Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Madziu i Ewuniu bardzo dziękuję za kawusię. Przesyłam pozdrowienia od Danusi i wiecie co ??? Danusia mówiła, że jak wróci ze szpitala a nie będziecie się meldować na ławeczce to postawi was do pionu xDxDxDTak mi kazała przekazać i posłusznie to robię. Bidula jeszcze przez weekend ma tam siedzieć, a co dalej zobaczymy ???
    No i właśnie. Dodzwoniłam się dzisiaj do szpitala i wynik niby jest, ale nie zdiagnozowali, więc musimy jechać we wtorek do Gdańska, pewnie trzeba będzie inne badania robić ??? Miłego weekendu życzę.

2. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam w sobotę... wczorajszy dzień cały pochmurny- gdzieniegdzie kapnęło kilka kropel wiosennego deszczu, za to dziś od rana już słoneczko i dość ciepło...

W ewencie - 15 zadań z kartami już za mną, za to przy traktorach stoję w miejscu- słabo lecą wypadajki z częściami... nie mam pojęcia jakie zagrody wystawiać, non stop je zmieniam, mimo wszystko bez większych efektów... dam sobie już z nimi spokój, ile wyleci tyle ulepszę te traktory...

Basiu, widzę Cię :)...skrobnij czasami coś .... :)

Zostawiam kawkę i życzę miłego weekendu

3. Alicjanastka

Witam dziewczynki. Gdzie W się podziewacie? Oj jak Danusia wróci będzie stawiać do pionu co niektóre....:D:D:D:D:D
    U mnie pokropiło w piątek, ale pokropiło a nie padało :(:(:(. Dzisiaj też pochmurno a deszczu nie widać, mogłoby już w końcu podlać te działeczki i pola, ale czy u mnie będzie padać??? Nie wiem, okaże się :sleepy::sleepy::sleepy:.
    Zostawiam jakąś kawkę na niedzielę....

no i obowiązkowo coś do tej kawki :D:D:D

4. RosesFarm

Witam w słoneczną ciepłą niedzielę....

W ewencie 25 zadań za mną z kartami, a w traktorach zbieram ciągle części- dużo jeszcze czasu do końca ewentu więc mam nadzieję,że dojdę do końca...

Uciekam korzystać z pięknej pogody, podobno nowy tydzień ma być dużo chłodniejszy...

Życzę wszystkim udanego wypoczynku... kawka na popołudnie

5. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie kochani. Z racji tak słabej pogody polecam dziś gorącą herbatkę na rozgrzanie :) kawka może ciut ciut później :D

Ewent u mnie marnie, robię 30 zadanie a tych traktorów nie ruszam, nie mam zamiaru wydawać tyle kasy na zwierzaki :)

Miłego dzionka i ciepłego.​

6. RosesFarm

Witam serdecznie...chłodny dzionek dziś, chociaż powoli wychodzi słoneczko...

Rano tu zajrzałam, ale nie chciałam edytować swojego wczorajszego postu..

Traktory zrobione- a w kartach 31 zadań- mało bo sieję na dwóch polach- ważne,że pnącze jest, itemy też....

Zostawiam kawkę na popołudnie życząc miłego dzionka :) i szybkiego powrotu Danusi do nas

7. Alicjanastka

Witam. Danusia dzisiaj wychodzi ze szpitala to zapewne zajrzy xDxDxD. A ja znowu jutro jadę z PM do szpitala, zobaczymy co pan doktor powie??? Miłego popołudnia...
    Ja już zostawiam następną kawkę na późniejsze popołudnie lub wczesny wieczorek.

Ostatnie edytowanie: 13 maja 2019
  8. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witajcie dziewczynki !!!! Już jestem w domu i dalej będę czekać na wyniki w domu !!!! Dzięki że jesteście !!!!!

9. Alicjanastka

Widzisz Danusiu jakie tu pustki :cry::cry::cry:, nie ma kogo do pionu stawiać :D:D:D. Dobrej nocki ...

10. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Witaj Danuś, wreszcie Cię doktory wypuściły:). My zawsze z Tobą, a kciuki trzymamy nadal:inlove:
    Oj już tak nie wypominaj;), widzisz - nawet pokonałam niechcieja i przylazłam Danusię przywitać:p
    Zdrówka, dziewczynki, trzymajcie się ciepło w tę naszą "niedorobioną" wiosnę;)xD

11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i ciepłego dnia życzę [​IMG] Na taką pogodę przyniosłam gorącą kawkę i coś do niej !!!! Alu dziewczynki siedzą w krzaczkach i zza nich wyglądają !!!!!

12. RosesFarm

O, ile kawy ! ile ciacha ! a potem tylko po lekarzach latamy ...he he :)

Dzień dobry wszystkim, witaj sąsiadeczko ...:).. zimno, deszczowo, ale deszczyk potrzebny, było zbyt sucho ...

W ewencie zrobione 38 zadań z kartami, trochę to się ciągnie, ale szynszyla nie pojawiła się u mnie na farmie ...

Alu, wrócicie od lekarza, to pisz co i jak...

Życzę spokojnego dnia i zostawiam dla odmiany gorącą herbatkę

13. Alicjanastka

A u mnie się pojawiła 1 zagroda, ale dobre i to bo nie miałam w ogóle, tak że bardzo się cieszę. A co do wyników, to nie wiem czy wzięli za małą próbkę cienką igłą, bo napisali, że próbka zawiera tylko treść białkową i krew i komórek nowotworowych nie stwierdza się. Więc za tydzień PM jedzie na następną biopsję, tym razem gruboigłową :(:(:(. I znowu ta niepewność.... Miłego popołudnia...

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i ciepłego dnia Raszpelki [​IMG] Alu będzie dobrze bo musi !!!!! Faktycznie mało dziewczynek przychodzi na ławeczkę !!!! Raszpelki muszą się poprawić >:(:wuerg:

15. RosesFarm

Dzień dobry w ten deszczowy pochmurny dzionek :)
    Ewent zakończyłam na 44 zadaniach- dziś kolejne poradniki a od piątku dodatkowo ewent na pełni - to tak dla przypomnienia...

Dzisiaj Zofii- więc wszystkiego najlepszego :)

Dopijam kawę i uciekam, życząc udanego dnia

16. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

I ja Was witam dziewczynki i dziękuję za kawusię :) Danusiu fajnie że już jesteś, Alu, będzie ok, trzymam kciuki :) Ja dziś świętuję mamy imieniny, Zofii. Prezent w tym roku dostanie inny od wszystkich jakie dostawała do tej pory, zabieramy ją w sobotę z siostrą do Lichenia bo jeszcze nie była. Ile to można kupować ciuchów lub perfum? :)

Miłego dzionka życzę.....

wiktaratuj i RosesFarm lubią to.
  17. Alicjanastka

Witam dziewczynki. Przed chwilą wróciłam od fryzjera, musiałam pofarbować włosy bo już siwizna wychodziła. Dzięki za słowa otuchy, podtrzymujecie mnie na duchu. Wierzę, że będzie dobrze, po prostu musi być.
    Dziękuję za wszystkie kawki. Ja za chwilę postawię popołudniową :D:D:D.
    No i super Madziu. Sama bym pojechała bo byłam tylko raz w sezonie i drugi poza, ale po sezonie to nie można wszystkiego zwiedzać bo jest zamknięte. Bardzo dobry pomysł, mama powinna być zadowolona :D:D:D.
    Życzę miłego popołudnia i zapraszam na popołudniową kawusię.

i obowiązkowo coś do niej :D:D:D

madzia6310, wiktaratuj oraz RosesFarm lubią to.
  18. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego dnia życzę [​IMG] U nas szaro i buro , pada deszcz !!!! Chyba dzisiaj nie będzie słoneczka !!!!!!

19. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Wstawać śpiochy, kawa czeka :D

U mnie lało całą noc, mam nadzieję że działeczki dobrze podlało. Dziś od rana słychać ptaszki za oknem chociaż szaro, może wyjdzie słoneczko?

Miłego dzionka życzę

Alicjanastka i wiktaratuj lubią to.
  20. RosesFarm

Śpiochy już dawno na nogach :) ... delektują się poranną kawą

Dzień dobry dziewczynki... pada, leje ale ciepło i zielono wokoło

Poradniki przeczytane, w głowie mętlik, ale wszystko wyjdzie "w praniu", tzn. w trakcie ewentu...

Życzę miłego czwartku