Rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bananik, 17 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bananik

bananik Forumowy żółtodziób

Za to mulenie nic innego tylko kod na pomocników na 3h , to jest naprawdę lekceważenie graczy.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może firma BP podejmie taką decyzje,ale na to niestety nie mamy wpływu.
    Przypominam,że dział ten nie służy do dyskusji.
    Czy masz jakieś pytanie ?

3. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Mod
    niby nie jest to dział do dyskusji ale Wiesz sama , gra wariuje i my wariujemy ,
    Ja jestem wściekła jak nigdy dotąd , bo kombajnem nie mogę nic a nic zebrać ręcznie wiesz jak jest z powrotem na pole wraca
    Uważam że rekompensatę mogliby dać żeby graczy uspokoić , wiadomo niech naprawią a potem będziemy dalej żądać za błędy rekompensat
    bananik napisałaś 3 h rekompensaty na pomocników , niepotrzebnie bo już więcej niż 3 h jak jest gra do niczego

Uważam że chyba wiedzą jak nas zadowolić

4. Jeżeli miałaby pojawić się jakaś rekompensata to pojawi się stosowne Oficjalne Ogłoszenie :)

A tymczasem zamykam i miłej i spokojnej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.