Rekiny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika heniek7575, 11 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. heniek7575

heniek7575 Forumowy żółtodziób

Dzień dobry. Mam pytanie o kryjówkę rekinów - nie mogę zrobić dla nich paszy, ale także nie mogę tej paszy kupić bo zniknęła mi z targu - rekiny w sumie też. Mam jakiś błąd gry czy coś się dzieje?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Nie ma błędu, trzeba tylko odblokować w Świątyni małp/ pomieszczenie II - posąg kryjówki rekinów za 30 złotych bananów. Od niedawna to zagroda zwykła i tak jak w przypadku pozostałych na wyspie ma swój posąg. Po odblokowaniu będziesz mógł kupić zagrody za sianogorsze, hodować w zagrodach rekiny, produkować paszę, kupić lub sprzedać na targu. Zapoznaj się proszę z ogłoszeniem: Rekiny na Bahamaramie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. heniek7575

heniek7575 Forumowy żółtodziób

Ok dzięki. Ale zaskoczyło to mnie bo od dawna miałem rekiny i nagle teraz muszę coś od nowa odblokowywać? Rozumiem gdyby to była nowa zagroda ale tak to się uwsteczniamy w grze:-(( Dziękuję za pomoc i pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Plusem jest to, że po odblokowaniu posągu można kupić dowolną ilość kryjówek za sianogrosze, wcześniej nie było takiej możliwości.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.