Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie dziewczynki. U mnie nieśmiało wychodzi słoneczko ale zimnica, tylko 12'C.

122qwazi, wiktaratuj oraz Alicjanastka lubią to.
  2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Zazdroszczę Madziu tego słoneczka. U mnie pochmurno, ale padać jakoś nie chce, tyle co pokropi przez minutę i koniec. Muszę zobaczyć czy mi urosły ogóreczki i zerwać. Miłego dzionka...A dzięki za kawusię w realu też piję...

3. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam serdecznie- już przeczytałam informację,że od 3 dni są problemy z wejściem z rana na forum....a już myślałam,że to u mnie coś szwankuje :)...

U mnie pada i pada...17 st w dzień....i tak już trzeci dzionek.....

Ewent na wyspie zakończę dziś wieczorem....

Alu- z nowymi pazurkami tylko na Pełnię cię wysłać...he he

4. Alicjanastka

xDxDxD No i u mnie się rozpadało na całego, ale może i dobrze bo długo nie padało tylko straszyło.
    Ja nie czytałam o tym, ale wchodziłam na grę dopiero po 10 tej.:D:D:D
    zostawię trochę ciasta do kawki :pxDxD

5. RosesFarm

Dzień dobry wszystkim..... kolejny dzień zimny 12 st i deszczowy.... przeziębienie dalej mnie trzyma, ba, zaraziłam już PM, dziś z gorączką musiał jechać do pracy...biedaczek :)

Ewent na wyspie zakończyłam wczoraj- od jutra bodajże kolejne nas czekają....

Danusiu, Madziu, Alu- trzymajcie się cieplutko, dużo zdrówka życzę

Spokojnego dzionka i dużo optymizmu :)

6. Alicjanastka

Witam. Ewuś dziękuję za kawkę. Życzę Tobie i PM dużo zdrówka, źle się choruje latem, ale pogoda nas nie rozpieszcza. U mnie 16 st. jeszcze nie pada, wczoraj padało od 12 tej. do nocy. Miłego dzionka życzę i zmykam bo jedziemy do Starogardu...

7. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam.
    Pada deszcz - to akurat dobrze bo było okropnie sucho. Tylko czemu takie zimno?!!!

Alicjanastka, wiktaratuj oraz RosesFarm lubią to.
  8. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Zimno zimno zimno :( Prawie całą noc lało że nie wspomnę o wczorajszym dniu :( Niby o poranku wychodzi słoneczko ale to chyba tak dla zamydlenia oczu bo później pogoda pod psem :(
    Witam dziewczynki i miłego dzionka życzę. Mnie też zaczyna coś brać, niby gorączki nie mam ale czuję się tak jak ta pogoda za oknem.

wiktaratuj, Alicjanastka oraz RosesFarm lubią to.
  9. RosesFarm

Witaj Madziu , dzień dobry dziewczynki.... A nasza Danusia, to gdzie się podziewa?
    Nie wspomnę już o Basi, która tylko zza firanki do nas zagląda :)

Mnie przeziębienie ciągle trzyma- najgorszy to ten kaszel, który zaczyna się w nocy lub nad ranem.... strasznie to męczące i bolące zarazem....

Co do ewentów- powiązane, poplątane, brak możliwości wyboru- jeszcze to szukanie przedmiotów, czego bardzo nie lubię, zajmuje mi to duuużo czasu, no i te zbiory min 5 razy dziennie- nie mam na to czasu by tak często z zegarkiem w ręku wpadać na farmę.....coś tam podłubię ale nie obiecuję, że zrobię w całości :)...

Chłodno i nadal deszczowo- słonko czasami wyjrzy zza chmur, ale to tylko na chwilkę

Życzę Wam spokojnego dzionka- trzymajcie się cieplutko

[​IMG] [​IMG]

10. Alicjanastka

Witam dziewczynki. Dziękuję za wszyściutkie kawki i rogaliki. U mnie też zimno, cały czas przepalam w piecu. Wczoraj po przyjeździe ze Starogardu poszliśmy szybko zerwać wiśnie bo zięcia mama chciała a, że w tym roku mróz je zmroził jak kwitły to było mało bo tylko 1 wiadro z 3 drzewek, ale dobre i to. Wczoraj też zerwałam wiadro ogórków. Te eventy nie podobają mi się, też nie lubię takiego szukania na czas, zobaczę ile uda się zrobić ??? Nasza Danusia pojechała na działeczkę się kurować, może już zacznie powoli do nas zaglądać. Życzę Wam dziewczynki dużo zdróweczka. Teraz polecę na zakupy i do biblioteki a potem jeżeli nie będzie deszczu to może wejdę przedziabać w ogródku. Zostawiam co nieco do tej pysznej kawusi.

madzia6310, wiktaratuj oraz RosesFarm lubią to.
  11. RosesFarm

Dzień doberek w piątek- nadal chłodno, z nosa leci, kaszel męczy :)...

Na farmie sieję, zbieram- popołudniu dojdą jeszcze kolejne siewy na wyspie, a jutro pobawię się troszkę Ekspresem, przydałoby się troszkę tych warsztatów , które można w nim zdobyć..

Pora uciekać do obowiązków w realnym świecie- życzę miłego weekendowego wypoczynku i troszkę tego słoneczka więcej....

[​IMG] [​IMG]

12. Alicjanastka

Witam Ewuś. U mnie dzisiaj już ciepło, nawet bardzo ciepło na słoneczku 34 st. a w cieniu 24 st. Byłam na zakupach to się zgrzałam, później muszę zabrać się za koszenie trawy, to dopiero będzie ciepło przy robocie. Miłego weekendu wszystkim życzę i dzięki za kawusię i śniadanko, uwielbiam takie świeże rogaliki...

