Rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sunshinexxxx, 27 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sunshinexxxx

sunshinexxxx Forum Pro

Chcialabym sie dowiedziec, czemu polska ekipa przypisuje sobie sukces w zwiazku z przyznaniem rekompensat dla graczy za walentynkowe pnacze ? Kiedy po raz pierwszy napisalam do PT dostalam informacje ze nie ma zadnej dodatkowej rekompensaty dla graczy ktorzy zakupili pnacze, pozniej po mojej interwencji w angielskiej PT nagle rekompensata sie znalazla na polskim serwerze, chcialabym sie dowiedziec zatem czemu BA Izolda przypisuje zaslugi TL Mouse dla ktorej sprawa rekompensaty byla jasna tzn. Żadna

-Marysia111- lubi to.
  2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Witaj :)
    Z przyczyn oczywistych nie mogę Cię wtajemniczyć w działania zakulisowe związane z takim, a nie innym obrotem sprawy.
    Dodam tylko, że nigdy nic nie znalazło się nagle. I skoro BA_Izolda, czyli ja ;) , która wie jak wyglądała sytuacja, tak napisała, to zapewne wiedziała, o czym pisze.

Zakładam, że nie posiadałaś wszystkich informacji w tym temacie, czy masz pewność, że jesteś w pełni kompetentna, aby wysuwać takie wnioski?

Zważ, proszę co napisała nasza ICM:
    Skoro nasza przełożona stwierdziła, że nie ma takiej możliwości, a jednak się ona znalazła to ktoś musiał w tej sprawie zainterweniować. Ktoś, to znaczy polska Ekipa. W związku z Waszymi licznymi zapytaniami w tej sprawie robiliśmy wszystko, by Gracze byli usatysfakcjonowani.
    Dodam też, że naszym zwierzchnikiem są CMi i ICM, nie zaś angielska pomoc techniczna, i to dzięki ich decyzji rekompensaty/zwroty są aktualnie przyznawane.

3. sunshinexxxx

sunshinexxxx Forum Pro

to ja sie Ciebie zapytam, droga Izoldo dlaczego kiedy pisalam do polskiej PT zawsze dostawalam informacje zwrotna "nie ma zadnych rekompensat" zamiast "dopytujemy sie w innych centralach jak ta sprawa wyglada, prosimy o cierpliwosc"??
    Najpierw klamiecie ze nic nie ma i mimo prosb, dowodow innych graczy ze w pozostalych krajach rekompensaty sa dalej nic z tego sobie nie robicie a po mojej interwencji kiedy angielska PT zwrocila sie do was z ta sprawa nagle pojawily sie odszkodowania, OO mimo ze cala sprawa ciagnie sie juz miesiac, mozesz mi wytlumaczyc wasz brak zainteresowania ? I czemu tak pozno gracze otrzymuja rekompensaty w porownaniu z naszymi sasiadami z innych krajow ?
    Nastepne pytanie, dlaczego gracze maja tak krotki termin o zwrocenie sie do PT ? Wezcie pod uwage to, ze nie kazdy siedzi 24 h/dobe na tej grze i forum, ludzie maja obowiazki zarowno zawodowe jak i osobiste....
    To samo z OO Mouse, dlaczego zawieralo angielskie slowko mimo ze to jest POLSKIE forum i nie kazdy musi znac angielski i doszukiwac sie slow zeby zrozumiec znaczenie przedstawionego ogloszenia, jezeli macie problem z przetlumaczeniem tekstu to moze czas wymienic ekipe na taka ktora biegle posluguje sie jezykami obcymi ?
    Mam nadzieje ze Polscy gracze nie beda odstawac od naszych sasiadow, nie beda wiecznie czuc sie gorsi

-Marysia111- i wiesi06 lubią to.
  4. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Widocznie na chwilę, kiedy pisałaś takie były ustalenia. Jak już wspomniałam "W związku z Waszymi licznymi zapytaniami w tej sprawie", także Twoimi, Wasze niezadowolenie było przekazywane do Centrali i na tej podstawie została podjęta decyzja taka, a nie inna. Dlaczego na taki czas i czemu tak późno - na to nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć.
    I zdajemy sobie sprawę, że nikt z nas, użytkowników czy to gry czy forum nie
    siedzi tu 24 godziny na dobę.

W sprawie oo też pojawiły się wyjaśnienia tu.

Skupię się teraz na tym:
    z tego co widzę, nie jesteś zainteresowana rozwiązaniem problemów z pnączem, rekompensatą czy treścią oo.
    Próbujesz wywołać jakiś konflikt lub nieporozumienia. Tylko po co? Dla mnie to żadna frajda więc wybacz, ale nie będę Ci dalej odpowiadać.

Jeśli masz jakieś zastrzeżenia do pracy poszczególnych członków Ekipy to zgłoś się, proszę do PT.
    Tu zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.