Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Wiesz Madziu, że mi też 2 lata temu u tatusia ukradli kwiaty a w ubiegłym roku u dziadków znicze, aż strach coś zanieść wcześniej. Dobrej nocki...

Ps. Witam w środę. Nikogo nie ma na ławeczce....Dziewczynki skąd wziąć item Wstań na nogi, mam ulepszenia, ale nigdzie go nie widzę??? Brakuje mi też na pnącze kuchenny postrach, niby eventy zrobiłam, ale nie mogę się doszukać tych dwóch itemów...Miłego dzionka...

To znowu ja :) Już znalazłam itemy, były ustawione w nawiedzonym...

Ostatnie edytowanie: 30 października 2019
    RosesFarm i krasnoludek10 lubią to.
  2. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam niedzielnie.... Chwilka oddechu i piękny słoneczny dzionek...

Aluś, też szukałam tych itemów- jeden stał w Nawiedzonym a drugi jest jeszcze do zdobycia w jakiejś misji...

Nie wiem, czy uda mi się zrobić ewent do pnącza- mam pod uprawę niewiele pól na wyspie- nie miałam ochoty i czasu na demolkę- a Koło od dawna nie daje mi bonusów... Ech...

Zostawiam kawkę i lecę coś przygotować na obiad... pozdrowionka serdeczne dla wszystkich

krasnoludek10 lubi to.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tak siedzę i myślę (dziwne, prawda?). Czy nie za późno na kawę o tej porze. Ale skoro mam do drugiej w nocy wysiedzieć, to może jednak nie ;)
    U nas w nocy z czwartku na piątek złapał przymrozek. Niestety na tyle mocny, że część kwiatów przemarzła i trzeba było po prostu wyrzucić.
    Na przyszły rok mamy plan, że objedziemy groby 1 listopada z samego rana, zanim tłok się zrobi i wszystko poustawiamy.
    Może się uda ;)

4. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie dziewczynki. MOD_Zła naprawdę zła, jak widzę takie oczy w sygnie....... brrrrr, strach się bać :D Osobiście takie wolę jak poniżej ;)
    U nie po staremu dziewczynki, dzięki za codzienne prezenty a tak jak Ala na początku szukałam tych itemów :) Tak właśnie patrzę że chyba mam na wyspie ostatni zbiór, jeszcze 2 dynie ukręcę i koniec.

Dobrej nocki życzę......

Ostatnie edytowanie: 4 listopada 2019
    krasnoludek10 i RosesFarm lubią to.
  5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Moja anielskość się wyczerpała jakiś czas temu. W grudniu stuknie 30 lat, jak to moje anielskie spojrzenie zmieniło się w takie... niepokojące ;)
    U mnie event tym razem bez bonusów z koła, więc jutro wieczorem pewnie będzie koniec :p

6. Alicjanastka

Witam. w końcu znalazłam, człowiek poustawia a potem nie wie gdzie , co i jak, bałam się, że mogłam wrzucić na pnącze i wtedy nie miałabym ochoty ich szukać, no ale są :).
    Witam wszystkich. Dzieci pojechały, teraz bym musiała ogarnąć chałupkę, ale mam lenia. Poleciałam tylko na zakupy dla mamusi, deszczyk kropi nie chce się chodzić. Jutro muszę znowu wyskoczyć, może ta pogoda trochę się poprawi, słoneczka chcę, słoneczka...:D:D:D:D. Życzę miłego dnia wszystkim:D:D:D:D:D.

krasnoludek10 lubi to.
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Lenia masz? Dobrze, że to nie kryzys wieku średniego, bo ostatnio czytałem o tym, że jest coś takiego jak kryzys wieku młodego.. I chyba niestety go mam, bo po maturze nic mi się nie chce a co zacznę kierunek studiów, to mam poważne wątpliwości, czy jest dla mnie (czy to ze wzgpędu na prowadzących zajęcia, czy mi się po prostu nie podoba - tego nie wiem niestety, najchętniej bym przespał cały rok, czekając na znak od Boga: "Masz być (nazwa zawodu) i nie przejmować się opiniami innych (i tym podobne teksty), a przede wszystkim nie marwtić się, bo kiedyś dorosłość się ułoży (przede wszystkim praca, dziewczyna, będziesz miał bardzo dobrych znajomych etc.)", ale to niestety tak nie działa:(

