Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego dnia życzę [​IMG] Dzisiaj zabieram się za pieczenie makowców :D:D I za robienie pierogów :D Gratuluję skończenia eventu :D mi brakuje jak zwykle wypadajek :cry::cry:

2. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry wieczór miłym sąsiadkom:)
    Życzę wszystkim Świąt spędzonych w gronie najbliższych z uśmiechem na ustach i spokojem w duszy

3. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Kochaniutkie Dziewczęta ,mili goście i Mod-ki dwa dni nie wpadałam na ławeczkę w niedzielę z synciem objeżdżaliśmy cmentarze potem jeszcze z nim pojechałam po ostatnie zakupy a wieczorem przyjechałam zmarznięta w nocy dostałam gorączki i wczoraj przymusowe leżenie chwyciło mnie choróbsko :cry::cry:a dzisiaj ledwie łażę bo muszę coś przygotować a jestem sama TŻ dopiero przyjedzie późnym wieczorem a ja nawet jeszcze nie mam ubranej choinki paskudnie kaszlę a z nosa wystarczy że się troszkę nachylę to makabra dobrze ,że temperaturę już zbiłam:eek::eek::eek:.
    Dziewczęta dzięki za poranne kawki i przygotowane pyszności .... ja miałam wczoraj wypiekać mięsa ale robię to dopiero dzisiaj .
    Dziękuję pięknie za życzenia świąteczne i przyjmijcie również ode mnie .... Życzę zdrowych spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia ,wigilii w rodzinnym gronie, wspaniałych prezentów pod choinkę oraz pomyślności na nadchodzący rok:):):).
    A co do ewentu to chronicznie cierpię na brak wypadajek i nie wiem czy dam radę skończyć:eek::eek:.

Alicjanastka i NASTKA.BURAN lubią to.
  4. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

5. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

ZYCZĘ WSZYSTKIM RASZPELKOM ZDROWYCH SPOKOJNYCH SWIAT

krysti49 i Alicjanastka lubią to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

I ja życzę wszystkim Raszpelkom cudownych Świąt:)

A służbowo: zuzia1522 nie pisz proszę dużymi literami :)

Alicjanastka lubi to.
  7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Kochane Raszpelki!!!

Boże Narodzenie
    To cudowny czas.
    Wszyscy już czekają
    na choinki blask,
    Na jej świeży zapach
    i kolorów moc.
    Na pierwszą gwiazdkę
    i tę cudowną wigilijną noc.

Życzy Ala.

krysti49, Mojabonanza oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  8. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i pozostali odwiedzający ten wątek... :)

dla Ewuni zostawiam życzenia... wszystkiego najlepszego... pamiętaj o nas...:inlove::inlove::)

przyszłam do Was z opłatkiem... usiądźmy razem do wigilijnego stołu... z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam i Waszym Bliskim... zdrowych... radosnych Świąt!!!... :):):)

9. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki za życzenia i wzajemnie jeszcze raz życzę Wam spokoju i odpoczynku..U mnie tak w tej chwili jest, mamuś w łóżeczku śpi snem sprawiedliwego, koty posapują opchane do wypęku, posprzątałam po wigilii, jest cichutko, rodzinka odjechała parę godzin temu i pobiegłam na ławeczkę, podzieliłam się opłatkiem, pozostawionym przez Mirkę, poczytałam i uciekam, buziaczki Teresa

krysti49, Mojabonanza oraz Alicjanastka lubią to.
  10. danusia41

danusia41 Komandor forum

Kochane Raszpelki życzę Wam 100 choinek w lesie , prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu oraz tyle radości co ryba ma ości . Wesołych i zdrowych Świąt . [​IMG]

11. Alicjanastka

Dzień dobry. Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne. U mnie od rana pada śnieg i mamy biało. Pozdrawiam.

krysti49, NASTKA.BURAN oraz Mojabonanza lubią to.
  12. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam Was kochane :)
    zostawiam życzenia dzisiaj, bo miałam problem z internetem :(, ale już wszystko ok.
    pogoda we Wrocławiu iście wiosenna i za chwilę jedziemy ze ślubnym w gościnę do mamo-teściowej :)

13. Mirka

Mirka Baron forum

Witam w pierwszy Dzień Świąt... mamy go prawie za sobą... pogoda deszczowa... nie jak u Ali śnieg... aż Tobie zazdroszczę takich Świąt... mam obowiązkowe siedzenie w domu... bo gdzie wyjść na taką pogodę... za to objedzona jestem bardzo...
    dzięki dziewczyny za życzenia... i podzielenie się opłatkiem... jeszcze jutro świętujemy...

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?

Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
    Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
    Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.
    Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
    Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.
    Dlatego, żeby sobie przebaczać.

ks. Jan Twardowski

Jest taki dzień bardzo ciepły, choć grudniowy;
    dzień, zwykły dzień, w którym gasną wszelkie spory.
    Jest taki dzień, w którym radość wita wszystkich.
    Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski..
    Niebo ziemi, niebu ziemia,
    wszyscy wszystkim ślą życzenia.
    Drzewa ptakom, ptaki drzewom.
    W wiewie wiatru płatkom śniegu.
    Jest taki dzień, tylko jeden raz do roku;
    Dzień, zwykły dzień, który liczy się od zmroku.
    Jest taki dzień, gdy jesteśmy wszyscy razem.
    Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze.
    Niebo ziemi, niebu ziemia,
    wszyscy wszystkim ślą życzenia.
    A gdy wszyscy usną wreszcie
    moc igliwia zapach niesie.

Seweryn Krajewski

14. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Zadowolona z siebie jak paw, zostawiam Wam buziaki....ciotka upchana u Rodziców..ufff...

Alicjanastka lubi to.
  15. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witajcie Raszpelki i gościexDHej Nastka, zaintrygowałaś mnie tą ciotkąxD;);)Też mi leniwie upłynął dzień, nie gotowałam, każdy podjadał, na co maił ochotę, a i tak jedzenia w domu jest bardzo dużo..Pierogi już zamroziłam, będzie jak znalazł później.. Buziole Wam zostawiam i kolorowych snów życzę - oglądam sobie jednym oczkiem telewizornię, i mam ostatnią książkę Chmielewskiej - Zbrodnia w efekcie, i też wolniutko sobie poczytuję, drugim oczkiem;)

16. Alicjanastka

Witajcie kochane w drugi dzień świąt. U mnie pięknie zimowo, śniegu spadło dużo i rano mieliśmy -12st. tak, że super święta w bieli. Buziaki przesyłam wszystkim.

krysti49, NASTKA.BURAN oraz tersea51 lubią to.
  17. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Jak pięknie Alu - taka ładna ta karteczka z chatą.. Witam Raszpelkowo wieczorkiem, pustawo na ławeczce, ale to nic dziwnego w drugi dzień Świąt:) Ja już mam czas dla sibie, pewnie niedługo się położę, na razie patrzę sobie na serial 666 Park Avenue..już to kiedyś widziałam, więc oglądam tylko jednym oczkiem;) - lecą codziennie od 21-tej po dwa odcinki na 13 Ulicy i kiedy już mogę, to siadam nie patrząc na godzinę i se patrzę;);)Kolorowych snów i zdrówka po świątecznym menu - Teresa

18. Alicjanastka

Ja też na chwilkę, przywędrowała do mnie wnusia na noc i ogląda Asterixa, a ja padam. Dzisiaj miałam obiad rodzinny, potem kawa i zmywanie. Jestem zmęczona, więc nie posiedzę na ławeczce tylko ładnie się pożegnam i życzę wszystkim spokojnej nocki i milusich snów. U mnie tyle śniegu co na tej kartce i termometr wskazuje -13,3 st. C

krysti49 i tersea51 lubią to.
  19. annals388

annals388 Komisarz forum

Buziakuje Wszystkich- ja niestety święta pracowicie , /szpital, poradnia/
    Poczytałam , pojadłam , powesołkowałam,a tak naprawdę umeczona jak nie pamiętam kiedy.
    Ucałuski****))))

20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam po Świętach i zapraszam na kawkę [​IMG] Tyle szykowania i sprzątania a tak szybko mijają :cry: U nas za oknem słoneczko i mrozik ale śnieżku nie ma :cry::cry: