Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki za kawę, piję też teraz w realu..i dzień dobry , SłoneczkaxD U mnie biało wszędzie, w nocy śnieg przykrył wszystkie paskudztwa i jest piękny widok z okna na ośnieżone drzewa ( mam przedszkole przed blokiem, na dosyć dużej działce, pięknie zadrzewionej) Kodu nie łyknęłam, z pazerności uruchomię wszystko, co można dopiero ze startem eventu - i pnącze z "poganiaczem" super nawozu też - wtedy wylatuje mi mnóstwo wypadajek..
    .......
    Nie bardzo chce mi się wychodzić z domku, bo rozjeżdżony śnieg na ulicy już taki piękny nie jest;):mad:;) odpowiednie służby przegapiły u nas opady:p

Mirka, Alicjanastka oraz krysti49 lubią to.
  2. danusia41

danusia41 Komandor forum

Hej, hej Raszpelki jak urodzinki to małe co nie co [​IMG] hihihi

3. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

No i łyknęłam natychmiast - czemu nie?!!;)Tymbardziej, że farma muli, gra się zawiesza i albo pozostaje powtarzać "urwał nać";) albo chlapnąć znieczulenie..;)Dzięki DanusiuxD

4. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Kochaniutkie dziewczęta dzięki Wam wszystkim za gratki na priv :inlove::inlove::):):). Danusiu dzięki za kawusię i do kawusi a drineczka też czemu nie przecież to 5 lat hihihihihihi . Wczoraj nie mogłam się wlogować cały czas mi wyskakiwało że brak połączenia z serwerem :mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry: a dzisiaj gra muli jak diabli posiałam do rozmnożenia roślinki a jak przeszłam na dziką polanę gdzie mam same zagrody to na nich wyszły pola z farmy jak usunęłam to pola zniknęły oczywiście z farmy z moimi roślinkami i teraz mam zero roślinek normalnie mnie chyba trafi bo muszę czekać aż mi znowu dadzą:mad::mad::mad:.

Mirka, Alicjanastka oraz tersea51 lubią to.
  5. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Hej Krysiu, nie denerwuj się..raczej łyknij drinka od Danusi za swój awans - jeszcze raz gratulkixDA event przedłużony o parę gpdzin, zdążymy jeszcze się nieraz wkurzyć ..zresztą jest lepiej , jak wyłączyli Renzo, gra przestała aż tak mulić. I zawsze mnie wścieka, że wprowadzają wciąż nowe "udogodnienia", zamiast się zająć starymi błędami..dosyć narzekania. Dzięki Ali ( zapodała mi Neosine) bąbel skląsł i trochę mniej przypominam starą afrykankę ( warga była napuchnięta jak balonik).. no hascowir też swoje pewnie zrobił. Buziaczki.. mój kotuś dostał hormon - jest sterylizowany, więc mu nie zaszkodzi, a może pomóc na śluzówkę w pyszczku - ciekawa jestem efektów, po 2 tygodniach zobaczymy..zmiatam, kolorowych snow Teresa

6. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Tereniu właśnie kończę sączyć drinka od Danusi i uśmiałam się jak napisałaś o tej Twojej twarzy starej afrykanki chociaż to nic do śmiechu bo wiem ,że taka opryszczka na ustach to nic przyjemnego ale dobrze ,że ten wirus już zwalczasz no i cieszę się ,że Twojemu kotkowi też podany lek pomoże :):).
    A teraz też życzę kolorków sennych i dobrej nocki, do jutra :):):):). Hejka!

Mirka, tersea51 oraz Alicjanastka lubią to.
  7. annals388

annals388 Komisarz forum

Kolacja przygotowana przez TŻ pożarta- super sałata + dodatki. W pracy młyn jak zwykle.
    niby mnożę roślinki - ale ... czy warto??

8. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Hej dziewczynki, byłam u endokrynologa, wszystko ok. Jak wróciłam to chciałam wziąć się ostro za rozmnażanie roślinek, a tu jak piszecie muliło jak cholera, aż się nie chciało nic robić. Dzwoniła sąsiadka to poszłam, wróciłam po 20tej. i już lepiej gra działa, ale nie mam już SN, chociaż jakoś rozmnożyłam te roślinki, teraz posieję i spać. Nigdy nie wyłączam kompa bo potem nie chce mi się włączyć, zięć mi sprawdzał i chyba trzeba wszystko od nowa wgrać :(. Dzięki za drinki na urodzinki. Życzę Wam wspaniałych plonów i życzę kolorowych senków. Do juterka.

Mirka, krysti49 oraz tersea51 lubią to.
  9. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

Nie ma to jak drink nad ranem--i pomyśleć że już 5 lat gram
    ZA ZDROWIE FARMEROWICZÓW

10. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja DziewczynkixD
    Co tu tak pusto ? Wszyscy na kacu czy w toalecie?;)
    buziole:D

Mirka i krysti49 lubią to.
  11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam Farmerki :D:D Pobudka czas zbierać roślinki [​IMG] Miłego dnia życzę :D:D:D

12. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Cześć pracusiexDDzięki Danusiu za kawę , realną też teraz z przyjemnością łykam..event pomału leci, roślinki rosną , baterii mam już dosyć , ponad 700, to i reszta wyleci z nawisem;);)Tak więc cichutko i nieśmiało proszę o budziki, już mi się przydały..do oddania było 8 garnków, a jak przerwałam zadanie za 5 budzików, to pokazały się strusie jaja, a tych mam dużo i zdecydowanie wolę oddać jajca niż kociołki.
    Pranie zawieszone, chałupka oprządzona, a ja wybywam po "zapasy", bo wszystko mi się kończy i chemia i w lodówce dziwnie przestronnie się zrobiło;) A mój kotuś to dostał antykoncepcję i z tego się podśmiewamy, ;)że mu cycule urosną..ale wet zauważył , że jak kocice dostają hormony, to pięknie im się goją różne skórne paskudztwa, zresztą u ludzi jest podobnie - kocurowi pełnojajecznemu mogłoby zaszkodzić, no ale moje obadwa to kastraty, więc nie powinnoxDxD

13. Alicjanastka

Witam, jak Ty to zrobiłaś Tereniu, że już masz dość baterii, ja w polu, zrobiłam jedno zadanie tzn. jednego gościa i jestem w trakcie drugiego, ale mam braki w nawozie, więc wolniej idzie, roślinki rosną. U mnie garnków też na stanie nie ma a na targu są drogie. Dzięki Danusiu za kawkę. A ja Anita dzisiaj wieczorem mam pierwszą rocznicę jak gram, równo rok temu zaczęłam :) za namową córki. Jak dobrze pójdzie to może dzisiaj wieczorem zawita u mnie na farmie drugi gość i wezmę się za trzeciego. Pozdrawiam Was wszystkie Raszpeleczki, milutkiego dnia.

Lustrem duszy są oczy…
    W nich można ujrzeć to co jest w nas
    W oczach ujrzysz smutek,żal…
    W oczach widać cały
    Nasz świat dobry i zły…
    Z blaskiem słońca i łzami deszczu
    W nich zobaczyć można
    nadzieję i marzenia -
    że poburzy wyjdzie tęcza
    że świat nabierze jej barw kolorów
    i zrobi się piękny…
    Spójrz w oczy a zobaczysz
    głębię człowieka…***
    Pozdrawiam serdecznie
    i pieknego dnia zycze.

14. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witam obiadowo, właśnie pożarłam rybkę smażoną z suróweczką i ziemniakami mniam..Jak tak dalej pójdzie, to w ciuchy się nie zmieszczę;)Pytałaś Alu skąd wypadajki - to proste. Niedawno był event "kasztanowy" i uruchamiam to pnącze[​IMG],w sloty idzie biała niewinność i kerstol i sieję uszlachetnioną w szklarni cebulę, albo goździki , albo róże ..jeżeli mam takie uszlachetnienia jak "miłość do nawozu" i taki zegar z przyspieszeniem 9 %, to jak łatwo obliczyć, te roślinkipo podlaniu supernawozem rosną na superpolach całą sekundę..i z każdego pola leci wypadajka. Ponieważ mam swój SN z baobabów to odpaliłam pnącze na początku eventu , zebrałam parę tysięcy cebuli i wpadło ok 500 wypadajek, reszta sukcesywnie wylatuje ze zbiorów, Baobabów nie sprzątałam one cały czas produkują i z nich też leci wypadajek od groma i ciut, ciut. zmiatam, do potem

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2015
    krysti49, Mirka oraz Alicjanastka lubią to.
  15. annals388

annals388 Komisarz forum

Najlepszego z okazji urodzin. Zawieszam rozsiewanie ewentowych roślinek i konkursu nie robię.

nagrody liche , a ja mam pustki , szkoda moich nerw.
    Może będę żałowała , trudno.
    Dzisiaj u mnie deszcz, po śniegu nawet śladu.
    Utulam i pozdrawiam.

Mirka, krysti49 oraz Alicjanastka lubią to.
  16. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

ęvencik jakoś leciał-ale już nie leci (brak bateri) :cry:
    Aniu weż się w 'garść' i zrób event ot tak na złość:mad:
    a przy robocie możesz sobie pośpiewać ''Parasolki...parasolki '':music:
    buziakixD

Mirka i Alicjanastka lubią to.
  17. Alicjanastka

Witajcie dziewczynki wieczorową porą. A ja Tereniu nie mam takie kasztanowego pnącza, nie wiem kiedy ono było? A w szklarni też nie mam uszlachetnień, musiałabym się kiedyś za to zabrać. Event powoli leci, co prawda baterie mi się skończyły i super nawóz też, ale dwoje mieszkańców już siedzi na swych krzesełkach, to tych dwoje następnych chyba zrobię przez resztę dni? Dziewczyny damy radę, mamy jeszcze dużo czasu. Do jutra powinnam mieć dość roślinek, a baterie chyba jakoś wypadną?Na noc posieje się coś co długo rośnie to i wypadajek będzie więcej. Zmykam, postaram się wpaść później. U mnie nawet na targu zwykłego nawozu brak :cry:.

18. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dobrej nocki dziewczynki. U mnie jeden gościu już się rozsiadł przy stole, reszta jakas taka różowa - duchy na ogół są białe?;)Alu - to pnącze do zdobycia było dwa miesiące temu, pod koniec listopada, sprawdź w historii eventów święto kasztana, może masz itemy w pasku i nie postawiłaś? Buziaczki, kolorowych snów. Aniu, ja eventy robię siłą rozpędu, a ten nie wydaje się szczególnie upierdliwy, chyba wszyscy skończą przed czasem..pa

Mirka lubi to.
  19. Alicjanastka

Przyszłam pożyczyć dobrej nocki, idę spać. Niby robię wszystkie eventy, ale nie pamiętam może ja nie robiłam tego " święto kasztana " a szkoda?? Do juterka dziewczęta, życzę spokojnej nocki i pięknych, kolorowych snów.

20. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie kochaniutkie późnym wieczorem dzisiaj miałam trochę roboty w domu bo miałam czyszczony komin to wszędzie było brudno ale już ogarnęłam muszę co jakiś czas czyścić bo nie chce się palić pod kotłem CO.
    Ewent powoli robię ale ze względu że wczoraj miałam kłopoty z roślinkami to dopiero je dzisiaj rozmnożyłam i posiałam nawet trochę już oddałam i jeden gość świeci mi na różowo to jutro zrobię i myślę że pozostałe części też mi się uda.
    Kochaniutkie życzę kolorków na noc i spokojnej nocy . do jutra:):):):). Hejka!

Mirka i Alicjanastka lubią to.