Rekompensata - za pnącze walentynkowego rzędu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdalena, 28 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdalena

magdalena Weteran forum

Witam.
    Mam pytanie gdzie mogę oprócz PT zgłosić prośbę o rekompensatę za pnącze.
    Jaka jest droga odwołania od decyzji PT i do jakich instancji mogę jeszcze pisać?
    PT ma tylko dwa rozwiązania i żadne mi nie odpowiada.
    Mojej propozycji nawet nie rozważyli, więc gdzie tu indywidualne podejście.
    Odpowiedzi ekipy PT nie mają dla mnie ładu i składu i jestem pewna, że nawet nie czytali moich kilkunastu e-maili w tym samym zgłoszeniu (posiadam korespondencję z nimi, ale to nie miejsce na pokazywanie takiej korespondencji).

Dodatkowo chciałam się dowiedzieć, dlaczego PT nie podpisuję się pod korespondencją, wyrokami. Czy to taki standard w BP?
    Wy drodzy modzi bierzecie odpowiedzialność za swoje wypowiedzi z całym tego konsekwencjami.

Pozdrawiam i proszę o wyczerpującą odpowiedź.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

magdalena, naszą szefową jest ICM, jeżeli chcesz odwołać się od jakiejś decyzji możesz to zrobić wysyłając zgłoszenie do PT zwracając się właśnie do niej.
    Jeżeli chodzi o podpisywanie się pod korespondencją to nie ma takiego obowiązku, wyjaśnienie znajdziesz tutaj: ..::klik::..

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

BA_Chris lubi to.
  3. magdalena

magdalena Weteran forum

Dzięki SMOD_Wadera* za odpowiedź.
    A czy ponad ICM mam jakieś możliwości odwołania, bo na pewno do naszej ICM napiszę ?
    Kolega pracujący w Niemczech mówił, że u nich PT podpisuje się imieniem czy pseudonimem - czy to prawda ?

Po odpowiedzi na te dwa pytania proszę o kłódeczkę z automatu.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak wyżej napisała SMOD_Wadera*, napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej z dopiskiem do ICM_DoriSani .Zapewniam Cię,że Twoje zgłoszenie dotrze do Adresatki i uzyskasz odpowiedzi na swoje pytania.My jako SMOD,nie udzielamy informacji na temat pracy Pomocy Technicznej.W związku z powyższym temat zamykam i życzę miłego popołudnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.