rekompensata kod

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mopiki, 22 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mopiki

mopiki Młodszy ekspert

Nie ma w co kliknąć w newsach :(

2. iwoneczka333

iwoneczka333 Czeladnik forum

Dokładnie :(

bazyl2211 lubi to.
  3. kevin

kevin Forum Pro

Poważnie ?? eventu chyba też nie ma ? czyli jak zwykle

4. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

czemu event byl a teraz sie zalogowałam i nie ma???

5. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

no właśnie jak mamy odebrać rekompensate skoro nie ma ani nazwy ani obrazka

6. farmerka-67

farmerka-67 Czeladnik forum

znowu lipa

bazyl2211 lubi to.
  7. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Nagrody się same nie dopisały chyba trzeba będzie poczekać aż naprawią swoje błędy.

bazyl2211 lubi to.
  8. ewanta

ewanta Komandor forum

u mnie też nie ma eventu:(

9. kamil18042

kamil18042 Forumowy żółtodziób

gdzie wgl jest to news?

10. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Gdzie ten kod do odebrania? Coraz gorzej się robi, każdy ewent z błędami, nawet nie wiadomo czy się zaczął planowo. Wszystko psują....

11. bomba8855

bomba8855 Okazjonalny autor

Brak eventu ,brak rekompensaty .ZNOWU same BŁĘDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

12. taczanka555

taczanka555 Baron forum

nie wiem co jest, ale ja nagrody odebrałam, kliknęłam tak jak zapowiadali, nie sprawdzałąm wszystkich, ale kombajn się dopisał. event mam, zrobiłam już jedno ciasto. piekarnia też jest w ozdobach

13. ngienia63

ngienia63 Młodszy ekspert

kiedyś jak dawali rekompensate to nazwa kodu widniała na pół strony monitora i można było odebrać a teraz ta gra schodzi na psy , coraz więcej usterek i niedociągnięć maja ewenty.:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry::cry:

14. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Moze ktos mi podpowiedziec jak aktywowac ta rekompensate co jest w NEWS ie, jak nie ma tam kompletnie niczego w co mozna kliknac by ja zaktualizowac! Juz sie przelogowywalam ze dwa razy i nic .... Czasami mam dosc juz tych bledow , Gra tez chodzi jak ZOLW .

15. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

Gdzie jest event!!!!!???!!!Kodu też ani wpisać ani kliknąć!!!

16. .ewaa40.

.ewaa40. Forumowy żółtodziób

u mnie też nie działa ani event ani rekompensata

17. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Właśnie tego nie wiemy, jakoś cisza nikt z Modów nie raczy się odezwać i nas poinformować jak to zrobić? W zegarze mam coś po niemiecku, to skandal nas każecie za jakieś pojedyncze słowo bez tłumaczenia a tu cała informacja po niemiecku !

18. lidia1963

lidia1963 Komisarz forum

Macie gdzies graczy:(( nie ma ewentu,nie ma rekompensaty. Ide do pracy na 15.00 i wroce 23.30 Przez wasze opoznienie jestem do tylu z ewentem.

19. zifa111

zifa111 Forumowy żółtodziób

valfeb2017-to jest kod

deaemeka i SperanzaE lubią to.
  20. kevin

kevin Forum Pro

jak zwykle wskazana cierpliwość ,mody się nie odzywają bo sami nie wiedzą co się dzieje ,ogólnie event nie wystartował ,rekompensaty też nie idzie odebrać ,poza kilkoma wyjątkami ( myślę że to zależy od serwera)

zamiast podpisu i nazwy wyświetlają ci się kody gry ,nic z tym nie zrobisz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.