Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danusia41

danusia41 Komandor forum

[​IMG] U nas pada deszcz i nic mi się nie chce :p Eventu nie skończę bo brak konewek i zielska :cry::cry: Event zaczęłam z dużym opóźnieniem i nie przykładałam się do niego :cry::oops: Madziu wracaj szybko do zdrówka !!!!

2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam, ja jakoś skończyłam, ale masakra z tym sianiem. Za dużo tego zielska wymagają. Wyszłam na zakupy i do zegarmistrza oraz popłacić składki PZU, ale wiatr taki mocny wieje, że mało głowy nie urwie. Dzisiaj zaczynam wielkie pranie bo przez ostatni czas była laba od prania. Najpierw ciuszki, jutro może ręczniki a pojutrze pościel, zobaczymy jak się wyrobię. Miłego dzionka wszystkim życzę, chorującym zdróweczka....A Danusiu dzięki za kawkę...

Ps. Witam czwartkowo....i znowu nikogo nie ma.....

Ostatnie edytowanie: 9 stycznia 2020
  3. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam w sobotę... Za nami kolejny zimowy tydzień - mokry, deszczowy, wietrzny z temperatura na plusie.. podobnie jest dzisiaj ... Człowiek już przyzwyczaił się do takich ciepłych zim, ale przydałoby się troszkę tego mrozu i śniegu dla dzieci, zwłaszcza,że zaczynają się już ferie w poszczególnych regionach....

Co do ewentu- misje skończone, dziś czekamy na kolejne i siejemy ewentówkę na głównej łące farmy :)...
    Wczoraj wystawiłam zagrody mrówkowe- troszkę ich się uzbierało- no cóż, w większości wyszły pawie pomarańczowe i inne staroci.... Z drzewkowych ts-ów, podobnie- ani jednego z nowszych drzewek....ech....

Madziu i pozostałe dziewczynki- życzę dużo zdrówka, spokoju i miłego wypoczynku

4. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie dziewczynki.
    Niby dziś mam wolne, od rana miałam tu zajrzeć ale jak zwykle brak czasu, od rana goście :) Jak koleżanki wiedzą teraz że codziennie pracuje to chyba wszystkie umawiają się na sobotę, jedna wychodzi druga wchodzi :D Na zwolnienie nie poszłam, tak sobie załatwiłam że miałam prawie 2 tyg. wolne, odbiór godzin, inne jakieś zaległe i się nazbierało. Czuję się już ok tylko te opatrunki mnie wykańczają (i czasowo i cenowo). Gabinety chirurgiczne mają darmowe wszystkie opatrunki, płyny, w gab. zabiegowych w przychodniach wszystko musi być swoje niestety.

Miłego wieczoru wszystkim.....

Alicjanastka, RosesFarm oraz myszka212 lubią to.
  5. myszka212

myszka212 Komisarz forum

No wiedziałam Madziu, że dziś tu zajrzysz, po prostu wiedziałam i tak od jakiegoś czasu krążę po forum w oczekiwaniu...:)
    Tak to jest jak się pracuje, że życie towarzyskie odbywa się w weekendyxD
    Cieszę się, że czujesz się dobrze:)
    Pozdrawiam:)

6. Alicjanastka

Witam. Szaro, buro, ponuro, nic się nie chce. 3 lata temu 8 stycznia było u mnie śniegu po pas. wstawiłam zdj. na fb, aż się wierzyć nie chce, człowiek zapomina. A tak w ogóle to życzę miłej niedzieli i zapraszam na kawusię...

Witam. Już środa a ławeczka dalej pusta. Zaglądam i zaglądam no i nikogo nie ma. Pogoda dzisiaj dość ładna bo w końcu nie pada deszcz, słoneczko próbuje wyjść, ale chyba chmurki mu nie dadzą, zobaczymy ??? Zastanawiam się czy zostawić świeżą kawkę bo poprzednia już wystygła i nieświeża. Zostawiam i życzę miłego dnia....

Hej, hej, gdzie jesteście :cry::cry::cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2020
    RosesFarm i madzia6310 lubią to.
  7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Trochę mnie nie było na ławeczce ale biegałam po lekarzach !!! Wszystko dobrze i teraz mam kontrolę w czerwcu !!! Zachciało mi się nowych płytek na podłodze w kuchni i teraz mam bałagan wszędzie !! [​IMG] Przypominam o dzisiejszym nowym evencie !!!

