Rekompensata za zwłokę w TOP-1000

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Andzik1410, 29 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Andzik1410

Andzik1410 Okazjonalny autor

Witam...
    Dawno zakończył się udział w TOP-1000... dawno była weryfikacja uczestników... część uczestników otrzymała już swoje nagrody....ale jest część graczy /min. i ja do nich należę/,
    do tej chwili nie otrzymali swoich wywalczonych.. n a g r ó d ..W oficjalnych OO jest napisane..że w poniedziałek mamy d o ł ą c z y ć do tych wszystkich szczęśliwców..Jest O.K.
    Z jedną uwagą ,że jesteśmy w pewien sposób p o s z k o d o w a n i..
    a to dlatego,że wszyscy co już otrzymali swoje nagrody---- mogą w pełni z nich korzystać ---
    Przez te kilka dni pozbawieni jesteśmy..dodatkowych bonusów w postaci PD i TPD..jak i również innych rzeczy ,które były do zdobycia w/w TOP-e..
    Moje pytanie dotyczy ewentualnej rekompensaty ze strony BP ..za zwłokę ...wynikającą z błędów powstałych w Firmie.. , -- n i e g r a c z e ją spowodowali.... a w pośredni sposób, są za te błędy ukarani....

Anuszki lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli decyzja o jakiejś ewentualnej rekompensacie zostanie podjęta w Centrali Bigpoint, a my otrzymamy informacje na jej temat to stosowne ogłoszenie zostanie zamieszczone na forum w dziale ogłoszeń : >>>klik<<<. Na chwilę obecną żadnych informacji nie posiadamy, zapraszam do śledzenia działu z ogłoszeniami.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. .Diana..

.Diana.. Czeladnik forum

Chciała bym się zapytać ponieważ nie chcę zakładać nowego wątku i zaśmiecać forum Na liście TOP 1000 jest sporo osób,które mają zablokowane konta czy jutro po weryfikacji te konta w grze zostaną odblokowane? Bo jeśli nie to wydaje mi się,że powinny być usunięte z listy,a dodane te osoby które były na pozycjach powyżej 1000 gdyż te nagrody już tym graczom z zablokowanymi kontami i tak do niczego się nie przydadzą.

4. Andzik1410

Andzik1410 Okazjonalny autor

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?[/QUOTE]

O.K. dzięki:)

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Ostatnio edytowane przez moderatora: 30 listopada 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.