rekompensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewa6363, 19 października 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewa6363

Ewa6363 Okazjonalny autor

Witam
    moje konto było niedostępne do dziś godz. 13:00, nie mogę odebrać rekompensaty, miałam zakupionych pomocników( to była druga dłuższa przerwa w logowaniu od września br.)

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Rekompensatę można było odebrać :od 10.10.2025 godz. 23:59 do 17.10.2025 do 23:59

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

ja też nie mogłam się logować do dziś rano! a próbowałam po kilka razy dziennie! to jakaś porażka ta gra teraz, wszystko przepada!

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Gra działała cały czas, nie było żadnej awarii i spokojnie można było odebrać Rekompensatę.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

5. slawek56

slawek56 Czeladnik forum

moja farma też nie działała w ostatnim tygodniu!

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To na początek zawsze trzeba wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) i uruchom ponownie komputer, sprawdź inne przeglądarki, zaktualizować przeglądarkę na której się gra.

I jeszcze raz napiszę nie było żadnej awarii gry, wszystko działało prawidłowo.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie ?

7. slawek56

slawek56 Czeladnik forum

pamięć była wyczyszczona, używam tej samej przeglądarki, dziś po godz, 11:00 nie było problemu z logowaniem, po pierwszej awarii gra działała przez kilka dni, potem znów była niedostępna!

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Skoro problem występuje na kilku kontach korzystających z jednego komputera, to ewidentnie jest to wina sprzętu/połączenia internetowego. Rady, jakich możemy udzielić na forum są standardowe - wyczyszczenie i zaktualizowanie przeglądarki, próba skorzystania z innej lub z autonomicznego klienta, sprawdzenie połączenia internetowego. Jeśli pomimo tych czynności gra nadal jest niedostępna, prosimy o kontakt z Pomocą techniczną. Na forum, bez sprawdzenia konta w grze, nic więcej nie jesteśmy w stanie zrobić.

Czy są jeszcze pytania?

MOD_Ruda lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.