reklamacja za brak zakupionch florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -anna2806-, 22 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

Czy ktoś po złożeniu reklamacji otrzymał floreny ,bo u mnie nadal cisza

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Ciężko tutaj odpowiedzieć, gdyż to zależy od sytuacji oraz decyzji pomocy działu płatności. Warto też pamiętać, że nie które płatności jak np. przelew wymagają dłuższego czasu wynikającego z księgowań między bankami.
    Pamiętaj, proszę że reklamacje związane z płątnościami należy zgłosić na :" Formularz płatności(kliknięcie na napis przeniesie Cię do odpowiedniego poradnika). Po zgłoszeniu należy cierpliwie poczekać na odpowiedź.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

wczoraj wysłałam sms na leniucha i też miałam problem z tym ,że pieniądze pobrało ,a floreny nie wpłynęły
    nie pisałam reklamacji ,ale dziś około 11 rano dostałam informację na telefon ,że konto zostało doładowane i floreny z sms-a wpłynęły dziś na farmę :) szkoda ,że dziś ,a nie wczoraj ,bo leniuch przepadł :(
    sądzę ,że Twoje też wpłyną ,tylko trzeba poczekać jeszcze :) wiem ,że to słaba pociecha ,ale cierpliwości :)

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Niestety nie jestem też wstanie udzielić jednej odpowiedzi. Gdyż przyczyn tej sytuacji może być wiele. Jedne co mogę zaproponować do skorzystanie w formularza płatności .

5. agula38

agula38 Chodząca legenda forum

A po co mam korzystać z formularza płatności ? floreny przecież wpłynęły dziś ,a leniucha nikt mi nie da po czasie :)

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Może faktycznie już nie dziś, jednak zawsze warto pamiętać że istnieje taka możliwość.

7. talvi

talvi Czeladnik forum

Ja dziś ok 11 dostałam, ale to już "po ptokach" jak to mówią ;)

8. -Delfiinka-

-Delfiinka- Czeladnik forum

Moje floreny na 2 kontach wpłynęły :) ale cos mi sie zdaje że nie warto w wekendy cokolwiek kupować bo przelewy przechodzą dopiero w dni powszechne.

panilutka lubi to.
  9. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

A ja nie dostałam florenów .Wypełniłam formularz z reklamacją ciekawe co z tego wyniknie.Chyba tyle że straciłam kasę i wyleczyłam się z zakupów

10. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Nie jestem wstanie tutaj odpowiedzieć, gdyż nie ja się tym zajmuje. Jednak mogę stwierdzić, że każde zgłoszenie jest rozpatrywane. Musisz poczekać na odpowiedzi.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

11. grzegorz82

grzegorz82 Czeladnik forum

ja tez na 2 farmach dostalam dzisiaj a dzisiaj moglam sobie pomarzyc o sadzonkach

12. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Tak samo jak poprzednio zalecam kontakt z działem płatności po przez: Formularz płatności

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gracze skierowani do Działu płatności, kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.