Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

HejkaxDU mnie katar w pełnym biegu, połamało mnie też co nieco, tyle tylko, że nie ma takiej opcji, jak leżenie w łóżku..to się zdarza tylko wtedy , kiedy padnę i świat odpłynie, ale na szczęście od kilku lat się nie przytrafiaxD Mamuś narzeka, pozarażałam ją katarem i jest chora, nawet qrcze, koty kichają;)
    ..............
    oazy się już wytrzęsły, drzewa kauczukowe na polu stoją, a ja poleciałam na targ, zobaczyłam ceny i opchnęłam trochę kolorowych owieczek i świnek . A siorbię sobie przy tym herbatę z miodem i cytryną ( bez fusów!!), choć normalnie nie słodzę. Muszę być jutro na chodzie, więc i tak nie czuję zapachów, to na noc poratuję się miksturą Mirki, koty pewnie pouciekają z pokoju i spokojnie noc ( może?xD) prześpię..do potem Raszpelkowo, zdrowiejcie szybciutko

NASTKA.BURAN i Mojabonanza lubią to.
  2. annals388

annals388 Komisarz forum

O kurcze , ale miałam nerwa - zebrałam kauczuk z drzew kombajnem i.....drzewa zniknęły , dopiero doczytałam że tak ma być ufffff.
    Aż mi się gorąco zrobiło - smoczusie już się kręcą .

NASTKA.BURAN, Mojabonanza oraz tersea51 lubią to.
  3. danusia41

danusia41 Komandor forum

Smoczki już we młynie :D:D Aniu, mało co a bym padła tak się wnerwiłam :D:D Raszpelki , gdzie jesteście :cry::cry:

NASTKA.BURAN, Mojabonanza oraz tersea51 lubią to.
  4. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Smoczusie też się kręcą.. i też miałam chyba zeza ze złości, jak po zbiorze wszystkie kauczukowe fiuu..poleciały;)Było uważniej czytać poradnik przed, a nie po;)xD;)Kolorowych snów Raszpelki, bez wirusów, katarów itp. przyjemności, buziaczki

5. annals388

annals388 Komisarz forum

Widzę że nie tylko ja szybciej działam niż myślę .xDxDxDxD
    Dobrej nocki Raszpelki , ja jeszcze troszkę posiedzę , jutro też mam wolne.

6. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

ja na chwileczkę, wpadłam życzyć Wam spokojnej nocy :)
    ja dalej walczę z grypą, ale już pomału już mi odpuszcza :p:)
    smoczki w młynie, rano koniec eventu :)
    buziaczki :)

7. annals388

annals388 Komisarz forum

Grażynko , nie dawaj się.
    Dobrej nocy.

tersea51, Mojabonanza oraz Alicjanastka lubią to.
  8. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

A ja też na minutkę, położyłam się spać, ale jakoś zasnąć nie mogłam i wpadła pożyczyć zdróweczka i spokojnutkiej nocki. Może teraz jak się położę to zasnę?
    Muszę napisać, że też zebrałam kauczuk kombajnem i drzewa zniknęły???:(

Dobranoc!!!!

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2015
    NASTKA.BURAN i tersea51 lubią to.
  9. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam chore i zaganiane Raszpelki [​IMG] Na chwilkę odpocznijcie przy kawce:D:D Event skończony :D:D Wszystkim życzę zdrówka :D:D

10. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Haja Dziewczynki:D

U mnie słonecznie i mrożno (pięknie i śnieżnie):inlove:
    evencik powolutku dreptam;)
    spokojnego i słonecznego dnia:D
    buziakixD

Alicjanastka, tersea51 oraz Mojabonanza lubią to.
  11. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam :)
    Aniu, walczę, nie poddaję się i chyba wychodzę już na prostą :)
    przez noc naprodukowałam smoczków i tym samym event uważam za skończony :)

miłego dnia Wam życzę

Edit: jak któraś Raszpelka chętna na sąsiedztwo, to zapraszam, bo chyba mam wolne miejsce :) chyba, bo nie mogę się doliczyć :p:)

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2015
  12. annals388

annals388 Komisarz forum

Ja tez mam wolne miejsce za płotem .
    Z nudów robię komiksy - zaczynam od pierwszego.
    Jutro pracuję 12 godz.

13. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Od lat nie dylam po 12 godzin, ale dawniej bywało.. pracowałam na etacie i brałam zlecenia od syndyka i biegłych... i to narastające zmęczenie, bo wychodzisz z domu w nocy, wracasz w nocy brrrrrrrrrrrrrrrr , współczuję Aniu.
    Choróbsko chyba przepędzone, teraz łagodzę skutki - mam strupki w nosie i na wardze i parę innych wrednych drobiazgów, upierdliwe to jest, ale przestało mną trząść i z nosa się nie leje - jest dobrze;) jak to mówią, nigdy nie jest tak źle , by nie mogło być jeszcze gorzej;)xDJutro BB..i wyprzedaż superpaszy, a jakże. Buziaczki, kolorowych snów ..
    Raszpelki - zdrowiejcie szybciutko...

Alicjanastka i Mojabonanza lubią to.
  14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dzień dobry , witam Raszpelki i gości [​IMG] Miłego i ciepłego dnia życzę :D:D Już mam dosyć zimna :cry::cry: Sama zrobiłam kawkę i sma ją wypiłam :cry::cry::cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 6 lutego 2015
    tersea51, Alicjanastka oraz Mojabonanza lubią to.
  15. Alicjanastka

Dobry wieczorek dziewczynki. Ostatnio zabiegana jestem, wnuki na feriach u babci. Dzisiaj wrócili do siebie, ale pewnie jeszcze zawitają. Małżonek po południu dostał telefon, że jutro wyjazd i wszystko w biegu, na zakupy i pakowanie, nie lubię tak na łapu capu, ale trudno. Raniutko wyjazd, niedługo wróci wszystko do normalności. Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo zdrówka, niech już Was te choróbska opuszczą. Spokojnej nocki i miłych snów.

Mojabonanza i tersea51 lubią to.
  16. annals388

annals388 Komisarz forum

Od 34 lat pracuję na zmiany : dzień , noc - dwa dni wolne. Od jakiegoś czasu zmienił się system i pracuję : dzień , noc- trzy dnia wolne. Dlatego mam czas na inną pracę , też w zawodzie . I właśnie jutro idę na dobę : dzień w nocnej i świątecznej pomocy , noc u siebie na kardiologii . Najgorsze jest to : że ja to lubię xDxD
    Czy komiks można robić kilka razy???
    Alicjo - współczuję takiego biegu , to musi być bardzo niewdzięczne :(:(

17. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Danusiu - jesteś niezawodna, kawę siorbnęłam dopiero teraz.. mam spokój wieczorkiem, mamuś w łóżeczku, koty teraz śpią, a ja umyłam jeszcze ich kuwety i wskoczyłam pod prysznic..xDNo i siedzę przed kompem w stroju wieczorowym ( szlafrok..) i klonuję trochę.. mało paszy mam..
    Ala też miała dzisiaj niezłe bieganko

Cześć Alu - też masz teraz niezłe urwanie głowy.. buziaczki, kolorowych snów.
    Edit.: No Raszpelkowo - co się dzieje?:eek: Wczoraj powiedziałam dobranoc, dziś mówię dzień dobry.. bo nawet Danusia się zbiesiła..i słusznie, kawy nie będzie;) Ale podam może coś obiadowo, by zapracowane i chore nie padły z głodu;)[​IMG].. Buziaczki, do potem

Ostatnie edytowanie: 7 lutego 2015
  18. jgronowicz

jgronowicz Czeladnik forum

Co za porządki , wczoraj nie było kawki [​IMG] Miłej i ciepłej niedzieli życzę :D:D Hej , hej Raszpelki odpocznijcie troszkę :cry::cry:

19. annals388

annals388 Komisarz forum

Raszpelki odpoczywają? ;)xDxDxDxDxD Coś nowego!!!!
    Ja wróciłam po dobie i zaraz się kładę lulkać.
    Miłego dnia - fajnie że zimno , lubię być w łóżku w taką pogodę.xDxD

20. Alicjanastka

Witam całe Raszpelkowo!!!
    Powoli wszystko wraca do normalności, mężulek pojechał, szkoda :cry:, ale takie życie. Jestem jakaś padnięta, nie wiem czy pogoda? Dzisiaj w nocy prawie nie zmrużyłam oka, a teraz mnie muli, nawet kawa niewiele pomogła:(. Mam zamiar dzisiaj wcześniej pójść spać, tylko jeszcze podłożę do pieca żeby w domku było ciepełko i dalej w pościel chyba, że mi przejdzie. Życzę spokojnego wieczoru i słodkich snów do poduszki.

Mojabonanza i NASTKA.BURAN lubią to.