Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Raszpelki - życzę Wam zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy oraz nadziei na lepsze jutro:)

Danusiu - współczuję, że choroby dotykają Ciebie i PM akurat w okresie (przed)świątecznym:(

2. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Wiadomo xD na przeczyszczenie xD
    Dobrze zrozumiałaś, dwa razy :sleepy: może teraz też, ale działają jeszcze przeciwciała, bo już mi lepiej ;)
    Mimo wszystko ten w listopadzie to był koszmar -.-
    Wzajemnie, dużo zdrówka :)
    Tomuś :) Ty te skórki zmieniasz.. jeszcze Cę nie pochwaliłem za poprzednią a już nowa i chciałem powiedzieć, że ta poprzednia mi się bardzo podobała :) zdrówka dla Cieie też ;)

Last edited: Apr 3, 2021
  3. krasnoludek10

Poprzednia będzie przez całą wiosnę a ta jest okazyjna - na Wielkanoc:D

PS. Sygnaturki są autorstwa Małgosi (malgros);)

4. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
    wypełnionych nadzieją budzącej się do życia
    wiosny i wiarą w sens życia.
    Pogody w sercu i radości płynącej z faktu
    Zmartwychwstania Pańskiego
    oraz smacznego Święconego w gronie
    najbliższych osób ...........

Zdrowych pogodnych Świąt wszystkim życzę... pozdrawiam ciepło .....

5. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Zdrowia dla Ciebie i PM życzę:)
    To bardzo współczuję i dużo zdrowia Ci życzę:)
    I wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt

6. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Kochani Zdrowych i Wesołych Świąt. Buziaki dla Was :*

7. krasnoludek10

Cześć wszystkim. Krzysztof Krawczyk zmarł:cry:

RosesFarm and Alicjanastka like this.
  8. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Tomku Ty ze smutną wiadomością a ja z ciut weselszą, kodzik: CALORIES
    Pozdrawiam

9. krasnoludek10

Ogłoszenie o kodzie już było, ale dzięki;)

10. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. A ja nie widziałam i mi przepadł kodzik. Czy mam czego żałować ??? Dzisiaj pakuję PM na wyjazd... Miłego dnia...

Witam w środę. Już jestem. PM pojechał. Pogoda w kratkę, raz pada deszcz, raz śnieg z deszczem lub grad a innym razem świeci słoneczko a do tego silny wiatr. Jednym słowem bardzo zimno i zmiennie jak to w kwietniu. Miłego popołudnia życzę wszystkim....

Last edited: Apr 7, 2021
  11. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Ludzie!!!!!! Co tu tak pusto? Myślałam że tylko ja się lenię :D Buziaki dla wszystkich i miłej niedzieli :*

12. Alicjanastka

Witam. Pusto, pusto.... Ja dzisiaj miałam dzieci na obiadku, a później zmywanie po obiedzie, kawusia i znowu sprzątanie, no i zrobił się wieczór. Dobrej nocki...

krasnoludek10 likes this.
  13. krasnoludek10

A ja wczoraj (i nie tylko) liczyłem funkcji całki niewymiernych, dalej liczę i ciągle mi kurczę nie wychodzą... Dobrze, że chociaż dzisiaj mam tylko wykład o 13.15, bo poranny odwołali a w weekend mi się kompletnie nic nie chciało. Dla sprostowania - pisząc "dzisiaj" chodzi mi o pon. Dobranoc:sleepy:

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Ale pustki :cry::cry: Co się dzieje :wuerg::mad: Trochę mnie nie było ale teraz wszystko wraca do stare tory xDxD PM poszedł do pracy a ja też dobrze się czuję xDxD [​IMG] Teraz już wiem co znaczy mąż chory to żona ma wrzody na ....;)

15. Alicjanastka

xDxDxD
    Witam wieczorową porą. Dzisiaj nie było czasu, miałam gości. Ostatni pojechali półtorej godziny temu. Miło spędzony dzień. Nic nie wiem o jutrzejszym evencie ??? Już mi się nie chce czytać:oops::sleepy:;):). Życzę wszystkim kolorowych snów...

RosesFarm and krasnoludek10 like this.
  16. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , witam i zapraszam na kawkę [​IMG] Przypominam że dzisiaj zaczynamy event:p:oops: Dalej pustawo na naszej ławeczce :cry::cry:Alu ja też mało kumam :cry::cry:

krasnoludek10 likes this.
  17. krasnoludek10

Ja co nieco wiem o evencie, ale aktualnie zostałem bez sprzętu aby go zrobić, bo wykonywanie eventu na telefonie... Dziękuję, postoję... W laptopie ostatnio padła karta graficzna a w notebooku tylko lampka miga na niebiesko a jak chcę włączyć, to nic z tego-.- Z kuponami z misji produktowych (które się kończą) też daleko nie zajadę8) A poza tym i tak wydałem na nie sporo SG do chwili obecnej.

Dobry stolicowo-deszczowe.

18. Alicjanastka

Witam. Trochę czasu zabrakło. Praca na działce, wyjazd do najmłodszej wnusi na urodzinki, wczoraj i dzisiaj prałam pościele i ręczniki. Za chwilę lecę na zakupy a potem na działaczkę, jak dam radę to chcę zasadzić ziemniaczki. Nie wiem jak mi to pójdzie bo jestem samiusieńka, ale jakoś dam radę, chyba ???:oops::sleepy:xD Miłego dnia ...

RosesFarm and krasnoludek10 like this.
  19. krasnoludek10

Dobry stolicowo - pochmurne.

Zaraz zostanę bankrutem, bo zostało mi tylko 22 mln SG a jeszcze nie uzbierałem wystarczającej ilości skrzyń z sianogroszami, aby się odkućxD:cry:xD

Alu - mi w obecnym evencie też zabrakło czasu, bo zacząłem z opóźnieniem przez problemy ze sprzętem:( A najgorsze, że jeszcze wychlapałem trochę SN i SNZ:( Za to Renzo wreszcie się do mnie uśmiechnął:D A właściwie jego krucze czy tam wronie znaleziska, które wszystkie ponazywał "fart"xD:cry:xD

Last edited: Apr 20, 2021
    RosesFarm likes this.
  20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia życzę xDxD Przypominam że dzisiaj zaczynamy siać w nowym evencie ;):p Jeszcze brakuje mi tych pereł :cry::cry: