Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam :)

u mnie dzisiaj pogodnie...słoneczko świeci...
    poczytałam o jutrzejszym evencie, może się skuszę, zawsze to na chwilę coś innego...

Madziu, coś tam podeślę w stosownym kolorze...

miłego popołudnia życzę :)

Alicjanastka, RosesFarm oraz madzia6310 lubią to.
  2. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Dziękuję :*

Alicjanastka i RosesFarm lubią to.
  3. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Pozdrawiam niedzielnie... chłodniej, ok 20 st ale słonecznie

Zostawiam kawkę i zmykam ... miłego dzionka

Alicjanastka i madzia6310 lubią to.
  4. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam. Łapię kawusię i też zmykam, obiadek prawie gotowy :D

Miłej niedzieli.

Ło matko! Nikogo nie ma????
    Wpadłam się pochwalić że skończyłam evencik, pnącze wczoraj odpalone a dziś zgarnęłam wszystkie nagrody
    :D

Ostatnie edytowanie: 16 września 2019
    RosesFarm i Alicjanastka lubią to.
  5. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam dziewczynki. Trochę roboty miałam. Dzisiaj jeszcze byłam u Radcy Prawnego, matko co to za biurokracja z załatwianiem tych spraw spadkowych. Jeszcze będę musiała załatwić "Starostwo", za tydzień znowu do p. mecenasa i.t.d. W czwartek przyjeżdża PM, w piątek mamy skierowanie na wyniki a w środę jedziemy do lekarza. Zobaczymy co p. doktor powie ??? Wybieram się wykopać marchew, pietruszkę i może coś jeszcze, ale zaczyna się chmurzyć. Miłego dzionka życzę.

RosesFarm i madzia6310 lubią to.
  6. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam dziewczęta.

A po sprawie jeszcze musisz ze skarbówką się rozliczyć.:p
    Ja już to przerabiałam.

RosesFarm, madzia6310 oraz Alicjanastka lubią to.
  7. wodnik54

rano było pogodnie, teraz wieje i czarne chmury na niebie...event rozgrzewkowy już skończyłam i czekam na prawdziwą grę :)

w głowie mały stresik , bo na jutro mam umówioną cytologię i mam nadzieję, że wszystko będzie ok...

miłego popołudnia życzę :)

RosesFarm, madzia6310 oraz Alicjanastka lubią to.
  8. Alicjanastka

Już Mariolka byłam w Skarbówce :):):) Teraz za tydzień jak dam radę złożę wniosek o wpis do księgi wieczystej i finito. No i jeszcze muszę sprzedać ten nieszczęsny motorower bo chłopak czeka. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów ???
    Ja byłam Grażynko 3,5 tygodnia temu :)już mam tą przyjemność z głowy :D:D. Będzie dobrze, nie stresuj się:D:D:D.

Dzisiaj wykopałam marchew, pietruszkę i buraczki. poobcinałam nacie i zastanawiam się kiedy gotować buraczki, może w piątek, zobaczę ??? Jutro idę na pogrzeb sąsiada. W piątek na krew i pogrzeb kolegi. Umykają ludzie :(:(:(.
    Dzisiaj u mnie padało dość mocno, ale po tym jak już miałam wykopane warzywa, zdążyłam :):):). Miłego wieczorku..

9. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie zapracowane dziewczęta :)
    U mnie wieje i leje od wczoraj od ok 18:30 aż się nie chce z rana wychodzić z domu a mus :( Dziewczynki będzie dobrze, trzymam za Was kciuki :*
    Zostawiam kawusię i miłego dzionka życzę.

10. Alicjanastka

Witam. Wróciłam. U mnie nawet słoneczko świeci. Jak byliśmy w kościele to lało, ale jak wychodziliśmy z kościoła to już nie. Całe szczęście, bo byśmy zmokli jak kaczki. Miłego popołudnia...

11. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Zaczynamy jak pogodynki :D U mnie też świeci słoneczko ale wiatr głowę urywa :D (chociaż pranie wyschnie na tym wietrze :D )

12. Alicjanastka

U mnie też wczoraj wiało okropnie. Dzisiaj już mniej. A tak w ogóle to witam :D. Mam już PM w domku. Jutro idziemy na krew. Miłego dzionka dziewczynki. A kawki nie ma ;)

Więc zostawiam....

13. wodnik54

stan pogody: czasem słońce, czasem deszcz, a do tego wieje...
    już po cytologii, wynik za 2 tygodnie...za tydzień jeszcze usg...

evencik po rozgrzewce robię...sprawdziłam, u mnie talarodajna jest kombinacja 2 3 4 5

miłego dnia życzę :)

14. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam. Ja jeszcze nie kręciłam, robi się SP i ma jeszcze 7 h :D Rano zaszaleję:D
    Badania wyjdą Wam i rodzinie dobrze, trzeba mieć nadzieję dziewczynki.

Miłego wieczorku życzę przy gorącej herbatce bo ziąb straszny.

15. Alicjanastka

Witam sobotnio. My już po krwi. Wieczorkiem wyniki podejrzymy w komputerze .Słoneczko świeci, ale na dworze jest tylko 15 st. PM poszedł palić w piecu bo w domku chłodnawo. Dzisiaj przyjeżdża córcia z zięciem i wnusią, będzie wesoło. event rozpoczęty... Miłego dzionka..Madziu dzięki za gorącą herbatkę, na chłodne wieczory jak znalazł. Teraz zostawiam kawkę...

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witam wszystkich:)

Alu - koniecznie daj znać jak wyniki;) W Warszawie też chłodnawo. Porywam kawkę, bo pies mnie obudził po 6 swoimi problemami żołądkowymi (i po co wyciągał tę kość z kosza, która była głęboko zakopana?) i wstałem dopiero teraz. A eventem się nie przejmuj, bo pewnie Tobie - tak jak mi - też kiepsko wylatują te noże i widelce8) Ale w sumie to dobrze.. Przynajmniej nam BP oczu nie wydłubie jak nie trafi do młynaxD Sąsiedzi z resztą też;)

17. wodnik54

witam serdecznie :)

Alu, gdzie Ty tak pędzisz, przecież dzisiaj dopiero piąteczek mamy ;):)

event na spokojnie robię...znalazłam kod na gwiezdne talary już za pierwszym razem i wybieram tylko ten zestaw...w sklepiku skupię się na Ts-ach...

miłego i słonecznego popołudnia życzę :)

madzia6310, RosesFarm oraz Alicjanastka lubią to.
  18. Alicjanastka

Ach Grażynko byłam na zakupach. Potem poleciałam na cmentarz podlać kwiaty i zagrabić no i dopiero weszłam do domku, czas ucieka. Wieczorkiem przyjadą dzieci. Miłego popołudnia :):):)
    Tomku. prawda, że wypadajki słabo lecą, ale jeszcze trochę czasu mamy.

I z tego wszystkiego w piątek myślałam już o sobocie hi, hi, hi, dobre....:D:D:D A co do wyników PM to są dobre, ja tak uważam :D:D:D, zobaczymy co p. doktor w środę powie ??? A u mnie znowu anemia, z czego to się bierze ??? Ostatnio po wymianie kolana i transfuzji pół roku walczyłam z anemią :(:(:(, a tyle zielska, owoców i innych co się najem i hemoglobina malutka, ale za to wyniki cholesterolu książkowe. Pozdrawiam wszystkich sobotnio :D:D:D

No i zostawiam kawkę....

Ostatnie edytowanie: 21 września 2019
  19. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Ja jak zwykle wyrobiłam się na noc :D
    Witajcie i dobrej nocki życzę wszystkim :*

20. Alicjanastka

Witam w niedzielę. Dziewczynki wracajcie na ławeczkę, pogoda piękna słoneczko świeci. My już po śniadanku i po kawusi. Później spacerek i popołudniowa kawka u drugiej córci / tej, która mieszka w tym samym miasteczku co ja /trzeba wykorzystać piękną pogodę, ponoć od środy radykalna zmiana pogody na gorsze. Miłej niedzieli...

Kawka podana...