Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam Wszystkich. Dzięki Madziu za kawusię. Życzę miłego pobytu u psiapsiółki na działeczce, pogoda ma być to powinno wszystko pięknie się udać. Ile Twój wnusio ma lat ??? Ja od piątku mam też najmłodszą wnuczkę (6 lat) u siebie, nie wiem czy w niedzielę będzie chciała jechać już do domku ?? Pewnie tak bo jak zobaczy rodziców, a przyjadą ponieważ w niedzielę idziemy do wnusia na urodziny (od drugiej córci) Ale wakacje jeszcze długie to posiedzi trochę w domu i pewnie jeszcze przyjedzie na jakiś czas. Zostawiam coś do kawki i jeszcze raz przemiłego pobytu życzę.

wiktaratuj, RosesFarm oraz madzia6310 lubią to.
  2. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

ło matko! Dopiero zobaczyłam jaki straszny błąd zrobiłam w pisowni, sorki za to "u" :D
    Alu mój wnusio malutki, w październiku 12 skończy :D

wiktaratuj, RosesFarm oraz Alicjanastka lubią to.
  3. Alicjanastka

A ja w ogóle nie zwróciłam uwagi i gdybyś nie napisała, aż musiałam zobaczyć gdzie ???xDxDxD A wnusio to kawaler jak mój teraz 12 lipca skończył 12. Dobrej nocki xDxDxD

Ps. Halo, halo.... Gdzie jesteście ???? Już piąteczek, miłego weekendu. Zostawiam kawkę....

Dziewczynki kawa wystygła, ciasto zeschło, gdzie jesteście????

Ps. Ło matulu już niedziela a tu żywej duszy nie ma :cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2019
    wiktaratuj i RosesFarm lubią to.
  4. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie:) Ja dopiero wczoraj zajechałam do domciu, odpoczęłam na maxa! Alu dobrze że chociaż Ty trzymasz tu straż :D Wakacje, słoneczko to wszyscy na plażach, działeczkach a nie przed kompem.
    Dziś ja kawusię zostawiam i miłego dzionka życzę :*

RosesFarm i Alicjanastka lubią to.
  5. Alicjanastka

Witam. Wczoraj nie miałam czasu, zalatana, zajeżdżona xDxDxD. Dzisiaj miałam też trochę spraw do załatwienia, ale nie wszystko udało się załatwić. Zerwałam też aronię i zaraz idę ją przebierać a potem będę przesadzać moje mięty i melisy, wyrwałam cebulę. Wczoraj jeszcze kupiłam 2 tony węgla i z córcią ponosiłyśmy do piwnicy. Byłyśmy czarne jak górnicy w kopalni. Poleciałam też do drugiej córci na pazurki i do księdza zamówić 4 msze na przyszły rok bo ogłaszał, że od wczoraj przyjmuje na 2020 r. i na cmentarz podać kwiatki, dosłownie nie wiadomo gdzie włożyć ręce, a deszcz nie chce padać. w ogródku kwiatki też trzeba codziennie podlewać bo sucho jak na pustyni. Wypiję kawkę i lecę działać, już czas kosić trawę, ale chyba po jutrze, zobaczę ??? Miłego popołudnia. Madziu mam nadzieję, że wypad się udał ???

RosesFarm i madzia6310 lubią to.
  6. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Pewnie Alu że się udał :) Teraz znów pakuję walizę bo w niedzielę wywożę wnusia na 2 turnusy na obóz to i ciuchów musi wziąć na różne pogody :) Jak czytam jak Ty działasz to mi wstyd, ja po prostu leniuchuję :D Ważne że masz czas na pazurki :D U mnie lało przez 2 dni, studzienki uliczne nie nadążały z odbiorem wody, tworzyły się rzeki na ulicach :D
    Miłej nocki życzę....

7. Alicjanastka

Muszę kochana porobić bo nie ma tu nikogo co by mi zrobił. Przesadziłam sobie jeszcze dzisiaj melisę i miętę w nowe donice a jak się rozrosną to przesadzę w większe. U mnie jeszcze nie padało, ale ponoć na jutro zapowiadają deszcz. Ciekawe jaką pogodę będzie miał Twój wnusio na obozie, ochłodzenie ma być ponoć chwilowe, ale dość spore. Oby mu się udał ten obóz. Idę do łóżeczka bo już padam. Dobrej nocki xD

8. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam o poranku, zapraszam na pyszną kawusię :)
    Alu jak już znam mojego wnusia to znów z obozu wróci wychudzony, w zeszłym roku schudł 5 kg, nie było babcinego garnuszka a tam mu większość nie smakowała :D Ale musi się przyzwyczajać do innego jedzenia, ja wiecznie żyć nie będę i nie będę mu ciągle gotowała :D Przyzwyczaił się do smaków jakie ja robię to już nawet moja mama, jak pójdziemy na obiad robi większość pod małego.
    Miłego dzionka życzę, u mnie już dziś troszkę chłodniej z rana......

