Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie. Te kawki coraz to później pijemy :D

Nowy event za pasem a ja powystawiałam zwierzatka, byle co posiałam :( nie będzie wypadajek :( i muszę wyjść z domu.

Alu Danusia ma rację, daj znać co i jak bo się martwimy.

Miłego dzionka

RosesFarm, Alicjanastka oraz wiktaratuj lubią to.
  2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dziewczynki dzięki. Z wami raźniej. PM już w domku za 10-14 dni mają być wyniki. Co dalej nie wiem??? Zobaczymy jak pojedziemy je odebrać. Życzę wszystkim dobrej i spokojnej nocki...

RosesFarm i wiktaratuj lubią to.
  3. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Alu, wiem że się martwisz i denerwujesz:(. Może te nasze dobre myśli i życzenia nie mają mocy sprawczej, ale jeśli choć trochę pomagają Ci przetrwać trudny czas, to pamiętaj że zawsze jesteśmy z Tobą:inlove:

RosesFarm i Alicjanastka lubią to.
  4. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Pusto na ławeczce...chłodno, zimno- a taki długi weekend majowy... Troszkę szkoda bo mam gości na te wolne dni i przydałoby się troszkę słoneczka :)

Poprzedni ewent z szukaniem przedmiotów- kolejny w którym nie zdobyłam pnącza- zabrakło 10 zadań... Ewent mroczny zrobiony nieco więcej niż tylko do pnącza, a obecny ewent z układaniem rur robię na bieżąco- pnącze z itemami już mam ...

Życzę wszystkim udanej soboty i niedzieli- Alu, trzeba czekać i być dobrej myśli...

Kawkę zostawiam

Alicjanastka i wiktaratuj lubią to.
  5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Kawka prawie wystygła, a ciacha nie ma ;)
    Ja nie wiem, gdzie Wy mieszkacie, ale u mnie jakiś wyjątkowy mikroklimat. Słonko świeciło cały dzień, dopiero pod wieczór pokropiło chwilkę. Posiedziałam na ławeczce przed domem i troch e majowych promieni słonecznych złapałam :)
    Miłego wieczoru życzę :)

Alicjanastka, RosesFarm oraz wiktaratuj lubią to.
  6. wiktaratuj

Komu dobrze...;). Ja z Warmii i co chwilę muszę na kalendarz patrzeć coby się upewnić że to maj a nie na ten przykład listopad... Wietrznie, ponuro, deszcz pada, o temperaturze to już nawet nie wspomnę bo takie słowa byś natychmiast wyciachała;)xD

Alicjanastka i RosesFarm lubią to.
  7. Alicjanastka

Witam. Muszę chyba to ciasto postawić :D:D:D:D:D

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Staram się myśleć pozytywnie, że będzie dobrze....przepraszam, że jest mnie tutaj trochę mniej, ale same rozumiecie. Nieraz człowiekowi się nie chce nic robić.... Życzę Wam wszystkim miłej niedzieli...​

RosesFarm i wiktaratuj lubią to.
  8. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam na kawkę [​IMG] Pięknego dnia życzę !!! Mało jestem na ławeczce !!! Eventu nie robię !!!! W środę idę do szpitala i mam burzę w głowie !!!! Myśli raz dobre raz lepiej nie mówić !!!!! Jak wrócę to się odezwę !!!! Buziaczki dla Wszystkich dziewczynek !!!!

Alicjanastka, wiktaratuj oraz RosesFarm lubią to.
  9. RosesFarm

Dzień dobry wszystkim ...długi majowy weekend za nami, goście wyjechali a za oknem ciągle zimno, 2 st na termometrze i wietrznie...

W ewencie kończę drugie okrążenie- wezmę jeszcze kupony ...

Zostawiam kawkę i życzę miłego spokojnego dnia

10. wiktaratuj

Trzymaj się, Danuś! Musi być dobrze, nawet nie próbuj myśleć inaczej, a my trzymamy kciuki z całej siły! Buziaczki dla Ciebie:inlove:

Alicjanastka lubi to.
  11. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam po małej przerwie, majówka :D
    Alu, Danusiu będzie dobrze dziewczynki :* Trzymam kciuki!
    U mnie też jakaś zimnica, wcale jak nie maj a tak się cieszyłam na to globalne ocieplenie, nawet klimę sobie kupiłam a tu lipa.
    Ciepłego tygodnia wszystkim życzę i zdrowia.

