reklamy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gospoś2, 2 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gospoś2

gospoś2 Forumowy żółtodziób

Gram już parę ładnych lat {94 poziom farmy,224 bahama} , proszę mi wyjaśnić dlaczego po zalogowaniu do gry muszę obejrzeć do końca reklamę aby zalogować się do gry.Rejestrując moje konto na farmie nie przypominam sobie abym wyrażała zgodę na umieszczanie reklam,które chcąc nie chcąc muszę obejrzeć za darmo do końca.( rozumiem reklamy w kinie które oferuje ma filmik raz na pół roku).

2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ja czegoś takiego już nie mam, jak mi czasem wyskoczy to go wyłączam i normalnie na farmę mi wchodzi.

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Te reklamy podobno są tylko na tych kontach, na których nie były nigdy kupowane floreny...

SuperWioska lubi to.
  4. gospoś2

tak niektóre reklamy można wyłączyć po 3 .4 czy 5 sekundach ,ale coraz więcej jest takich że trzeba obejrzeć do końca.

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Przy zakładaniu konta nie było informacji, że takie reklamy nie mogą się pojawić. Filmy ukazują się przy zalogowaniu Graczy, którzy od dawna nie dokonali żadnych płatności w grze. Gra jest bezpłatna, są jednak możliwości zarobku dla firmy, takie jak płatności wykonywane przez Graczy lub właśnie reklamy.
    Edit:
    W przypadku pojawienia się takiej reklamy, możesz ją wyłączyć odświeżając stronę klawiszem F5.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 2 marca 2015
  6. gospoś2

Gra jest darmowa,wiesz ile kosztuje czas reklamowy ? nie to że się czepiam ale z twojej odpowiedzi wynika że można spodziewać się innych rozwiązań na które nie wyraziliśmy zgody a nie były zapisane przy rejestracji konta.

7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

BP nie jest instytucją non profit i musi się z czegoś utrzymywać. Jako specjalistka od reklamy wiem ile może kosztować czas antenowy i czas w tak popularnej grze jak ta. BP na czymś musi zarabiać, a kasa od sponsorów to naprawdę niezła kasa.

8. gospoś2

zgadzam się z tobą, to nie jest instytucja charytatywna, owszem mogę oglądać i dwie godziny reklamy ale w kinie.

9. platerka

platerka Czeladnik forum

nigdy nie kupiłam ani jednego florena a reklam nie mam :)

10. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xDxD Lubię to
    Pewnie jako specjalistka wiesz też co robia gracze jak zamiast gry widzą reklamę :p Tak samo większość ludzi reaguje na reklamy np. w TV

Edit - Później Varan się główkuje dlaczego cały czas "ulepsza grę " a tu graczy nie przybywa :sleepy:

11. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Informację o możliwym wyłączeniu takiej reklamy podałam już wyżej- użyj klawisza F5, który odświeża stronę i wyłącza reklamę. Odpowiedź została już udzielona i przypominam, że nie jest to dział dyskusyjny.
    W związku z tym czy masz jeszcze jakieś pytania?

12. gospoś2

nie man więcej pytań , dziękuję za podpowiedź z tym klawiszem F5 wypróbuję.

13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę miłego wieczoru i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.