9. Alicjanastka

o_Oo_Oo_O ojejku, ale w ogóle dobrze że pojedzie na obóz bo mój wnuk to chyba by nie pojechał, on to taki maminsynek xDxDxD, a wybredny w jedzeniu też okropnie, to chyba ten rocznik tak ma xDxDxDxDxD. Teraz jak miał urodziny to córka nawet ciasta pod niego piecze, bo inaczej to nie zje no bo nie lubi. U mnie dzisiaj też chłodniej, teraz 18 st. Muszę lecieć na zakupy a potem przebrać ta aronię bo wczoraj nie zdążyłam. Za dużo czasu zajęło mi przesadzanie moich roślinek i mycie wszystkich donic:D:D:D Już człowiek nie ma takiej sprawności jak kiedyś, zaplanuje tyle robót a dzień za krótki. Do 2 ej. w nocy czytałam książkę, tak mnie wciągnęła, potem zasnąć nie mogłam i jestem dzisiaj niewyspana. Dzięki Madziu za kawkę i również miłego dzionka życzę. Zostawiam coś do tej kawusi...

Witam. Lato trwa a dziewczynek nie ma :cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2019
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Widać, że lato w pełni, skoro nawet Raszpelki czasu na forum nie mają ;)
    U mnie 29 stopni, więc pyszną lemoniadę dla ochłody zostawiam :)
    U mnie tez się wakacyjnie dzieje. W tym tygodniu wyjątkowo w domu jestem. Trzeba ogarnąć rzeczywistość przed kolejnym wyjazdem w góry :)

11. Alicjanastka

Życzę miłego pobytu w górach, fajny taki wypad :D:D:D.
    Ta nasza ławeczka dalej pusta, wspominam stare czasy ileż nas tu było i pisało na różne tematy. A teraz pusto :cry::cry::cry:. Dobrej nocki wszystkim.

RosesFarm lubi to.
  12. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie. Alu ja wnusia wywiozłam na obóz i sama też korzystam z wolnego :D Tam gdzie jestem nie na netu a z telefonu nie da się siedzieć na forum :D
    Dziś u mnie całą noc lało a teraz chłodno, mam nadzieję że słoneczko wyjdzie i się rozpogodzi.
    Miłych jeszcze wakacji życzę......

13. MOD_Zła

Korzystam z tych wakacji a w zasadzie letnich miesięcy, ile mogę, szczególnie w sierpniu. Później nastanie wrzesień i coraz więcej pracy, która już zerka na mnie na razie z kart kalendarza. :p

Pogoda ostatnio mnie rozpieszcza. Od paru dni w nocy pada, a w dzień ciepło i słonecznie :)

Kawy ostatnio nie ma, ciasteczka również.
    Zostawiam coś dla porannej zmiany ;)

14. Alicjanastka

Racja. Nieraz próbuję, ale masakra.
    U mnie dzisiaj już pięć burz przeszło, ciekawe co dalej ??? Dobrej nocki. Wypoczywaj póki jest okazja. Moi jutro przyjeżdżają i wnusia znowu zostaje :D:D:D.

Zostawiam coś dla porannej zmiany ;). Ha, ha, ha, a ja myślałam, że późna kolacja. Dobrej nocki...

RosesFarm lubi to.
  15. MOD_Zła

Jak troszkę łapniesz i podjesz, to nikt nie zauważy ;)

16. Alicjanastka

Ha, ha, ha, za dobrze wyglądam xDxDxD

Ale zostawię coś słodkiego do porannej kawki :D:D:D

RosesFarm lubi to.
  17. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Wpadłam tylko się przywitać i zaznaczyć że o Was pamiętam :)
    Miłych jeszcze wakacji życzę wszystkim (w środę wieczorem już wracam) :D

18. MOD_Zła

Ufff... Już się bałam, że nam Raszpelki wyginęły :eek:
    Madziu - za życzenia bardzo dziękuję, bo tak się składa, że jutro ruszam w drogę. Jakimś cudem udało mi się wytłumaczyć małżonkowi, że jemu również odpoczynek jest potrzebny :p.
    Zobaczymy, ile wytrzyma bez pracy ;)

19. Alicjanastka

No i pewnie. Życzę miłego wypoczynku...:D:D:D
    Dzięki Madziu. Dobrze, że już wracasz...:D:D:D
    Mnie ostatnio też mało było. Od piątku pełen domek, ale i wesoło. Trochę załatwiania pewnych spraw i trochę brudnych /węgiel/. Teraz mam wnusię na dalszą część wakacji. Tylko przyjechała przeziębiona, zasmarkana, od swojej mamusi złapała wirusa:(:(:(, bo córkę ostatnio złapało i sprzedała to badziewie małej:(:(:(, ale mam nadzieję, że powoli będzie się poprawiać. Życzę Wszystkim miłego dnia ze słoneczkiem...

RosesFarm i krasnoludek10 lubią to.
  20. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Alu melduję że jestem już :D Wnusię wykurujesz, od tego są babcie :D
    Miłego wypoczynku życzę, bawcie się dobrze :*

Witam świątecznie a jak świątecznie to nie może zabraknąć ciut ciut rozpusty :D Kawa białą czekoladą :D
    Miłego dzionka

Ostatnie edytowanie: 15 sierpnia 2019