12. RosesFarm

Witam serdecznie w ten chłodny wietrzny poranek....

Danusiu, a ty tam idziesz jako pacjentka czy w odwiedziny? Zdaje się, że jestem na bieżąco z wiadomościami, ale chyba coś jednak przeoczyłam ...

W układaniu rur jestem w połowie 3 okrążenia, ale chyba już je zakończę i posieję troszkę roślin do misji...

Idę zrobić kawkę a Wam życzę nieco więcej ciepełka i spokojnego dzionka

wiktaratuj lubi to.
  13. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dziękuję za słowa otuchy !!! Idę jako pacjentka !!!! Buziaczki dla Raszpelek !!!!

14. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zdrówka Danusiu życzę. ;)

Coś nam się szpitalnie tutaj zrobiło. Chyba wiek taki. Druga młodość, tylko zdrowie już nie takie ;)
    Na razie udaje mi się omijać lekarzy z daleka. Czeka mnie tylko doroczny przegląd techniczny - badania krwi i różne takie :p

Miłego dnia i całego tygodnia życzę :)

15. RosesFarm

Zimno..brrr... gdzie to ciepełko? :)

Witam z rana, tylko na momencik- zbyt chłodno aby posiedzieć dłużej na ławeczce:)

Czekamy dziś na kolejne poradniki do jutrzejszych ewentów...

Zostawiam kawkę i zmykam, życząc udanej środy

16. Alicjanastka

Witam wieczorowo. Danusia w szpitalu, ale wierzę, że wszystko będzie dobrze, nie może być inaczej. Mój PM nie wiem kiedy teraz pójdzie, może po niedzieli będzie już wynik wtedy lekarze zadecydują co dalej ??? U mnie też zimno, ale wietrznie, pranie na dworze wyschło. Miłego wieczorku wszystkim życzę...

madzia6310, RosesFarm oraz wiktaratuj lubią to.
  17. RosesFarm

Witam serdecznie na naszej ławeczce :).. Zimno z rana , ale zapowiada się ładny słoneczny dzień ... ostatnio mało nas tutaj, a Basia i Beatka to tylko zza firanki tu zaglądają....

Co do ewentu z kolorowymi zwierzakami- sporo mi ich brakuje do zadań, coś tam zapewne poklonuję jeśli dadzą BB- w sumie tak do końca nie wiem ile i czy wogóle będę robić ten ewencior...

Coraz częściej odpadają mi sąsiedzi z okolic 200 poziomu, kolejne 2 termometry czerwone- jeśli któraś potrzebuje sąsiada, dajcie znać...

Zostawiam kawkę dla tych co tu zajrzą- życzę miłego dzionka

18. Alicjanastka

Dzięki Ewuś za kawusię. Jeszcze nikogo nie było? Ja obiecuję, że się poprawię, ale jeszcze trochę niecierpliwości przede mną....
    Co do eventów to nie patrzyłam czy mam zwierzaki, czy nie? Pewnie to drugie, bo nawet nie ma kiedy nahodować, event goni event.
    Dzisiaj dzwoniłam do szpitala, jeszcze wyniku nie ma. U mnie silny wiatr wieje. zapowiadali deszcz, ale go nie widać.
    Może ja coś do tej kawki zostawię. Miłego popołudnia.

wiktaratuj lubi to.
  19. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Dziś ja serwuję kawusię i przepraszam za nieobecność. Mam tyle na głowie że już brak czasu posiedzieć na ławeczce. Też latam non stop po lekarzach i już nie mam sił. Przyplątała się jeszcze jedna choroba, leki już do końca życia ale co tam, jedna tabletka więcej. Mam też powikłania po tym zapaleniu płuc, przeszło miesiąc to się już ciągnie, nie mogę się doczekać kiedy się wygrzeję na słoneczku.
    Mam nadzieję że u Danusi wszystko ok, Alu musisz mieć tę świadomość że biopsja czasami mylnie pokazuje wynik, trzeba robić dodatkowe badania, trzymam kciuki za Twojego PM.
    Miłego piątku życzę

wiktaratuj, Alicjanastka oraz RosesFarm lubią to.
  20. RosesFarm

Witam Madzię i pozostałych- dzięki za kawkę, w realu też już kończę...

W ewencie sieję i zbieram, przy weekendzie zabiorę się za zadania...

Zapowiada się piękny słoneczny dzień... dużo uśmiechu Wam życzę

wiktaratuj lubi to.