Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. jooy69

jooy69 Książę forum

Nieśmiało zajrzałam do Was. Przywitać się i zobaczyć dawnych sąsiadów :)

2. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Cześć Ewuniu. :inlove: Dlaczego nieśmiało??? Też Cię witam Kochana.

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ojejku jak tutaj dawno nie byłam. Bardzo chciałabym aby się te nasze wpisy w Raszpelkowie odnowiły. Wracajcie. Czy ktoś wie co się dzieje z naszą Mireczką ??? Pozdrawiam w ten piękny, słoneczny, jesienny dzionek :D:D:D

MOD_DaMa i krasnoludek10 lubią to.
  4. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Alu chyba ściągnęłaś mnie tu myślami xDxDxD Nawet nie wiesz jak mnie tu dłuuuugo nie było.
    Buziaki zostawiam i zmykam.:* :* :*

5. Alicjanastka

Fajnie Madziu, że zajrzałaś. Może by się udało zmobilizować kilku naszych sąsiadów żeby zaczęli wchodzić od czasu do czasu do naszego Raszpelkowa. Miłego dnia i całego weekendu. Buziole:inlove::inlove::inlove:

madzia6310 i krasnoludek10 lubią to.
  6. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Może czasami tu wlezę ale nie obiecuję jakoś ostatnio nie mam na nic czasu. Powiem wam "dobrą nowinę ", 8 października mój wnuk kończy 18 lat Wreszcie dorosły facet

7. Alicjanastka

Chyba telepatycznie mnie ściągnęłaś do Raszpelkowa :D:D:D Życzę Twojemu wnukowi wszystkiego najlepszego!!! Mój skończył 18 w lipcu i byliśmy na balu :);)wnusia już w styczniu 20, właśnie rozpoczęła swoją studencką edukację :)xD. Madziu pociechy z wnuka. Dobrej nocy :inlove:Zaglądaj :inlove::inlove::inlove:

Ps. Dzień dobry. O matulu, jeszcze nikt tu nie zajrzał? Raszpelkowo chwastami zrośnie xDxDxD a ja sama nie dam rady tyle kosić :D:D:D

Ostatnie edytowanie: 14 października 2025
    krasnoludek10 lubi to.