Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Też Ci się zakręciło w głowie?xD
    Ło matko...szum skrzydeł nietoperza...wiem coś o tym, miałam bliskie spotkanie...>:(
    Popatrzcie, jakie to jest w pewien sposób fascynujące, jak różne mogą być spojrzenia na ten sam temat. Nadal zapraszam wszystkich do naszej zabawy. To teraz ja...

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jeszcze nie zakręciło, ale mało brakowałoxD:cry:xD

Co do zdjęcia mam jak na razie tylko jedno zdanie, dość szokujące.

Zabić go/ją czy nie zabijaćo_O???

myszka212 i Alicjanastka lubią to.
  3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Na chwilkę jeszcze wrócę do moich odwróconych zamków - ciekawe z tymi zawrotami głowy, nie wiem, czy każdy potrafi tak "wejść" w obraz, żeby to poczuć... ale te zamki rzeczywiście przyprawiają człowieka o coś w rodzaju zaburzeń błędnika ;)

A co do pająków oraz nietoperzy, to niewątpliwie kręcą się tam po zakamarkach, do spółki z jaszczurkami (jakoś mi się takie zamki z jaszczurkami kojarzą, choć niezupełnie w PL).
    Z tym, że chwilowo lepiej się z nietoperzami nie bratać ;)

Luciana :inlove:
    Przepraszam, wiem to przypadkiem.
    Luciana jest współczesna (w miarę), a otoczenie to Buenos Aires...
    ... ale mnie się to kojarzy z rozkosznymi amerykańskimi latami dwudziestymi (1920 oczywiście) - ten pojazd, ten średnio sympatyczny koleś w kapeluszu.
    Luciana właśnie napuściła konkurencyjny gang na swojego narzeczonego (zemsta za niewierność rzecz jasna), a teraz czeka na wykonanie wyroku. Jak będzie po wszystkim, nowym narzeczonym Luciany zostanie ponurak w kapeluszu.
    I tak toczy się światek... 8)

Ostatnie edytowanie: 20 marca 2021
  4. krasnoludek10

Ależ nie przepraszaj;) Mądrego to aż miło posłuchać:)

Alicjanastka lubi to.
  5. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Ja właśnie chciałam napisać tak....
    No i co tak się patrzysz, już cię nie kocham, teraz jadę z nim. Nic więcej mi nie przyszło do głowy, ale zzizzie wytłumaczyła i co chodzi...
    Miłej niedzieli.

myszka212, RosesFarm oraz krasnoludek10 lubią to.
  6. myszka212

myszka212 Komisarz forum

"Jest gorąco, bardzo gorąco…
    Nawet podmuchy wiatru nie są w stanie ostudzić jej myśli i uczuć...
    Dłonie mocno zaciśnięte na samochodzie…może za mocno…trzyma się go z całych sił, żeby po prostu stać, zatrzymać się…czy naprawdę można zatrzymać się w biegu po szczęście…?
    Wie, że patrzy po raz ostatni, chce przedłużyć ten moment w nieskończoność, chce pozostać tak wpatrzona w jego oczy…
    A może…może zostawić to wszystko co ma, zamknąć ten rozdział…i biec do niego…i wtulić się…i płakać ze szczęścia…
    A ile nieszczęścia zostawi…?
    Nie, absolutnie nie…jej miejsce jest przy Piotrze...przecież czeka na nią w samochodzie…
    Po co wróciłeś Robert?...
    Nie interesuje jej w tej chwili czy Piotr wie czy nie…interesuje ją tylko ona sama i on…
    Teraz jest ta chwila...ten moment...ta decyzja…pospiesz się…
    I nagle...widzi…on uśmiecha się…ledwo dostrzegalnie…kiwa głową…rozumie?
    Zrozumiał…ostatnie spojrzenie…ostatnie westchnienie…dłonie zwalniają uścisk…"

7. Alicjanastka

Witam. Dzisiaj zabieram się za mycie okien. Nie wiem ile zrobię ? Jak co będę kończyć jutro. W środę chciałam prać pościele i wywiesić na dwór, ma być piękna pogoda. Dzisiaj jest też ładnie, słoneczko świeci, trzeba brać się za robotkę. Miłego dnia...

Witam wtorkowo. Ależ tu pusto. Wyczyściłam wczoraj wszystkie okna w całym domu, ale wieczorem padałam na twarz. Moje operowane stawy dały solidnie o sobie znać, ale już dzisiaj lepiej. Pogoda super, jutro pójdą pościele w ruch...Teraz lecę na zakupy...Długo nie było kawki, zostawiam.

Ostatnie edytowanie: 23 marca 2021
    myszka212 i krasnoludek10 lubią to.
  8. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Dzień dobry! :D zapraszam na mały poczęstunek, miłego dnia :inlove:xD

9. Alicjanastka

Witam.Super ciasto, już je kiedyś widziałam, taki przekładaniec xDxDxD. Miłego dnia wszystkim życzę...