Dobranoc nadal zagmatwane życiowo. I proszę nie komentować tego posta tak jak mój ostatni post zizzie, bo to bardzo poważna choroba. Z tym, że o ile w kryzysie wieku średniego strach Cię nie blokuje (nie wiem jak jest, ale taki obraz wyniosłem z pewnej kreskówki), o tyle w tym jest Twoim głównym wrogiem. I wcale nie jest go tak łatwo pokonać.

PS. Przez całą podstawówkę, całe gimnazjum i dwa lata liceum uwielbiałem matmę (nawet chyba bardziej od chemii) a przez całe gimnazjum i liceum rosyjski (ale to niestety były książki do podstawy). Ze sportami też bywało baaardzo różnie. A teraz? Prawie nic nie powiem po rosyjsku a z matmy najbardziej lubię analizę matematyczną. I do tego nie potrafię śpiewać, nie mam pieniędzy na sprzęt (mam tylko komputer) a moje marzenia są dziwne, bo chcę być aktorem (a bardzo daleko mi do Pana Boberka na przykład a do tego potrafię tylko nadać odpowiedni ton emocjonalny słowom, których "trochę" bym się uczył na pamięć, ale z tańcem i muzyką nie jest wg mnie za dobrze a jakoś na te studia trzeba się dostać). Z grania w kręgle raczej nie wyżyję a do tego mam tysiące pomysłów na pracę, czyli ani jednego. A do tego nawet nie pamiętam, w czym jestem najlepszy, bo niestety w liceum mnie nie nauczyli infy. I dlatego bardzo podobają mi się licea (jak takie jedno warszawskie), gdzie w 1 klasie ma się normalne przedmioty a dopiero w 2 wybiera się te, które chce się mieć rozszerzone. A nie na siłę każą wybrać profil. Liceum to jeszcze rozumiem, bo pół biedy, wybierzesz sobie jakieś i takie będziesz miał (taka jest moja opinia). A profil jakoś niestety w połączeniu z resztą przedmiotów Twój pogląd na dany przedmiot szkolny..

Koniec. Ja już naprawdę nie wiem, co mam robić, bo moja depresja się powoli zaczyna pogłębiać (choć tego nie widać na zewnątrz) i najchętniej bym zamknął się w 4 ścianach i tylko spał, spał, spał, bo takie życie jest trochę bezsensowne. Nawet boję się podjąć pierwszej pracy po feralnym incydencie z pracą kasjera biletowego w kinie.. Skoro tam mnie nie chcą, to:
    a) jestem stworzony do wyższych celów
    b) nigdzie mnie nie zatrudnią i będę 70-letnim kociarzem albo coś innego.

Przepraszam, ale musiałem, bo inaczej bym się udusił (ale może to i lepiej, bo wtedy nie masz takich problemów)...

(Oby) Dobranoc.

PS. A mój katecheta w liceum jeszcze mi mówił, że będę dobrym tatusiem.. Ale to zbytnio mi nie pomoże:(

myszka212 lubi to.
  8. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam środowo :)

trochę mnie tu nie było, ale jakoś miałam kilka gorszych dni, może to ta jesień i te skoki ciśnienia tak na mnie działają :p
    a może związane to jest z niedoczynnością tarczycy...leki zaczęłam brać od sierpnia, a wizytę mam po 20 listopada i może trzeba będzie zwiększyć dawkę...zobaczymy...

od jutra mamy G&T i pewnie niejednemu farmerowi ciśnienie podskoczy ;)xD

miłego dnia i dużo słońca życzę :)

9. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam i również miłego dnia wszystkim życzę. :)

Alicjanastka lubi to.
  10. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam dziewczynki !!! Trochę mnie nie było ale to się zmieni !!!! Mam nadzieję że teraz już będzie lepiej ! !!! Dopiero zobaczyłam ile zwierząt i drzewek mi brakuje !!!!!!!!!!! [​IMG] A do kawki małe ciasteczko [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 7 listopada 2019
  11. Alicjanastka