RosesFarm i Alicjanastka lubią to.
  8. Alicjanastka

Witam . Ja dzisiaj też miałam trochę załatwiania spraw na wyjeździe. Event zaczęłam z opóźnieniem, ale jakoś to będzie ??? Oj to masz niezły bałaganik w domku. Dobrej i spokojnej nocki...

RosesFarm lubi to.
  9. danusia41

danusia41 Komandor forum

Pobudka , pobudka [​IMG] Bardzo duży bałaganik:wuerg:

RosesFarm lubi to.
  10. Alicjanastka

Danusiu współczuję, ale jak ogarniesz to będzie cudnie :D Miłego dnia Wszystkim. U mnie rano mrozik, jeszcze jest siwo, dachy i trawa. Ładnie to wygląda jakby zima była tzn. śnieg bo przecież zima jest tylko wiosenna xD. Słoneczko zaczyna świecić :D:D:D

Ps. I już sobota a nasza ławeczka dalej pusta, coś Danusiu Tylko my na przemian przybiegamy zerknąć czy dziewczynki wróciły ??? Cisza i cisza....
    Zostawiam małą czarną, miłego dnia....

Ostatnie edytowanie: 18 stycznia 2020
    RosesFarm lubi to.
  11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia życzę !![​IMG] Jeszcze zostały płytki w przedpokoju i będzie skończone !!! Zachciało się remontu !!!! Kuchnię już trochę ogarnęłam ale pokoje do sprzątania !!!! Brakuje mi itemu - magia zimy !!! Może wiecie gdzie go szukać ?????

12. Alicjanastka

Witam. Oj to masz jeszcze trochę robotki, ale potem będziesz oko cieszyć. Pogoda dzisiaj ładna, słoneczko świeci, tylko wietrznie. Muszę lecieć na zakupy bo dzisiaj córcia przyjedzie z wnusią na ostatni tydzień ferii. Ten item to ja nie kojarzę, może któraś Mo-dka pomoże, przypomni skąd go dostaliśmy??? Miłego dnia Danusiu, no całej reszcie co siedzi za krzaczkami....

krasnoludek10 lubi to.
  13. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

danusia41

Item o który pytasz był do zdobycia w Evencie "Wspaniały pokaz bałwanów"

Item "Magia zimy"
    12 000 PD/TPD co 20 h; 4 małe pola

Rząd chmur "Wspaniały pokaz bałwanów"

Miłego wieczoru, pozdrawiam:)

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dziękuję ślicznie !!!! To mam przechlapane !!! Kolorowych snów Raszpelki i MOD-ki

krasnoludek10 i MOD_DaMa lubią to.
  15. Alicjanastka

Co my byśmy bez Was zrobiły ??? Bez waszej nieocenionej pomocy... Ja to jakoś nie pamiętam tych wszystkich nazw itemów i gdzie je można było zdobyć :D:D:D. Pozdrawiam i dobrej nocy :):):).

krasnoludek10, RosesFarm oraz MOD_DaMa lubią to.
  16. danusia41

danusia41 Komandor forum

Pobudka [​IMG] Kawa podana i miłego dnia dnia życzę !!!!

17. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam kochane Raszpelki :)

to dla nas bardzo miły dzień i dlatego jako Babcia życzę Wam abyśmy kochały nasze wnuczęta, tak jak one nas kochają...

Babcie bywają różne,
    lecz każda pamięta,
    że jednakowo zawsze
    kochają wnuczęta.
    To samo je cieszy,
    to samo raduje:
    nasz pocałunek, uśmiech
    i słowo... Dziękuję!

miłego dnia życzę :)

18. Alicjanastka

Niech od Bałtyku
    aż po szczyt Tatr
    Babcie i Dziadkowie
    żyją nam sto lat !!!

krasnoludek10, RosesFarm oraz MOD_DaMa lubią to.
  19. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Raszpelki.
    Wpadłam się przypomnieć cobyście o mnie pamiętały. :pxD
    czas mi się jakoś kurczy, że nie ma na nic czasu. Odpuściłam nawet kilka eventów, bo z tym sianiem ciężko już wyrobić.
    A koniec roku w rozliczeniach przy tylu zmianach też daje popalić. -.-
    Kawkę Danusi wychlipałam w przelocie więc niosę następną. :)

krasnoludek10 i RosesFarm lubią to.
  20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , kawka podana [​IMG] Pięknego dnia życzę :D:D Pada deszcz i jest szaro i buro :cry:

krasnoludek10 lubi to.