Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. annals388

annals388 Komisarz forum

i po świętach , ja wreszcie dzisiaj odpoczywam.
    Pozdrawiam z białej , mroźnej Warszawy.

2. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

U mnie nadal prawie jak w Święta - choinka cieszy oko, ciut więcej zjadłam, niż w normalny czas :pza kawę Danuśki dzięki, też piłam w realu dopiero teraz - i jest biało za oknami, i mróz niewielki..Dziś dzieciątko wyciąga mnie do kina, idziemy na 18 - tą, więc cały czas nastrój swiąteczny się utrzymuje, pozdrawiam Raszpelkowo.

3. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki:D
    Święta Święta i po Świętach
    Nie wiem jak u mnie wypadła wigilia ,wnuk przywiózł jakiegoś wirusa i oboje leżeliśmy w łóżku z wysoką gorączką.Dopiero dzisiaj wstałam a wczoraj zabrali wnuka( a mówiłam im że nie nadaję się do dzieci):p

Farmą ''zarządzał'' tatko-byle jak ale chwastów nie ma:sleepy:
    W Gdyni śniegu brak ale mróz trzyma
    buziakixD

4. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka wszystkim,
    Tereska, a co masz w sygnie??? To my mamy psa...a ciotka w poprzednim życiu,to musiała być...hmm...

A choinkę cudną mamy...psisko pięknie wzięło swój prezent i powolutku pożarło...

5. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam wieczorkiem. Dzięki za kawusię. Zobacz Anka do Gdyni niby niedaleko a u mnie śniegu dużo i mrozu teraz -9st. Miałam też dzisiaj dzień świąteczny, byli goście tak, że nie czuję tego, że to po świętach a jutro znowu niedziela czyli dalej świątecznie. Przesyłam buziaki. miłej i spokojnej nocki.

krysti49, Mirka and tersea51 like this.
  6. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

No i oplułam monitor;)Oj Nastka, wyobraźnia mi jeszcze nie szwankuje i ciocię wręcz zobaczyłam w mało eleganckim wcieleniu;)xD:)
    U mnie dalszy ciąg świątecznego nastroju, tak jak u Ali i wiecie co? Jak jest zimno, to uczulenia i katar się mnie nie imają, przynajmniej na razie.. i to samo wystarczy, by było świąteczniexD;)xD
    Anitka, współczuję, to paskudne, jak człowiek ma gorączkę, nic go nie cieszy wtedy, buziaczki dla wszystkich - jak wracałam z kina, to piękny spacer w sumie się z tego zrobił, lekki mróz nie przeszkadzał, a drzewa bajecznie się skrzyły dekoracjami świątecznymi pa

7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego świętowania życzę [​IMG] Za oknem mróz ale w domku ciepełko :D:D

8. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam Raszpelkowo. U mnie nadal świątecznie, wczoraj byli goście a za pół godzinki my wychodzimy w gości. Może od jutra będzie dzień jak co dzień :D, chociaż przecież Nowy Rok przed nami to nadal zmierzamy do święta. U mnie w ogrodzie tak śnieżnie ja na tej fotce:D:D:D

krysti49, Mirka and tersea51 like this.
  9. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dobranoc Raszpelkowo:) Padam, a jutro już chyba normalnie będzie? Mam nadzieję, ze włączy mi się tryb codzienny, bo świąteczny jest bardzo fajny, ale ciut męczący;) Kolorowych snów , zmykam lulu

krysti49, Alicjanastka and Mirka like this.
  10. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia [​IMG] U mnie dzisiaj wszystko wróciło na stare tory :D:D Za oknem zima chociaż bez śniegu:D:D

11. zuzia1522

Heja Dziewczynki;)
    WitamxD
    A u mnie za oknem piękna śnieżna zima:D
    buziakixD

Alicjanastka and tersea51 like this.
  12. annals388

annals388 Komisarz forum

Pozdrawiam i biegnę do pracy xDxDxD

13. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Pozdrawiam... i nie biegnę do pracy.... kombinuję jak znajdę do niej drogę po tych świętach...

14. zuzia1522

Nastka zamknij oczy a nogi Cię same doprowadzą;)
    Evencik w toku:D
    buziakixD

krysti49, Alicjanastka and tersea51 like this.
  15. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Evencik też w toku..Bry wieczór, pozdrawiam wszystkich zaganianych..u mnie też trochę się dzieje, przeżyję jakoś. Mirka - gdzie jesteś? Co słychać u Majeczki? Idę lulu, tylko jeszcze troszkę poczytam, ot tyle , by się wyciszyć, kolorowych snow

krysti49, Alicjanastka and Mirka like this.
  16. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam zaganiane dziewczynki [​IMG] Czas na kawkę i śniadanko :D:D Spokojnego dnia życzę :D

17. zuzia1522

Za śniadanko dzięki-kawusię już piłam:inlove:
    Idę z piesem na białe bajkowe pola i brzozy w zwiewnych welonachxD
    buziaki:D

18. Pozdrawiam Raszpelkowo :)

19. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Bry wieczór Raszpelki i MOD - ImienniczkoxDCo się z Wami dzieje? w Raszpelkowie wszystkich zasypało, tylko gdzieniegdzie przemknie Anita z psiulką i Danusia postawi kawę i śniadanko..a reszta Raszpelek się opyla..No nie mówcie, że nie robicie eventu, a jak się włazi na formę, to uprzejmie proszę kliknąć na forum i dać głos;) Buziaczki przesyłam, jutro po północy znowu nam rok doliczą i jeszcze starsze z nas Raszple się zrobią;);)

Alicjanastka and Mirka like this.
  20. -argos-

-argos- Forumowy żółtodziób

.( `v´ ).·´¨ W tym Nowym Roku
    `·.¸.· .·´¨ życzę Wam od serca
    ( `v´ ).·´¨ by każda łza w oku
    `·.¸.· .·´¨ miała smak szczęścia
    ( `v´ ).·´¨ by nadziei płomienie
    `·.¸.· .·´¨ nie gasły w mroku
    ( `v´ ).·´¨ i każde marzenie
    `·.¸.· .·´¨ spełniło się w Nowym Roku