Witam. O Danusiu w końcu kawkę przyniosłaś :D:D:Di ciacho jest :p:p:p. Jeszcze raz gratki 200 lv, ano stawiaj tu szybko szampana. Mój leń nie chce się odczepić;););). Miłego dnia wszystkim. Event powoli, sianie, sianie i sianie, potem rzucanie xD.

krasnoludek10 i madzia6310 lubią to.
  12. danusia41

danusia41 Komandor forum

Alu , mówisz i masz [​IMG]

13. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam serdecznie, szczególnie Danusię :)

napisz w czym masz braki, może coś zaradzimy...

miłego dnia i dużo słońca :)

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Brakuje mrówek , mant , szynszyli , węgorzy i patyczaków!!! Z drzewek - topoli kanadyjskiej i zulubelki !!! Reszty się nie dopatrzyłam jeszcze !!!!

15. Alicjanastka

Dzięki kochana, a jaki fajny schłodzony :D:D:D no to na zdrowie, za zdrowie i za ten 200 lv. no i żebyś już tutaj była zawsze z nami. Ja to Danusiu patyczaki, węgorze, zulubelka mam po 1 szt. a mróweczek niestety jeszcze się nie dorobiłam, a na G&T to pewnie jeszcze zablokowane??? Buziole ♥♥♥

Ps. Danusiu znalazłam drugą Zulubelkę, poleci do Ciebie ♥♥♥♥♥

16. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie kochani :*
    Schodzimy się tu jak mrówki do mrowiska :D
    U mnie też braki z nowości, tak jak Danusia wszystkiego potrzebuję, nic się niestety nie trafia :( Same starocie do paska.
    Bez bonusów sieję to mi się zejdzie że ho ho!Miłego wieczoru wszystkim życzę.....

Danusiu topola poleciała do Ciebie :)

Moje braki :D mrówki, manty, węgorze, żółw, zulubelka, paproć drzewiasta, rambutan

PS: Ewciu idziesz jak burza z tymi poziomami, gratuluję :*

17. Alicjanastka

Dziewczynki zulubelki nie idzie wysłać, nie ma jej w drzewach :(.

18. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam kawkę [​IMG] Dzięki za dobre chęci !!!!! Pięknego dnia życzę !!!!!!!!!!!! Madziu żółwik poleciał do Ciebie !!!!

19. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam.
    Dzięki Danusiu za żółwika (młodzieżowe przywitanie :D ) i za kawusię.
    Dopiero wróciłam do domu i o dziwo opatrzyłam się że nie mam jeszcze jakiegoś drzewa paproci drzewiastej czy jakoś tak się zwie :D Ktoś coś?

Miłego dzionka wszystkim życzę.....

To ja w obiadową porę mam serwować kawę? W życiu! :D U mnie za 20 minut obiad na stół a nie kawa :D
    A u mnie dziś to na obiad (coś co lubi wnusio) :D Smacznego

Ostatnie edytowanie: 9 listopada 2019
  20. Alicjanastka

Madziu ja też uwielbiam taki obiadek :D:D:D. U mnie paproć drzewiasta tylko jedna, w ogóle coś z tych ostatnich drzewek mam tylko po 1 szt. :(:(:(. Szukam mrowiska, przeleciałam G&T, ale tam tylko poszukujący a oferujących brak. Zresztą jakby nawet byli to by chcieli cuda niewidy.

Danusiu dzięki za kawusię wczorajszą, a dzisiaj co ???;););) zapomniałaś o nas ;);):D.
    U mnie pada i pada aż się nie chce z domku wychodzić. Zaraz sobie zrobię popołudniową kawusię i pójdę do mamusi na Familiadę, bo co tu robić. Sprzątać będę w poniedziałek, chyba xDxDxDxDxD...... Miłego popołudnia...

Ps. Ale widziałam śmieszną ofertę, ktoś oferuje zwykły kurnik i chce za to mrowisko. Można boki zerwać ze śmiechu :):DxD

Ostatnie edytowanie: 9 listopada 2019
    madzia6310 i krasnoludek10 lubią to.