Reklama oprogramowania ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 19 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

"2.6. Reklamy

Reklamy na forum są zabronione, np. reklamy innych gier, for, itp. Zabronione jest również zakładanie na forum tematów, które mają na celu czerpanie korzyści finansowych.

Wyjątki, które obowiązują tylko i wyłącznie w „Kąciku użytkownika” oraz dziale “Kto jest kim”:

a) Dozwolone jest podawanie nazw gier z Bigpoint.
    b) Dozwolone jest również podawanie linków do filmów lub muzyki o ile nie naruszają one 1.2. punktu Regulaminu."

Czy można na forum podać nazwę programu wraz z opisem jego funkcjonalności (bez linków) ?

LIDEMAN lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Chodzi Ci o ten mój post : >>>klik<<< ?

Jeśli tak, to ja nie uważam tego za reklamę, a tym bardziej czerpanie korzyści finansowych. To co może Graczom ułatwić grę w Farmeramę jest moim zdaniem nawet wskazane. Nie widzę w tym żadnej reklamy, jeśli jednak Ty uważasz inaczej i masz jakieś zastrzeżenia to zapraszam ze zgłoszeniem tego faktu do Pomocy Technicznej z dopiskiem do moich przełożonych : BA_Chris lub BA_IRI.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Dokładnie o ten post chodziło.
    Bardzo dziękuję za jasną odpowiedź.
    Będzie ona dla mnie punktem odniesienia przy ewentualnej próbie pomocy graczom.
    Zastrzeżeń nie mam, bo i dlaczego miałbym mieć?
    To Wy (moderatorzy) stanowicie tutaj prawo, i to Wy je egzekwujecie, ja się do niego mam stosować.
    Zapytałem po to, aby w podobnej sytuacji mieć jasność, czego mogę się spodziewać ze strony Ekipy.
    Odpowiedź otrzymałem, pytań w tym temacie nie mam.

LIDEMAN lubi to.
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zatem zamykam. Miłego dnia.
    Dodam jedynie, że każda sytuacja ma inne okoliczności i zawsze jest rozpatrywana indywidualnie (np. ze względu na płatność programu, bezpieczeństwo, źródło, itp.).

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.