Reklamacja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janafarm, 15 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Witam ,
    proszę o informację gdzie i jak mogę kierować reklamację w sprawie eventu -rybki- wszelkie możliwości poprzez pomoc zostały wyczerpane-oczywiście sprawa została zignorowana.

2. Astrid1200

Astrid1200 Czeladnik forum

a dokładnie z czym problem?

3. janafarm

każdy w domu gra na farmie.
    jeden dostał dwa kpl itemów a drugi ani jednego ,mimo że wykonał około 160 przynet i miał 12 złotych i 24 tęczowych pstrągów.
    To jest błąd w grze i bardzo niesprawiedliwe dzielenie nagród.
    temat zgłaszany jeszcze podczas eventu.

4. Astrid1200

no wiesz trudno mi powiedzieć czy to sprawiedliwe ale na moim przykładzie to moj kolega na dodatek sąsiad grze zdobył 10 td i kilka tz a ja tylko punkty na bahamę i naklejkę i co ja mam powiedzieć?!

5. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

ja też tu dopowiem że faktycznie to klikanie w kółko było pic na wodę , nagrody były i tak przypisane już do danego serwera
    Tak to wyglądało z wypadajkami

janafarm lubi to.
  6. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

A czy będzie można wymieniać się tymi itemami podczas GT?

7. Astrid1200

a to już pytanie do góry

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Przypominam, że dział "Pytania ogólne" i zakładane w nim tematy nie są wątkami dyskusyjnymi.
    Nagrody w evencie "Na ryby!" były losowe, tak jak i bardzo dobry strzał nie gwarantował zdobycia najwyższej rybki. Nie wszystkie osoby zdobyły wszystkie potrzebne itemy na pnącze, co zapewne również zauważyłeś przeglądając wątek eventowy. Obecnie nie mamy informacji, czy będzie możliwość zdobycia brakujących itemów poprzez kupno lub wymianę podczas G&T. Lista ta pojawia się wraz z OO o dacie rozpoczęcia tego mini-eventu.

9. janafarm

reklamuj
    naprawdę trudno ocenić czy to sprawiedliwe czy nie ?
    może mieszkamy na innych planetach:)

wracając do mojego pytania ,jakie mam możliwości ?

reklamujcie
    jak dostaną 100,200,500,1000 reklamacji to nie zignorują tematu

Posty połączyłam, na forum nie piszemy posta pod postem. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji Edytuj.
    Proszę zapoznać się z Poradnikiem: >>klik<<
    Poćwiczyć możesz w tym temacie: >>klik<<
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 lipca 2015
  10. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Mechanika eventu zależała od decyzji producenta, a nagrody były losowe spośród wskazanych przy danych rybach, w związku z czym nie ma podstaw do składania skarg lub reklamacji.

11. janafarm

moim zdaniem mam podstawy i proszę o wskazanie drogi jaką mogę działać .
    nie można wszystkiego skwitować ,że losowość i już.zbyt ogromne dysproporcje w otrzymywaniu nagród.
    nie poruszam tematu podziału innych nagród,sg i pd to głowne nagrody na koncie .
    Gdzie mogę oficjalnie zgłosić skargę lub reklamację ?

12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

janafarm jeśli wyjaśnienia otrzymane tu, czy też w pomocy technicznej Cie nie satysfakcjonuje jak każdy z graczy i Ty masz możliwość kontaktu z Centralą drogą tradycyjnej poczty na adres wskazany w Impressum gry (polecany język korespondencyjny to angielski, bądź niemiecki).

Temat wyczerpany, dalszą drogę postępowania poznałaś, więc wątek zamykam życząc miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.