rekompensata a ostatnie ogłoszenie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -_Amidamaru_-, 18 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Według ostatniego ogloszenia rekompensate która miala być dla kont premium dostali wszyscy gracze - jak widać nie wszyscy - ja nie dostałam.
    Jak mam ją włączyć ?
    Bo rozumiem, że wszyscy to wszyscy

magdusia668 i karla170480 lubią to.
  2. kokino69

kokino69 Forumowy żółtodziób

no nie wszyscy bo ja także nie otrzymałam a mam konto premium

magdusia668 lubi to.
  3. _Jacqueline_

_Jacqueline_ Młodszy ekspert

Problem jest zgłoszony i czekają na odpowiedź w tej sprawie. Niektórzy gracze niemający konta premium dostali rekompensatę jak dla kont premium i odwrotnie, ci mający premium dostali pojedynczo tą słabszą.

magdusia668 lubi to.
  4. -_Amidamaru_-

Rozumiem. Dla kont premium jest nowa rekompensata.
    Myślę, że skoro część graczy dostała bonusy które były dla premium to jakoś to wyrównają ?

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-_Amidamaru_-, proszę zapoznać się z ogłoszeniem, wskazany jest czas w jakim rekompensata będzie dopisywana do kont, czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

6. -_Amidamaru_-

Czy ta informacja dotyczy kont premium czy wszystkich graczy ?
    Tzn., czy wszyscy gracze dostaną rekompensatę która była pierwotnie przeznaczona dla kont premium ?

Edit.
    Link który mi podano jest do panelu do logowania dla ekipy BP, nie do ogłoszenia.

7. memlak

memlak Wyjątkowy talent

z ogłoszenia wynika że nie tylko konta premium, a wszyscy użytkownicy otrzymali pakiet przeznaczony dla graczy posiadających konto premium Ja nie dostałem i chciałbym wiedzieć czy dostane choć nie mam konta premium ?

8. -_Amidamaru_-

No właśnie o to pytam od pierwszego wpisu :D

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-_Amidamaru_-, tak, przypisany został do wszystkich kont przy pomocy skryptu, którego praca trwa w opisanym w ogłoszeniu przedziale czasowym.

-_Amidamaru_- lubi to.
  10. -_Amidamaru_-

o i takiej konkretnej odpwiedzi oczekiwałam :)
    Bardzo dziękuję.

11. mamroczek

mamroczek Forumowy żółtodziób

Sorry, ale dość mam już tej zabawy w kotka i myszkę. Po pierwsze - dlaczego mam dostać dodatek do rekompensaty PREMIUM skoro NIE otrzymałam - samej rekompensaty dla konta Premium. Rozumiem, że ma to działać tak, że posiadacze kont Premium mieli dostać rekompensatę zwykłą + rekompensatę dla kont Premium. Problem w tym, że nie wszyscy dostali obie rekompensaty, ale część - jak np. ja dostali tylko JEDNĄ rekompensatę dla graczy zwykłych. Więc zanim dostanę rekompensatę do rekompensaty - bardzo proszę aby do mojego konta została dodana rekompensata dla konta Premium. Bo nadal na moim koncie widnieje tylko jedna "zwykła" rekompensata. O ile dobrze czytam ostatnie info - teraz powinnam dostać trzy! Problem w tym, że dostałam jedną. Odsyłanie mnie przez zaplecze techniczne do ogólnego Forum i linka ogłoszeniowego - uważam za lekceważenie. Czekam na jasną odpowiedź - kiedy będzie uruchomiona rekompensata dla konta Premium. Ta rekompensata się nam po prostu należy (nawet w tej pożal się Boże formie). Dopiero potem możemy mówić o jakiejś dodatkowej rekompensacie - wobec tego, że wszyscy (jak widać to teoria) dostali oba bonusy z rekompensatą. Powtarzam - dostałam jeden.

12. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Nie wszyscy, bo ja choć mam premium, dostałam tę "uboższą" rekompensatę. Ale z tego co jest powyżej, skrypty działają w przedzaile czasowym, więc może jeszcze dostanę... Głowa mała od tego dobrao_O:p

13. kokino69

Nie wszyscy bo ja także mam premium i dostałam tą zwykła

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

kolejne osoby pytają o dokładnie to samo - proponuję oczytać odpowiedzi powyżej oraz raz jeszcze ogłoszenia.

15. kokino69

Ale w ogłoszeniu pisze wyrażnie ze wszyscy otrzymali a tak nie jest

magdusia668 lubi to.
  16. franczeska062001

franczeska062001 Okazjonalny autor

Podobno rekompensata dla graczy premium ruszy o godz. 20:00. Tylko ciekawe, która i ile tych rekompensat będzie? Bo się trochę pogubiłam...

magdusia668 lubi to.
  17. -_Amidamaru_-

Rekompensata dla zwykłych graczy i premium już jest dopisywana według ogłoszenień (chodzi o te dwie pierwsze ) a trzecia, tylko dla graczy premium ruszy o 20:00

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

proszę pisać sprawdzone wiadomości - nie został dopisany do kont wszystkich graczy, bo ja nie dostałam

magdusia668 lubi to.
  19. -_Amidamaru_-

Ale on działa cały czas, w ciągu tygodnia powinno być dopisane ? (tak myślę )

20. katbit

katbit Naśladowca mistrzów

Ja też nie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.