Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry

RosesFarm - u mnie w nocy była okropna burza i obudziła mnie o 4 (potem znowu poszedłem spać), ale chyba nic nie dała

wiktaratuj, Alicjanastka oraz RosesFarm lubią to.
  2. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam w gorący poranek i pięknego dnia życzę !!! Ewuniu dzięki za kawkę - wypiłam ale zostawiam drugą [​IMG]

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam i przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wczoraj wiecie jak to jest, rodzina dopytywała, siedziałam na telefonie. Załatwiałam jeszcze rejestrację do onkologa, a dodzwonić się do przychodni, to szkoda gadać. Potem już padłam. Dzisiaj rano po 7 mej. już do rodzinnego i w kółko Macieju. Przed chwilą wróciliśmy, pogoda nie służy, gorąco, jestem padnięta. Muszę jeszcze na cmentarz wyskoczyć, ale chyba pod wieczór. Co do PM, cieszę się, że po obu biopsjach stwierdzono komórek nowotworowych brak, ale jest guz i stan zapalny, który trzeba kontrolować tak, że musimy do onkologa i trzeba za 3 m-ce powtórzyć KT, jeżeli coś by się zmieniło czy by urósł to trzeba będzie usunąć. Event powoli z dużym opóźnieniem, ale to nic. Życzę wszystkim miłego weekendu. Dziękuję dziewczynki, że jesteście ♥♥♥♥♥♥♥

krasnoludek10 i wiktaratuj lubią to.
  4. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Alu, dzięki za wiadomość, już myślałam że - tfu tfu tfu - coś złego u Twego PM znaleźli. Z tym co jest doktory dadzą radę :)Trzymaj się zdrowo i chłodno, odpoczywaj po nerwówce i upałach, buziaczki:inlove::)

5. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknej niedzieli życzę [​IMG] U nas dale gorąco i sucho !!!! Wieczorem grzmiało i na tym się skończyło !!!! Raszpelki gdzie się podziewacie ?????? Event pomalutku do przodu !!!!

6. krasnoludek10

U mnie momentami jest wiatr, ale nawet on nic nie daje.

wiktaratuj, RosesFarm oraz Alicjanastka lubią to.
  7. Alicjanastka

Witam. U mnie po wczorajszej wielkiej burzy ochłodziło się i dzisiaj było tylko 19 st. trochę wytchnienia od upałów. Event powoli, jutro trochę poszukam skrzynek. Lewą stronę chyba zrobię a prawej pewnie nie, na targu raczej nie będę kupować roślinek bo ceny wysokie. Miłego niedzielnego wieczorka.

8. krasnoludek10

Spokojnie, Alu;) I tak jesteś lepsza ode mnie, bo ja robię tylko do lewego pnącza a roślinki w sumie nie wiem, czy oddawać, czy sprzedawaćxD

Dobranoc

Alicjanastka, wiktaratuj oraz RosesFarm lubią to.
  9. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam poniedziałkowo.... Sobota bardzo gorąca jeśli chodzi o pogodę... w niedzielę z rana przeszła burza, ale już o 10 wyszło słońce i zrobiło się duszno i parno... za to dziś już dużo chłodniej- tylko 20 stopni, mżawka i wiaterek....od jutra zapowiadają kolejne upały.....

Ewent zrobiony wczoraj- resztę nasion jeszcze wysieję i rzucę na rynek , choć tu już ceny mocno spadły....

Zostawiam kawkę i życzę miłego dzionka- Alu, dziękuję za wieści i życzę aby dalsze leczenie przebiegało pomyślnie

10. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam gorąco i życzę dnia bez upałów !!! U nas zapowiada się znowu upał !!! Lecę na pocztę puki chłodniej !!!! Dzięki za kawkę a do kawki ciasteczko przyniosłam [​IMG]

11. RosesFarm

Dzień dobry wszystkim .... mało nas tu ostatnio ...

