rekin młot

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika klara0910, 16 marca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klara0910

klara0910 Mieszkaniec forum

Odkryłam bonusy rekinów i nie mam rekinów młotów./Czy ma być zagroda dla nich, bo nie rozumiem dlaczego ich nie mam/

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rekin młot to rekin z hodowli w oazie miłości (5 poziom hodowli). Informacje znajdziesz tutaj: >klik< a rekina młota w Stodole, w zakładce Z hodowli.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. klara0910

W stodole nie mam. Logowałam się dwa razy i nic

4. SMOD_Atena

W którym pomieszczeniu i który posąg odblokowałaś? Czy sprawdziłaś w Stodole zakładkę Z hodowli? dla ułatwienia można wpisać fragment nazwy:

mł.png

5. klara0910

to wiem,szukałam ale czy można go "produkować"?

6. SMOD_Atena

Tak, rekiny młoty tak jak wyżej napisałam - to rekiny z oazy miłości, tam możemy otrzymać je np. z rekinów hodowlanych o 1 poziom niżej czyli z 4 rekinów tygrysich. Można też kupić gotowe na targu, jeśli tylko Gracze wystawią na sprzedaż.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. klara0910

Bardzo dziękuję za cierpliwość, Pozdrawiam

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.