ratunku! Bikini i owcza wełna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika linkaj, 23 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Dlaczego nie mam ani w stodole, ani na targu zakupionych "bikini", wełny owczej? kupiłam po chyba 30 sztuk, a tu ani widu, ani słychu????? Po prostu brak!!!!!!!!! Dlaczego???

2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Zobacz w zakładce Inne:)

3. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Dzięki, Patrycjo, są!!! A juz myślałam, że kilkadziesiąt tysięcy umoczyłam...
    No, ale to niestety oznacza, że nie będę mogła tymi produktami handlować. Dlaczego ktoś mi to uniemożliwia?

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2015
    patrycja9922 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

patrycja9922,dziękuję za pomoc.
    A o produktach w zakładce "Inne" na czas eventu jest informacja w poradniku do eventu,do którego zapraszam : [​IMG]

5. patrycja9922

Spróbuj sprzedać 1 produkt:)

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

linkaj wejdź proszę na targ i sprawdź czy nie możesz sprzedać któregoś z produktów ?

7. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ja np. nie mogę sprzedać ani owczej wełny ani bikini. W zakładce inne w stodole pokazują się, natomiast na targu nie mam. Owczą wełnę i bikini mogę kupić, bo się pokazuje ale nie mogę sprzedać, bo się nie pokazują w zakładce. Reszta produktów pokazuje się wszędzie zgodnie ze stanem.

8. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Rzeczywiście nie można zaoferować owczej wełny i bikini. Czyli tradycyjnie jakiś błąd musiał się pojawić, bez tego event nie byłby kompletny.8);)

capsloska i blazers lubią to.
  9. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Szanowna SMOD_Ateno, nie jest to dla mnie jasne, ponieważ poradnik informuje, że taka sytuacja - przeniesienie do paska inne będzie w chwili zbioru danego produktu, natomiast ja KUPIŁAM produkt na rynku i w tym momencie owe produkty przestały istnieć fizycznie (zarówno te kupione jak i te, które miałam wcześniej) na rynku w zakładce "zaoferuj artykuł" oraz w stodole. Rynek mnie interesuje z tego względu, ze mogę tam pohandlować ... Jak będę miała czym, oczywiście. I TO jest w tym momencie dla mnie ważne.

10. patrycja9922

Też nie mogę sprzedać tych produktów:)

11. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

U mnie jest identycznie, jak u Yaris_123. Też tylko bikini i owczej wełny nie mogę wystawić do sprzedaży. W stodole , w zakładce " inne" w/w są pokazane

12. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Jeszcze do SMOD_Ateny , mogę sprzedać pióra papuzie, bo one na rynku w mojej zakładce są. Nie ma wełny owczej i bikini, ale to już widzę nie tylko u mnie tak jest.

13. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sprawdziłam u siebie i sytuację mam taką samą. Owczej wełny i bikini nie mogę wystawić na sprzedaż, jednak wszystkie produkty wyświetlają mi się w zakładce "Inne" poprawnie. Dopytam, czy są już jakieś informacje.
    linkaj wyczyść ciasteczka, zaktualizuj AFP i skorzystaj z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Na mojej Farmie po kupieniu produktów dopisują się one w zakładce "Inne"- sprawdź proszę, czy na pewno nie są tam wyświetlane.

14. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Ateno, ależ są w zakładce inne i to już potwierdziłam trzy razy. jednak chyba nie chodzi tylko o to, by towary magazynować, al by nimi handlować, a to jest w tej sytuacji niemozliwe. Ciasteczka mam wyczyszczone, wszystko z moim kompem jest OK.

15. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Na targu mogę zaoferować wszystkie posiadane produkty oprócz owczej wełny i bikini. Na targu znajdują się one w zakładce "Produkty" i mogę zaoferować ich sprzedaż. Sprawdź, czy na pewno nie masz ich u siebie, ewentualnie zmień jeszcze przeglądarkę i wyczyść ciasteczka flashowe. Może jest to błąd wyświetlania.
    Kwestia bikini i wełny, które nie wyświetlają się na straganiku została już zgłoszona i czekamy za informacją. Pojawiło się ogłoszenie w tej sprawie: >>klik<<

16. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Ja tak samo, drogi MODzie, mam na targu wszystko, prócz bikini i owczej wełny, które mam w zakładce innne. I właśnie cały czas o TO chodzi. (Informowałam o tym chyba z 4 razy) Poczekam na naprawę błędu.

17. Proszę ogłoszenie informujące o błędzie więc proszę o odrobinę cierpliwości, nasi informatycy już nad tym pracują :)

18. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

już działa
    tylko trzeba przelogować
    :)

MOD_Kleopatra lubi to.
  19. linkaj

linkaj Okazjonalny autor

Działa, dziękuję.

20. Bardzo proszę i skoro już wszystko działa poprawnie to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.