reklamacja na zakup florenów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -anna2806-, 9 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

20 lutego kupiłam floreny których nie otrzymałam .Pisałam reklamację i nadal nie mam odpowiedz ani florenów.Co mam robić?

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Wszystkie zgłoszenia odnośnie płatności należy zgłaszać po przez: Formularz płatności
    Te zgłoszenia są kierowane do osobnego działu płatności. Niestety dział ten nie jest powiązany z forum, więc nie mamy wpływy na tępo rozwiązania sprawy.

Po złożeniu zgłoszenia powinniśmy otrzymać numer naszego zgłoszenia oraz instrukcje jak sprawdzić status zgłoszenia. Warto też sprawdzić folder spam w skrzynce pocztowej.

Jednak tutaj też warto pamiętać, że czasem trzeba cierpliwie poczekać na odpowiedź z działu płatności.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.