych."

Jeśli otrzymamy jakieś informacje o ewentualnej rekompensacie to zostanie zamieszczone stosowne ogłoszenie, Zapraszam do śledzenia OO :>>>klik<<<. Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.