Rekompensata ponownie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sunshinexxxx, 27 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sunshinexxxx

sunshinexxxx Forum Pro

Droga Izoldo, gdybym nie byla zainteresowana rozwiazaniem sprawy z walentynkowym pnaczem to bym nie naglasniala sprawy poza polska PT, probuje tylko udowodnic i pokazac graczom ze macie nas w glebokim powazaniu a "sukcesy" jakie zostaja czasami przez nas poruszane poza granicami naszego serwera przypisujecie tylko i wylacznie sobie, jezeli tak bardzo chcesz to moge Ci udowodnic ze angielska PT miala wplyw na zaistniala sytuacje i jakims dziwnym trafem na 2 dzien pojawily sie komunikaty odnosnie rekompensaty, ktorej przez MIESIAC nie bylo na forum.

Moze najwyzszy czas przyznac sie do bledu i podziekowac innym ktorzy maja na celu dobro pozostalych graczy i zalatwiaja za was sprawy.

I gdzie odpowiedz na moje pytanie odnosnie czasu zglaszania do PT ? OO zostalo podane o godzinie 15, a zglaszac sie mozna do jutra do godziny 9:00 wiec to nie jest nawet 24 h ....

Lepiej zamknac sprawe i zamiesc ja pod dywan, czyli to co wychodzi wam najlepiej !!

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

sunshinexxxx ogłoszenie pojawiło się wtedy, kiedy otrzymaliśmy odpowiedź z Centrali, ale jeśli uważasz, że to Twoja zasługa, to ja rozumiem masz takie prawo, bo jak widzisz ani ja, ani pozostałe BA jak mówisz "zasług" związanych z decyzja Community Managera jak widzisz sobie nie przypisują. Ustalmy jeszcze jedno, bo może to jest dla Ciebie mylące - zamieszczenie ogłoszenia, a podjęcie decyzji o jego treści i tym, że się pojawi, to dwie zupełnie różne rzeczy.

Skoro wszystko sobie wyjaśniłyśmy ja proszę o zakończenie tego tematu, bo w przeciwnym razie zmusi to osoby pilnujące na forum do nałożenia punktów karnych zgodnie z regulaminem, a przecież można tego uniknąć - miłego wieczoru :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.