Rekomensata

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 9 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Po zalogowaniu sie dzisiaj cos mi sie dopisało, tzn. PD, SG itd. Nie bardzo wiem za co i gdzie jest ogłoszenie w tej sprawie? To o ten skrypt chodzi z eventu "Farmerama na lodzie"?

2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

3. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Ostatnio nie było nic na temat żadnej rekompensaty skrypt dotyczył dopisana wygranych przedmiotów z ewentu farmerama na lodzie w tym np Zagadkowa tropikalna zagroda „Wolfram” które przez błąd nie były dopisywane po każdym ewencie rośliny ewentowe i wypadajki sa wymieniane na PD SG itd

4. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no możliwe że dodatkowe nagrody dostaliśmy, :) mi np. dopisało 2 madagaskary, a one były w meczyku :)

5. FarmaBeatki37

Wypadajki to w osobnym oknie mi naliczyli. A tutaj zaraz po zalogowaniu jakieś PD na farmę i na bahame, nawóz Zosi i inne. Dużo tego było. To nie wyglądało na wcześniej nie doliczone nagrody. A nigdzie nie ma na ten temat ogłoszenia.

6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no to może specjalny prezent dla specjalnych graczy :)

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającym serdeczne dzięki. Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

EDIT:
    miodunka, post usuwam, odbiega od tematyki wątku.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 maja 2018
  8. FarmaBeatki37

W sumie to niczego konkretnego się nie dowiedziałam, tzn. z jakiej okazji dopisało mi to i owo, ale skoro nikt nie wie, to nie ma sensu dalej drążyć temat. Dzięki.

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.