Po wczorajszym nieco chłodniejszym dniu, kolejna fala upałów idzie...

Na farmie dalej bawię się w wysiewanie nasion i oddawanie ich na targ...

Zostawiam kawkę i życzę udanego, słonecznego wtorku

wiktaratuj i krasnoludek10 lubią to.
  12. krasnoludek10

Wczoraj trochę powiał bardzo chłodny wiatr (a raczej przedwczoraj) a dzisiaj już i u mnie upały.

wiktaratuj i RosesFarm lubią to.
  13. RosesFarm

Witam w środę przed kolejnym długim weekendem :)
    Widzę,że ławeczka pusta- no cóż, poranną kawę wypiję w samotności :) czekając na poradniki do kolejnych ewentów od jutra

Miłego ciepłego dzionka życzę

14. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry :)
    Widzę ze Wszyscy siedzą w krzakach :D

Dziś ja przyszłam z kawą

Może nie tak ładnie podana jak to robi Ewa ,ale naprawdę się starałam :D

Smacznego:) życzę miłego dnia:music:

15. Alicjanastka

Witam wieczorkiem. Sorki, że ostatnio mnie tutaj mało, ale jeszcze dużo latania i załatwiania różnych spraw, sądowych i innych. po lek... Jeszcze z PM po lekarzach. Teraz za tydzień a potem mam nadzieję, że dopiero we wrześniu nowy TK, zobaczymy co w czwartek powie onkolog? Dzisiaj pełno gości po PM ma urodziny, wszystko przygotowanie wczoraj i dzisiaj, padam na twarz, do tego temperatura nie sprzyja. Marzę tylko o łóżeczku. Dobrej nocki życzę.
    Ps. A jeszcze mamusia mi się rozchorowała, dostała półpasiec.

wiktaratuj i RosesFarm lubią to.
  16. RosesFarm

Witam w niedzielę...

Basieńko- kawka ślicznie podana- ważne,że ktoś tu zajrzał- trudno jednej osobie prowadzić kącik użytkownika-a z tego co wiem dziewczynki mają swoje problemy, przeżycia w realu a co za tym idzie brak czasu na farmę czy tez forum.......

Spokojnego ciepłego dnia życzę wszystkim

17. Alicjanastka

Dzięki dziewczynki za wszystkie kawki. Wszystkie one są pięknie podane i wyglądają smakowicie. Trochę problemów narosło, ale mam nadzieję, że wszystko chyli się ku dobrej drodze. Trzymajcie dalej kciuki za Danusię i mojego PM. Zobaczymy co w czwartek powie onkolog, jestem zastawiona optymistycznie i tak chciałabym żeby było. Życzę wszystkim dobrej, spokojnej nocki. Dobranoc.

Ps. Zwolniło się u mnie miejsce za płotem, jeden sąsiad wypadł. Jeżeli, któraś Raszpelka ma miejsce to zapraszam do sąsiedztwa....

Ostatnie edytowanie: 23 czerwca 2019
  18. RosesFarm

Dzień dobry wszystkim w nowym tygodniu....
    Od jutra kolejna fala upałów- takiej pogody to nie lubię- dla mnie wystarczy te 25 st....

Ewenty zakończę dziś wieczorem- ewentualnie jutro rano...

Pozdrowienia i buziaczki od Madzi..... Alu, Danusiu- bądżcie dobrej myśli

Spokojnego dnia życzę

19. Alicjanastka

Dzięki Ewuś za kawusię, miłego poniedziałku dla Wszystkich.

20. RosesFarm

Witam we wtorkowy poranek.... za oknem piękna słoneczna pogoda- już nie mogę się doczekać letniego wypoczynku od pracy :)

Ewenty zakończone wczoraj wieczorem... na polach wystawione tajemniczości, które pewnie znowu znajdą się w pasku :)

Życzę wszystkim spokojnego dzionka