Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

Heja Dziewczynki:D

event na ukończeniu z Ts i sadzonek nic godnego uwagi - nadal brak tamarynowca , tarniny i nesplika japońskiego:cry::cry:
    Tereniu skreśl zuzię z boćków:p:p:p
    buziakixD

tersea51, marianka57 oraz Alicjanastka lubią to.
  2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam wieczorkiem, mój komp zastrajkował, córcia mi użyczyła. Życzę dobrej nocki i uciekam.Posiałam roślinki na 13-15 godz. to jutro też skorzystam z córki komputera, a co z moim nie wiem. W niedziele zięć przyjedzie to zajrzy. Życzę pięknych, kolorowych snów. Dobranoc.

tersea51, marianka57 oraz krysti49 lubią to.
  3. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Jeszcze ja przyszłam na ławeczkę oglądałam skoki narciarskie i oczywiście Kamila Stocha bo jest na co patrzeć jak on startuje jest perfekcjonistą skacze pięknie lubię tą rywalizację skoczków :):):inlove::inlove:.
    A teraz życzę wam Kochaniutkie samych dobrych i kolorowych snów , dobrej i spokojnej nocki , i do juterka :):):). Hejka!
    Ja jeszcze TS-ów nie stawiałam to nie wiem co będzie dopiero jutro na noc postawię:eek: .

4. frytka77

Dobranoc
    pchły na noc
    karaluchy pod poduchy
    jak Was będą gryżć
    na ławeczkę proszę przyjść
    buziaki--do jutraxD

marianka57 i Alicjanastka lubią to.
  5. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witam wieczorową porą;)Mamuś już śpi, ostatnio jest tak jakoś niefajnie, niby nic się nagle nie dzieje, ale a to brzuch boli, a to nie ma apetytu i sił, tak ogólnie ma teraz gorszy okres, i powtarza, że lepiej to już było.. Może jutro będzie lepszy dzień, Też obejrzałam Stocha, tak miło było słyszeć Mazurka Dąbrowskiego:)
    ...............

Kociska też już śpią, ciekawe jak długo.., ja w stroju wieczorowym ( czytaj koszuli nocnej i szlafroku), całkiem gotowa na sen..tylko jeszcze mi się w ogóle spać nie chce. Do jutra Raszpelki, złapię się za jakąś lekturę, ale już w łóżeczku, kolorowych snów bez koszmarków, samych przyjemnych:)

6. annals388

annals388 Komisarz forum

Tereniu , ale Ty masz sny , ja co prawda często mam głupie - nawet gdybym chciała opowiedzieć - to się kupy nie trzyma , ale coby mnie śmieciara goniła - to nigdy!!!!
    Wróciłam po nocy i tak sobie siedzę , nie wiem po co? Zaraz się kładę spać. Postawiłam budki ze zwierzętami i drzewka - zobaczymy co się wykluje , jak na razie tyłka nie urywa.
    Miłego dnia i do zaś.

7. Alicjanastka

Dzień dobry !!!
    Witam serdecznie. Korzystam z córki komputera, a co z moim to nie wiem? Jutro zięciulek przyjedzie to zobaczymy co da się zrobić. Evencik przed chwilą skończyłam i postawiłam budki i zagadkowe drzewka, a co tam się wykluje? dam znać później. Pozdrawiam i życzę miłego dzionka.

tersea51 lubi to.
  8. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam Koło Raszpelkowych Gospodyń [​IMG] Ale lecicie z tymi eventami :D:D Ja jeszcze walczę z 4 zadaniem :cry::cry:

9. annals388

annals388 Komisarz forum

Z budek zwierzęcych- 2 jeżki / dalej nie mam boćków ,żabek , wilków i kiwi/ z drzewek dostałam trzy poziomkowce i niesplika japońskiego - reszta pasek!!!!
    Ewent powolutku leci. Buziaki na sobotę .

