Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Chyba te które dają najwięcej PD??? Tak ja zrobię:D

Mirka, krysti49 oraz Hania lubią to.
  2. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

Heja Dziewczynki:D

1 i 2 zrobione na noc zagrody na bahamie tyż :D
    Za kawkę dziękuję --łykłam dla kurażu;)
    buziaki :inlove:l

Mirka, krysti49, Hania i dalsza osoba lubią to.
  3. Alicjanastka

Szybciutko Ci to poszło z rozmnażaniem roślinki eventowej, moja jeszcze rośnie :)

Mirka, krysti49 oraz Hania lubią to.
  4. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Kochane Raszpelki :) chciałam się podzielić z Wami moją wielka radością - o godz 15.45 przyszła na świat przez cesarskie cięcie moja druga wnusia Antonia/Tonia, 3800/57 - rodzice szczęśliwi, a maleństwo w dobrym stanie, jak ślubny wróci z pracy o 23, to wypijemy za jego zdrowie xDxDxD

5. annals388

annals388 Komisarz forum

Muszę poczekać na drugie zbiory drzew , czasu dostatnio - mam nadzieję - ale już sieję na konkurs.
    Piszę na raty bo cały czas odbieram telefony. Dzisiaj imieniny Miśka , a On biedula w pracy.
    Oj Grazynko - to ja też wypiję za naszą wnusię Tosię i za Włodkowe imieniny. Gratuluję:))))))))))

6. wodnik54

Dziękuję bardzo :) a wnusia ma na imię Tonia :)
    serdeczności dla drugiej, tej lepszej połowy ;)xD

7. Alicjanastka

Ja również życzę wszystkiego naj, naj małżonkowi i gratulacje dla rodziców małej Antoni i dla szczęśliwych dziadków też, toast konieczny babciu z dziadkiem :D. Ja mam wnuczkę 9 lat, wnuczka 8 lat i wnuczkę 1rok i 9 m-cy, oj to są słodziaki kochane. Jeszcze raz wszystkiego dobrego.

NASTKA.BURAN, Mirka oraz Hania lubią to.
  8. wodnik54

Dziękujemy, my dziadkowie :) moja starsza wnusia ma 10, jest od córki, a od 3 synów nie mam nic :p:)

9. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

A ja mam tylko 1 córkę i jednego wnusia 8lat (więcej nie będzie-choroba):):)
    Malutkiej życzę aby pocałowała Ją Dobra Wróżka a Dziadkom radości i powodów do dumy:inlove::inlove:
    Wznoszę toast za 3 pokolenia:D
    buziakixD

Mirka, krysti49, Hania i dalsza osoba lubią to.
  10. wodnik54

Dziękuję bardzo za tak sympatyczne życzenia :)

11. Alicjanastka

Już mnie głowa boli od stawiania tych zagród. Szkoda, że nie można postawić warsztacików byłoby więcej PD. A ja mam dwie córki. Jedna ma córkę i syna ( te co mają 9 i 8 lat ) a druga córka, tą malutką, która w kwietniu skończy 2 latka xDxDxD." Frytka" dobrze, że w ogóle masz wnuczęta:D.

12. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Gratulacje!!!! Wszystkiego naj, naj , naj i zdrowia dla malutkiej Tosi i jej rodziców - nie zapominajmy o dziadkach - też niech im zdrówko służyxD;)
    ...........
    Pokręcony dzień mam dziś, jutro poczytam zaległości, teraz tylko jeszcze życzenia dla drugie połówki Ani - zdrowia, kasy i żadnych większych zmartwień, a te malutkie mają szybko przemijać jak chmury gnane wiatrem:)

13. wodnik54

Dziękuję bardzo Tereniu za życzenia :) nam dziadkom potrzebne jest zdrowie, żeby mogli jak najdłużej cieszyć się swoimi wnukami :)

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Grażynko , babciu wszystkiego najnajlepszego i dla dziadka tak samo :D:D Dla rodziców dużo wszystkiego najlepszego i niech córunia chowa się zdrowo :D Ja mam jedną wnuczkę ale ju dorosłą :D:DDla Ani męża dużo zdrówka i życia bez problemów :D:D

15. wodnik54

Danusiu, dziękuję za wszystkie serdeczności :)
    Dorosła wnusia o_O, to Ty masz szanse na prababcię ;)xD

16. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Kochaniutkie Raszpeleczki późnym wieczorem dopiero godzinkę temu weszłam na farmę żeby zebrać drzewa i oczywiście brakło mi 631 PD ale zasiliłam trzy drzewka i jutro raniutko będę miała usunęłam pozostałe drzewka prócz baobabów bo to nawozy i zaczęłam ustawiać zagrody i rozmnażam badylki:):):):):).
    Grażynko gratuluję wnusi .... i mamy następną maleńką wnusię Raszpelkową.... niech się Tosia chowa zdrowo i rośnie rodzicom na pociechę a dziadkom nie przyniesie wiele radości też wznoszę toast z Wami:):):).
    Aniu i Twojej drugiej połówce składam najserdeczniejsze życzenia pomyślności i dużo zdrowia :).
    Mireczko to Twoja wspaniała opieka nad tatkiem bardzo mu pomaga i niech Twój tatko zdrowieje jak najszybciej i niech jeszcze troszkę sobie pospaceruje :):).
    Danusi i Aluniu bardzo dziękuję za wspaniałą kawusię siorbnęłam ze smakiem przed wyjazdem na pogrzeb bo w naszej wsi nie ma cmentarza jest 7 km dalej.
    A teraz Kochaniutkie życzę kolorowych snów i dobrej nocki , buziolki dla Raszpelkowych wnuczek:inlove::inlove::):) i do jutra. Hejka!

17. wodnik54

Krysieńko dziękuję bardzo za życzenia w imieniu nas dziadków, rodziców i malusiej Toni :)

18. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłej soboty życzę [​IMG] Zrobiłam 2 zadanie a wieczorem postawię zagrody na czasówkę :D:D

krysti49, Mirka, Hania i dalsza osoba lubią to.
  19. Alicjanastka

Dzień dobry Raszpelki!!!

Kawusia na śniadako:

Ja też wstawiłam na noc zagrody, jeszcze trochę zanim dojdą, ale mam trochę roboty to akurat za ok. 3 godz. zajrzę czy to już, ciekawe ile PD wypadnie, pewnie niewiele, zobaczymy??? Pozdrowionka, u mnie pada deszcz:(:(:(

krysti49 i Mirka lubią to.
  20. annals388

annals388 Komisarz forum

Ja już się pogubiłam z tymi zagrodami , na razie sieję i zbieram.
    Dziękuje za zyczenia dla Włodka , właśnie szykuje proszony obiadek na jutro.
    Ja mam jedną córkę i zięciulka , dwoje wnucząt Gabi 11 lat i Karolek 7,5 roku.
    Dzięki za kawę i ciacho.
    Miłego dnia .

krysti49, Mirka oraz Hania lubią to.