Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Mówi się że głupi ma zawsze szczęście ale zapomnieli chyba dodać że co drugi bo mi też się nic a nic nie trafia. Kiedyś sporadycznie kombajn czy inny rarytas był a teraz sama sól, druty i cukier, po 3 z każdego a reszty to nawet nie pamiętam bo widzę zwoje drutu wszędzie :D
    Alu mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. trzymamy jak zwykle kciuki :*
    Tomku będzie dobrze, stomatolog to nie rzeźnik :D

2. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witajcie kochani.... zapowiada się ciepły, wręcz "gorący dzień" :)

Wypróbowałam te 3 darmowe gierki - jakaś masakra, daleko poza czasem, mało pkt- zatem na prawą stronę planszy nawet nie będę zaglądać, ile gierek zrobię tyle zrobię, choć ostatnimi czasy jestem zniesmaczona tymi ewentami, w których coraz trudniej zdobyć pnącze- o całości już nie wspomnę .... To samo na pełni, choć tu mam nadzieję,że zrobię w całości ...:)

Mam dziś troszkę załatwiania spraw więc zostawiam kawkę i uciekam życząc pięknego dnia

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dzięki Ewuś za kawkę. U mnie już 3 pralki prania na dworze schną. Zaraz lecę na zakupy, a po 9 tej. autobus i do Starogardu. Miłego dnia.

Zostawiam coś do kawki....

4. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego dnia życzę !!! Tych eventów trochę za dużo bo nie ma czasu na robienie misji ze spółdzielni !!! Ile zrobię to zrobię !!!

5. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Ewuś ja dziś z kawki rezygnuję, biorę to coś zielone w kielichu, może nie umrę :D
    Alu i jak ja mam mieć dobre cukry? :D Nie da się koło tego przejść obojętnie :D

Danusiu ja też, nic na siłę.

A tak w ogóle witam wszystkich i miłego i ciepłego dzionka życzę

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzisiaj jeszcze było czyszczenie - na luzie... Ale albo usuwanie albo nawet najpierw borowanie zębów mądrości będzie niedługo:( I znowu uczenie się używania szczoteczki elektrycznej wcześniej, bo oczywiście nie pamiętam dlaczego ją przestałem używać + dzisiaj nawet nie umiałem objawów opisać. Poziom cukru chyba w normie, ale nie mogę jeść po tym czyszczeniu ostrych, kwaśnych i jeszcze jakiś rzeczy.

Ale i tak dobry wieczór:D

PS. Niestety nadal jestem chrychający i kichający i nie wiem, kiedy wyzdrowieję na dobre, bo na uczelnię i do kkościoła chodzić trzeba.

Ostatnie edytowanie: 26 kwietnia 2019
  7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłej soboty życzę [​IMG] Zwierzątka pokarmiłam ale jeszcze dużo brakuje do końca !!! W drugim evencie tylko sieję i zbieram !!!!U nas nareszcie pada deszcz !!! Bardzo się cieszę bo było bardzo sucho i trzeba było podlewać działkę !!!!!!!!!!!!!

8. krasnoludek10

A u mnie nadal duchota a jak mam wyzdrowieć przydał by się deszcz (wszyscy doskonale wiemy, że nos radzi sobie lepiej w chłodniejszym powietrzu, bo wirusy się mniej chętnie rozmnażają).

Dobry

9. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknej niedzieli życzę !!! [​IMG] U nas ochłodziło się !!!!!!!!!!!

10. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam niedzielnie. U mnie też zimno Danusiu, za kawkę dziękuję i miłego dzionka życzę :)

11. krasnoludek10

I u mnie się zimno zrobiło a ja nadal chrząkam i chrząkam, bo katar to u mnie już norma.

12. Alicjanastka

Witam. U mnie też zimno. Trochę pokropiło i przestało, nawet ziemia nie zmokła, a tak potrzeba deszczu. Danusiu dziękuję za kawkę i ciacho. Jeszcze nie szukałam przedmiotów, na razie sieję i kręcę w młynie, jutro jak wrócę ze szpitala to spróbuję coś poszukać. We wtorek PM ma biopsję, trzymajcie kciuki.... Miłej niedzieli.

13. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie o poranku. Zimnica się zrobiła, z wieczora troszkę pokropiło (chyba mniej niż ksiądz kropidłem :D ) i jakoś tak nieprzyjemnie się zrobiło za oknem. Event nocny- pnącze zdobyte, może powalczę jeszcze o ten róż :) a farmowy marnie, nie mam czasu tyle siać i zbierać tylko 17/45 :(
    Zapraszam na gorącą kawkę lub herbatkę, co kto teraz woli. Miłego dzionka.

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dobry dzień !!! U nas dzisiaj pada deszczyk ale niech pada bo było bardzo sucho !!! Dzięki za kawusię !!! [​IMG] Zostawia troszkę ciasta dla dziewczynek !!!!

15. krasnoludek10

Czy to jest brownie:inlove: ???

Dobry

RosesFarm, Alicjanastka oraz wiktaratuj lubią to.
  16. danusia41

danusia41 Komandor forum

Tomku to szybki piernik !!!! Witam dziewczynki i chłopaku [​IMG] Miłego dnia życzę !!! Jeszcze jedno karmienie nietoperka i event skończony !!!! Na farmie do pnącza trochę mi brakuje !!!!

17. Alicjanastka

Witam. Pogoda nawet dosyć ładna tylko trochę wieje. Dzisiaj siedzę jak na igłach, o 11,30 PM ma biopsję, pewnie na wynik trzeba będzie trochę poczekać. Szukanie przedmiotów idzie mi marnie, znajduję, ale po czasie, brak refleksu :cry::cry::cry:. Event pełniowy skończyłam :):):). Życzę miłego dnia...

18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Czekamy z Tobą i trzymamy kciuki :)
    Z refleks - taki stres na pewno nie pomaga.

Miłego dnia wszystkim życzę :)

19. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Trzymam kciuki, Alu, i przytulam:inlove:

RosesFarm i krasnoludek10 lubią to.
  20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Ale pustki na ławeczce !!!! Co za porządki !!!! [​IMG] Musiałam lecieć szybko robić kawkę !!! Dwa pnącza odpalone !!! Więcej się nie wysilam !!!! Alu odezwij się !!!!