10. Alicjanastka

Ja mam boćki to mogę później sprezentować:)

marianka57 lubi to.
  11. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja DziewczynkixD
    event u zuzi i frytki przeszedł do historii ale mój qumpel od obrączki jest na innym serwerze i chyba bez Waszej pomocy nie ma szans na skończenie -brak baterii
    Jakby ktoś chciał i mógł to bardzo proszę - dla bolo1481;)
    buziaki
    :D

Alicjanastka i marianka57 lubią to.
  12. Alicjanastka

Z sadzonek dostałam cytryna XXL, daktylowiec XXL,czarny bez XXL razy 2, czarny bez XL, migdałowiec XXL, brzoskwinia XXL, pomarańcza XL i dwie tarniny. A z zagród szop 2, myszy 2, kaczy staw pomarańczowy, żółta strzygalnia królików, jeże, lisy, gołębie, różowa stajnia. Pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2015
    marianka57 lubi to.
  13. danusia41

danusia41 Komandor forum

Alu , brawo !!!! Ja tarniny nie dorobiła się !!!! Wszystkie drzewka poszły do paska:cry::cry::cry:

Alicjanastka i marianka57 lubią to.
  14. marianka57

marianka57 Czeladnik forum

Witam serdecznie!Za kawkę i ciacho dziękuje. Aniu! mam 5 boćków, więc chętnie odstąpię, tylko proszę przypomnij się.Event prawie na ukonczeniu, jeszcze tylko 30 baterii i koniec. Wnusio po tygodniowym pobycie pojechał do domu to i mam więcej czasu dla siebie. Życzę spokojnej nocki-dobranoc- Krysia

Alicjanastka i tersea51 lubią to.
  15. jgronowicz

jgronowicz Czeladnik forum

Witam w słoneczną niedzielę i słoneczka życzę na cały dzień [​IMG]

Alicjanastka lubi to.
  16. frytka77

Heja Dziewczynki:D
    U mnie słoneczko świeci a kawusia 'przednia':inlove:
    Spokojnego dnia:)
    buziakixD

Alicjanastka i tersea51 lubią to.
  17. Mirka

Mirka Baron forum

mogłam w końcu wpaść do Was... w piątek po południu przyjechała córcia... i pojechała na imprezę... wróciła w sobotę i na
    1 dzień pojechała do teściowej...... potem wpadł brat z żoną w odwiedziny... tatko cały szczęśliwy... a ja wypompowana...
    ale to nic... dziś po południu znowu będzie wnusia... z tego wszystkiego zapomniałam nawet o pobolewaniach kręgosłupa... właśnie dostałam wiadomość... jadą...

miłej niedzieli życzę... nie wiem kiedy wpadnę... córcia będzie do następnej niedzieli... a ja jutro do pracy... pozdrawiam...

Wisława Szymborska

"Do serca w niedzielę"

Dziękuję ci, serce moje,
    że nie marudzisz, że się uwijasz
    bez pochlebstw, bez nagrody,
    z wrodzonej pilności.

Masz siedemdziesiąt zasług na minutę.
    Każdy twój skurcz
    jest jak zepchnięcie łodzi
    na pełne morze
    w podróż dookoła świata.

Dziękuję ci, serce moje,
    że raz po raz
    wyjmujesz mnie z całości
    nawet we śnie osobną.

Dbasz, żebym nie prześniła się na wylot,
    na wylot,
    do którego skrzydeł nie potrzeba.

Dziękuję ci, serce moje,
    że obudziłam się znowu
    i chociaż jest niedziela,
    dzień odpoczywania,
    pod żebrami
    trwa zwykły przedświąteczny ruch.

18. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witaj Kochana - to jednak prawda, że matka Polka nie do zdarcia;)Własciwie ta nazwa nie oddaje rzeczywistości tak dokładnie, jesteśmy pokoleniem, kretyńsko wychowanym w duchu "musisz, powinnaś -dasz radę"...no i dajemy radę, lepiej, gorzej, ale dajemy..A ja się czuję czasem jak kanapka z góry mamuś, z dołu dzieciątko, w środeczku ja - ściśnięta;)
    ............
    Dzięki Danusiu za kawę, w realu odpuściłam..wskoczył na mnie jakiś wirus :toaletowy" , żeby go szlag trafił , cały dzień wczoraj wizytowałam stosowne pomieszczenie, dziś się uspokaja, ale też tam latam, tyle, że nie tak często... do potem

Alicjanastka lubi to.
  19. annals388

annals388 Komisarz forum

Witam po pracy , jakiś dziwnie smutny był dzisiejszy dyżur - życie :(:(
    Do zakończenia ewentu brakuje mi paru baterii , rano wyskoczą.

Alicjanastka lubi to.
  20. Alicjanastka

Wpadłam tylko pożyczyć dobrej nocki cały, czas na użyczonym sprzęcie. Mój jedzie do naprawy i nie wiem kiedy wróci?

Dobranoc