KsiądzxD i krasnoludek10 lubią to.
  10. krasnoludek10

Ja tam wolę takie ciasto:p
    Oczywiście pod warunkiem, że jest to hotel Hilberta;) Ale zamiast nieskończenie wielu pokoi jest nieskończenie wiele kawałkówxD:cry:xD Albo lepiej! Nieskończenie wiele kawałków dla nieskończenie wielu gościxD:cry:xD

KsiądzxD i Alicjanastka lubią to.
  11. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Alu litości, to tylko święta nadchodzą...nie Sanepid.
    Witam Księdza...jak tam Księdza spojrzenie na obrazy?

12. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

A zaskrońca miałam, pływał sobie w stawie i nazwałam go EdekxD
    o_Oo tóż to :) a Edka to się u siebie na podwórku nie spodziewałem i stanąłem na niego, miał bagatela tylko 130 cm, więc się trochę [..] przeraziłem :(
    Tak poza tym jak pisałem jakis czas temu to wróciłem od dentysty, do dziś nic się nie zmieniło, kolejne wizyty za mną, okazało się też, ze zaplombowany już ząb, musi być leczony kanałowo i tak wkoło, jeszcze jeden został do leczenia i jeden do wyrwania :sleepy:
    Nie był bym taki pewien xD Ja chyba złapałem już Afrykana czy Anglika już sam nie wiem, fatalnie się czuję :cry:
    Obrazy? hm bardzo lubię, obwiesił bym się w domu nimi w każdym miejscu, jednak z drugiej strony nie lubię niszczyć ściano_O:D

tapety też uwielbiam na całą ścianę :inlove: a co do ich oceniania? za dobry raczej nie jestem ;)
    Tomek! ale żeś Świąteczne kiecki przywdział, ładnie ładnie ;):)

13. Alicjanastka

Witam. Aniu były już brudne. Dzisiaj przyjechał mój PM. nie wiem jak często będę zaglądać, ale jakoś postaram się zajrzeć chociaż na chwilkę. Jeszcze dzisiaj muszę pojechać do Starogardu a potem zrobić kwiatki-bukiety na cmentarz. Jutro trzeba obmyć pomniki i kwiatki położyć. Miłego popołudnia.

KsiądzxD, myszka212 oraz krasnoludek10 lubią to.
  14. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Boczkowe ciasto, wowxD...a w filiżance co? :oops:
    Życzę wytrwałości z dentystą.:)
    Zalecam sprawdzenie kto do Ciebie przybył. Ja sobie zrobiłam przeciwciała - oba wyszły pozytywnie - jestem ozdrowieńcem.xD
    Proszę Księdza, tu nie chodzi o to czy ktoś się zna czy nie, chodzi o własne zdanie.

15. krasnoludek10

Co do tego niszczenia ścian.. Jest tak bo człowiek jest pełen sprzeczności:p;):D Aniu - za dentystą nie przepadam... A z tym własnym zdaniem to też różnie bywa na tym forum, bo czasem zdarzy się komuś porównać niechcący coś do spraw związanych z polityką i zaraz aferaxDxDxD Dlatego pilnujmy się:p;) W rzeczywistym świecie też lepiej wszystkiego nie mówić.

Dobry wieczór wszystkim:)

myszka212, Alicjanastka oraz KsiądzxD lubią to.
  16. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Tomek, ja jestem szczera do bólu, a jak kogoś boli to niech przylepi plasterxD

KsiądzxD i krasnoludek10 lubią to.
  17. krasnoludek10

xD:cry:xD I pozamiatane - no normalnie jak Chyłka, ona też szczera do bóluxD:cry:xD

KsiądzxD i myszka212 lubią to.
  18. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Boczkowe ciasto, wowxD...a w filiżance co? :oops:
    Soczek pomarańczowy oczywiście xD;)

ehh po świętach dalej ogień :D

A tam przybył :) to Ja się szlajam xD Ja ozdrowieńcem jestem już dwa razy :oops: raz w maju i raz w grudniu ;)
    a teraz ból nóg (chodzić ciężko) i gardła, zatok, brak zapachu :eek: ale kosmiczni wojownicy się nie poddają xD:D:cry:

Dobrze, zmotywowałaś mnie :D

myszka212 i krasnoludek10 lubią to.
  19. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Genialne połączenie;)xD
    Czy ja dobrze zrozumiałam, że byłeś koronowany dwa razy?:oops:
    To zapraszam do Galerii Kultury:)

krasnoludek10 lubi to.
  20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , dawno mnie nie było ale real był silniejszy :wuerg: Trochę chorowałam a teraz mam PM chorego w domu :cry::wuerg: [​IMG]