Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Mirka

Mirka Baron forum

krysti49 i Alicjanastka lubią to.
  2. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witam pięknie całe Raszpelkowo - obecne i nieobecne, zabiegane, i te, które czekają, i te które już się doczekałyxDMireczko - z całego serducha dzięki za kiecuszkę, bo widać, że coś się u Ciebie dzieje, a mimo to znalazłaś chwilkę na kieckę balową dla mnie -dzięki.
    A dla wszystkich Raszpelek ( fajnie Gabi, że wpadłaśxD) stawiam bąbelki

krysti49, Alicjanastka oraz Mirka lubią to.
  3. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam Raszpelki i gości [​IMG] Przyniosłam żeby nie zabrakło :D:D do potem

4. jgronowicz

jgronowicz Czeladnik forum

I dużo kawy [​IMG] Mamy całą noc przed sobą :D:D

5. Mirka

Mirka Baron forum

Witam ponownie w ostatnim dniu Starego Roku... Święta spędziłam wspaniale... dzisiaj rano odczułam pustkę w domu... odjechała córcia z zięciem i moja wnusia... nie miałam czasu zaglądać do Was... później poczytam co działo się w Raszpelkowie... Gabi witaj...

Tereniu... wszystko u mnie po staremu od dzisiaj... szybko coś Wam uszyłam... przed obiadem miałam trochę czasu... teraz muszę wracać do obowiązków... ale wieczorem wpadnę wypić z Wami szampana...

Danuś... dzięki za płyny... oj przydadzą się... przydadzą... dzięki za pamięć...

niech Nowy Rok przyniesie Wam radość... miłość... pomyślność... i spełnienie wszystkich marzeń... a gdy się one już spełnią... niech dorzuci garść nowych marzeń... bo tylko one nadają życiu sens... wszystkiego dobrego...

krysti49 i Alicjanastka lubią to.
  6. annals388

annals388 Komisarz forum

Wszelkiej szczęśliwości w nadchodzącym Nowym Roku życzę..:inlove::inlove::inlove:

Mirka, krysti49 oraz Alicjanastka lubią to.
  7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Oj, kochane witam Was, jestem zaganiana ,ale już od niedzieli będzie normalnie. Miałam troje wnucząt no i małżonek, pełna chata:D. Wnusio się wykruszył, została wnuczka. Wybieramy się dzisiaj na pokaz fajerwerków. Małżonek już w sobotę wyjeżdża :( i znowu sama.Przepraszam, że nie wchodziłam nie wiem czy od niedzieli czy od poniedziałku, bo w domu trochę gości a i zakupy dla męża na wyjazd w dwa dni pod rząd, ciągle człowiek myśli czy już wszystko kupione. Pozdrawiam Was gorąco i życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!:D:D:D:D:D. Bardzo dziękuję za nową szatę sylwestrową :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDzięki Mireczko!!!

Mirka, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  8. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Mirka, Alicjanastka oraz tersea51 lubią to.
  9. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Do Siego Roku 2015xD:inlove::D

Wszystkim Farmerom i Farmerkom a zwłaszcza Raszpelkom
    Zdrowia
    Szczęścia
    Kasiorki
    A marzenia same się spełnią

Mirka, Alicjanastka oraz krysti49 lubią to.
  10. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Kochaniutkie Raszpeleczki i MOD-ki I ja jeszcze wpadłam na ławeczkę z życzeniami :
    niech się Wam spełnią wszystkie marzenia, dużo zdrowia i samych radosnych dni , wszystkiego najlepszego szczęścia i miłości w rodzinach i niech zawsze uśmiech na Waszych twarzach gości , Do Siego Roku :inlove::inlove::inlove::inlove::):):):).
    U mnie święta były nie zbyt wesołe bo spędziłam je w łóżku miałam paskudną grypę pozostał mi jeszcze kaszel.
    Ewent może uda mi się skończyć ale jeszcze mam daleko do końca:):):).

11. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Oj Raszpelki - życzę Wam serdecznie, by ten co nadchodzi był lepszy i szczęśliwszy od swego poprzednika.. a małe zakąski już zrobione i nawet częściowo podjedzone stawiam na stół - częstujcie się dziewczynki xD

Mirka i Alicjanastka lubią to.
  12. danusia41

danusia41 Komandor forum

Wtam ponownie i jeszcze raz wszelkiej pomyślności życzę w 2015 roku [​IMG] Tereniu , do przekąsek potrzeba troszkę drineczków :D:D Mireczko , dzięki za sylwestrowe kiecki :D:D

13. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Fakt Danusiu , drineczki ładnie wyglądają;)Grażynko - wielkie gratki za ukończenie eventu - u mnie jutro też będzie finisz, jak ostatnie roślinki zbiorę. Niesamowite jest to pnącze, które wzmaga działanie SN..a wypadajki lecą wtedy jak kropelki podczas ulewy..
    Fajną mam kiecuszkę od Mirki, prawda?xDxD

14. Mirka

Mirka Baron forum

Wpadłam na chwilkę jeszcze w tym Starym Roku...

przy telewizorku potańczyłam sobie trochę ze staruszkiem... biedaczysko dostało zadyszkę... odpoczywa... tańczę więc sama..

a może jednak w towarzystwie?... kto dołączy?...

do zobaczenia w Nowym Roku 2015...

Alicjanastka lubi to.
  15. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witam w Nowym RokuxDMamuś ponownie w łóżku, też wypiła odrobinę szampana, więc może usnie mimo huku petard i fajerwerkówxD a ja przyleciałam na bal, mam już na sobie koszulkę nocną, więc ubiór stosowny;)Resztę kanapeczek schowałam do lodówki i zrobił się koniec balu;)Kolorowych snów Raszpelkowo

16. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam w Nowym 2015 Roku i życzę Wam Kochane wszystkiego naj........ :)
    toasty wzniesione, życzenia przesłane, możemy się bawić do białego rana :)

17. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

No, no pięknie, poczytałam Was. Wróciliśmy z fajerwerków, kiecki balowe też pozakładane ( koszule nocne ) i dawaj na tańce, biała sala czeka;). Jeszcze raz naj, naj. Dobranoc,

Mirka lubi to.
  18. Mirka

Mirka Baron forum

Witam całe Raszpelkowo w pierwszym Dniu Nowego 2015 Roku... :):):)

Szczęścia w Nowym Roku... xDxDxD

Niech petardy zabłysną wysoko na niebie,
    niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie,
    a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie...

Alicjanastka lubi to.
  19. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam w Nowym Roku i miłego i spokojnego dnia życzę [​IMG]

20. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja DziewczynkixD

Witajcie w Nowym 2015 roku:D
    :inlove:
    buziaki