Witam w sobotę. Gdzie się podziałyście dziewczynki ??? Życzę miłego dnia...

Ostatnie edytowanie: 13 lipca 2019
    wiktaratuj, madzia6310 oraz RosesFarm lubią to.
  13. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witajcie dziewczynki !!!! Nie mogę długo siedzieć po operacji i tylko sieję długo rosnące zielsko i wysyłam prezenty !!!! Nie robię żadnych eventów !!!! Przygońcie ten deszcz do nas bo u nas susza straszna !!!!! Dzięki że jesteście ze mną !!!!! Buziaczki

14. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Jesteśmy Danusiu, jesteśmy :) Dla Ciebie też buziaczki :*
    Trochę zarobiona jestem w domu, nic nie robiłam przez prawie miesiąc to się ogarnąć nie mogę! Do pokoju małego już wejść nie mogłam, niby sprząta ale nerwicy można się nabawić. Wszędzie ciuchy, z szafy mu się wszystko wywalało (tak układał swoje ciuchy po praniu), brak skarpet (nie paruje sam) a kurzu????

Miłego wieczoru i wypoczynku jutro dziewczynki :*

wiktaratuj, Alicjanastka oraz RosesFarm lubią to.
  15. Alicjanastka

Witajcie. Ja dzisiaj z mamusią siedziałyśmy cały dzień na dworze, zamiast obiadu odpaliłam małego grilla i dało po kaszance + kiełbaska, miałam jeszcze zamrożone ciasto i kawa do tego i było super. Ja powoli te eventy dłubię, ale nie rozumiem bo w tym złowieniem ryb, łowiłam 20 razy a nie mam żadnego gwiezdnego talara żeby coś w sklepiku kupić, skąd one się mają brać, uświadomi mnie któraś ??do s? Życzę miłego wieczorka, idę do sąsiadeczki bo zaprenjaaszała na kawkę. miłego wieczorku :) Danusiu będzie dobrze teraz rekonwalescencja, buziaczki ...

madzia6310, RosesFarm oraz wiktaratuj lubią to.
  16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Z tymi gwiezdnymi talarami to jest ta sławna losowość BP ;) Mogą być w skrzyniach z nagrodami, ale nie muszą. Wszystko zależy od szczęścia w tej loterii.
    Dobry wieczór :)

Jak już jestem i przypomniałam o swoim istnieniu, to zdrówka życzę wszystkim Raszpelkom, a szczególnie Danusi. Wracaj do zdrowia i pełni sił :)

Madziu - u młodzieży w pokoju to nie bałagan tylko artystyczny nieład. I coś Ty narobiła? Zniszczyłaś cały artyzm młodego człowieka ;)

Alicjanastka, RosesFarm oraz wiktaratuj lubią to.
  17. Alicjanastka

Dzięki kochana, masakra, nie mam szczęścia, ani jedniusieńkiego talara... Dobrej i spokojnej nocki dziewczynki :)

MOD_DaMa, RosesFarm oraz wiktaratuj lubią to.
  18. RosesFarm

Witajcie kochane- weekend tak szybko mija- żeby tak było z moim kaszlem, ale nie- cała fiolka tabletek wykrztuśnych ACC zużyta, a poprawy nie widać....

Alu, u mnie z tymi talarkami tez krucho- na stanie 0 szt, chciałabym jednak kupić te ulepszenia w sklepie- liczę na to,że do końca miesiąca wpadnie ich jednak troszkę...

Z Ekspresu jestem bardzo zadowolona - oddałam wszystkie prawie 100 szt żółte punkty zbioru piór , za które dostałam sporo czerwonych zagród....

Ewent z lupami bardzo słabiutko mi idzie, ale jak pisałam wcześniej, nigdy go nie lubiłam...

W sobotę i niedzielę więcej słoneczka było, choć momentami padał silny deszcz....Dziś od rana pogodnie, ale popołudniu może popadać...

Życzę Wam dużo zdrówka, uśmiechu na twarzy i udanego dnia

19. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Ewciu, Danusiu- zdrówka dziewczynki :*
    No cóż kochana, ja mam chyba inną wizję artyzmu niż mój wnuczek :D teraz ma jak w lustereczku ale jak długo tak wytrzyma???? Podejrzewam że jak wyjedzie na obóz to na początku sierpnia znów mnie czeka taka sama robota u niego.
    Co do tych talarów, zdobyłam 50 (nie wiem skąd i jak) ale nie mam co kupić w tym sklepie, pnącza mam wcześniej kupione, nagrody jeszcze w nadmiarze, pozostaje tylko to ulepszenie.
    Miłego dzionka dziewczynki :*

wiktaratuj i Alicjanastka lubią to.
  20. Alicjanastka

Witam. A ja łowiłam 27 razy i ani jednego talara, chociaż tam właściwie nic ciekawego oprócz ulepszenia, ale jak nie będzie to się nic nie stanie, trudno się mówi. Dzisiaj zrobiłam małe pranie i zerwałam ogóreczki, trochę zrobiłam na małosolne, w sobotę lub piątek przyjadą dzieci, zięć uwielbia takie ogóreczki, a pachną mi tutaj, że już by się jadło :p:DxDxD. Dobrej nocki dziewczynki...

wiktaratuj, madzia6310 oraz RosesFarm lubią to.