rekompensata za walentynkowe pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiewiorka721, 2 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

przepraszam bardzo,że zapytam a jak mam wyglądać ta rekompensata,gdyż napisałam do pomocy technicznej i niewiem czego oczekiwać a może już to dostałam.

Karkalinka lubi to.
  2. Karkalinka

Karkalinka Młodszy ekspert

JA TEŻ U SIEBIE NIE WIDZĘ ŻADNEJ REKOMPENSATY.....
    Napiszcie konkretnie gdzie tej rekompensaty szukać,bo pisałam do PT w wyznaczonym czasie i powinnam rekompensatę dostać,przynajmniej zwrot realnej kasy

3. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Najpierw dostaniesz odpowiedź :)
    Wtedy zadecydujesz, którą z dwóch opcji wybierasz.
    Poczekaj na odpowiedź :)

4. Karkalinka

Karkalinka Młodszy ekspert

A gdzie ta odpowiedź będzie ,bo na maila dzisiaj nic nie dostałam,jedynie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia 4 dni temu

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Karkalinka, odpowiedź przyjdzie na adres mailowy przypisany do gry. Sprawdź folder SPAM gdyż czasem to tam trafiają odpowiedzi od Pomocy Technicznej. :)

wiewiorka721, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. ataner23

ataner23 Okazjonalny autor

Napisałam w poniedziałek, dostałam odpowiedź z informacją jaką rekompensatę mogę dostać. Odbiłam email podając mój wybór i na tym koniec. Żadnej rekompensaty czyli 100FL do dziś nie dostałam.
    A tu na forum dzisiaj pojawia się ogłoszenie, że wszyscy dostali już rekompensatę! Znowu oszustwo!
    Napisałam dziś pytanie do PT o co chodzi i czego jeszcze nie otrzymałam FL. Czekam co dalej. Tym razem nie odpuszczę!

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wysłaliście zgłoszenia do Pomocy Technicznej i jeszcze nie otrzymaliście rekompensaty, to bardzo proszę kontynuować korespondencję z PT odpowiadając na wiadomość o przyjęciu zgłoszenia,korzystając z opcji "Odpowiedz" w tej wiadomości.

ataner23 nie ma tu żadnego oszustwa i bardzo proszę nikogo nie oskarżać.Wszyscy Gracze,którzy zakupili Walentynkowy rząd na Cudownym Pnączu i wysłali swoje zgłoszenia,po weryfikacji otrzymali przysługującą rekompensatę.Jeśli Ty jakimś trafem jeszcze nie otrzymałaś,to tak jak napisałam wyżej- kontynuuj proszę korespondencję z PT.

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autorka tematu kolejnych pytań nie zgłasza, rozumiem że wszystko jest już jasne w związku z tym temat zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.