Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja się tak zagalopowałem, że ciastka mi ktoś zjada a wysiałem już o 4 tys. za dużo badylaxD

Alicjanastka i wiktaratuj lubią to.
  2. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam już po obiadku :)
    Ja nadal chora ale zaraz mam wyjście do fryzjera, czekam całe 3 miesiące to trudno nie iść nawet w chorobie :D
    Miłego wypoczynku przed świętami życzę :*

3. krasnoludek10

A u mnie po chorobie już tylko katar został:D Nie ma to jak samouzdrawianie:p

RosesFarm, Alicjanastka oraz wiktaratuj lubią to.
  4. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam serdecznie , nadal zimno o poranku, tylko 0 st....

Wczoraj odebrałam rolety na okna (robiłam je na zamówienie- okna jakieś niewymiarowe)- 10 dni oczekiwania i popołudniu PM je zamontował. Po zeszłorocznej wymianie okien, człowiek z tym zwlekał i męczył się siedząc w nagrzanych od słońca pokojach ....

Dziś czekamy na poradnik do jutrzejszego jajecznego ewentu ...

Lecę zrobić kawkę- miłego słonecznego dzionka życzę i duuuużo zdrówka

5. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam słonecznie i pięknego dnia życzę [​IMG] Dzięki Ewuniu za kawkę a ja zostawiam coś do niej !! U nas świeci słoneczko ale dosyć chłodno !!!!

6. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam dzieweczki. Dzięki za kawusię.
    Dziewczynki oświećcie mnie proszę gdzie te kapsuły siedzą bo ni tutu znaleźć nie mogę. :oops:

7. krasnoludek10

Nie jestem dziewczynką, ale oświecę. Wazon w inwentarzu --> wszystkie --> wpisujesz "kap" lub 'pian".

Kto był tak nienormalny i zrobił tak beznadziejną instalację elektryczną, zostawił niedopałka papierosa lub celowo podpalił Karedrę Notre Dame:cry:

wiktaratuj, Alicjanastka oraz RosesFarm lubią to.
  8. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Tomku zawsze gdzieś jakiś oszołom się trafi :(

Witajcie kochani. Od wczoraj wita Was farbowana blondynka :D U mnie niby słoneczko a też zimnica, dostałam dziś dalej antybiotyk i mam nadzieję wyjść z tego zapalenia płuc do świąt. Marnie to widzę ale..... leczę się jak się da.
    Miłego dzionka wszystkim życzę.....

wiktaratuj, Alicjanastka oraz RosesFarm lubią to.
  9. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Ewusi dzięki za kawkę a Danusi za ciacho. U mnie rano też mrozek i siwo, ale słonecznie. Madziu dużo zdrówka życzę, kuruj się bo święta tuż, tuż...
    A przed blondynką kim byłaś ???:D:D:D:D:D
    Miłego dnia wszystkim życzę..

wiktaratuj i krasnoludek10 lubią to.
  10. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Dziękuję Alu, staram się jak mogę :) Co do mego poprzedniego koloru......byłam szatynką z lekkim balejażem teraz niby balejaż ale nic moich nie widać tylko białe :D Wnuczek mówi żebym się przefarbowała na ciemno :D

wiktaratuj i krasnoludek10 lubią to.
  11. Alicjanastka

Ja to mam teraz misz masz, nie wiem co to jest bo i jakieś czarne pasemka widać i jasne i wiśniowe czy jaki inny czort, ale kogiel mogiel na głowie na wiosnę xDxDxDxDxD

12. RosesFarm

Dzień doberek ... po wczorajszym deszczowym dniu jakoś wokoło się wszystko zazieleniło, zażółciło :).. za to dziś od rana już słoneczko i dużo cieplej , 6 st za oknem ...

Co do ewentu - trochę dużo tego siania i zabawy przy malowaniu jajek... do tego jeszcze Święta... będę go dziobać ale coś czuję,że po raz kolejny nie zdobędę pnącza.. ech...

Lecę zrobić kawkę a Wam życzę pięknego dzionka

13. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Dzięki Ewciu za kawkę :) Ja też pewnie nie zdobędę pnącza, w święta nierealne siedzieć przed kompem a i wcześniej jest co robić.
    Zostawiam małe co nieco i zmykam jeszcze leżeć ;) (ale mi dobrze co? :D )

14. Alicjanastka

Witam. Dziękuję Ewuś za kawkę, jak pięknie podana w górach na wysokościach balkonowych :D:D:D. Tobie Madziu za co nieco, ale pychotka :D:D:D. Ja nie wiem ile zrobię eventu, będziemy u córci w gościach, będą też teściowie i gdzie tu uprawiać farmę ???
    Nie wiem Madziu czy tak dobrze ;););) jeszcze jakbyś była zdrowa to by można powiedzieć, że super, ale nic kuruj się to wyzdrowiejesz do świąt i wtedy będzie dobrze... Miłego dnia. U mnie na słoneczku już jest 22 st. a w cieniu 10 st. Zapowiada się ładny dzionek, no i oczywiście słońce jak patelnia, a ostatni deszcz to chyba 6 tygodni temu padał, niedobrze :(:(:( bardzo sucho...

15. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego dnia życzę !! U mnie świeci słoneczko i jest 21 stopni !!! Wczoraj byliśmy na działce i trzeba było podlać bo strasznie sucho !!! Bardzo potrzebny deszczyk ale go nie zapowiadają !!!! Dzięki za kawkę i małe co nie co !!!! Pewnie nie skończę eventu ale chcę zdobyć cyprysika bo nie mam !!!!!!!!!!

16. krasnoludek10

W stolycy 19 stopni a czuć jakby było z 23

Alicjanastka i wiktaratuj lubią to.
  17. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Przepraszam, że przeszkadzam.

<ciach>
    Wybaczcie inwazję, już mnie tu nie ma xD

Proszę o powstrzymanie się od takich osobistych wycieczek.
    Fragment prowokujący do sprzeczki usunęłam.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 kwietnia 2019
    wiktaratuj i madzia6310 lubią to.
  18. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Oj nie oburzaj się tak na Tomka, my tu tak żartobliwie piszemy "stolyca", "Ewelyna" itp. :D
    Inwazję wybaczamy i oczywiście zapraszamy częściej :D Pozdrawiam

Cytat edytowałam zgodnie z oryginałem.
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 kwietnia 2019
  19. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dzięki, ale ja za młoda, nie pasuję - w przeciwieństwie do Wielce Szanownego Gracza "krasnoludek10" xD
    A piszecie też, że coś czuć...? 8)xD

20. RosesFarm

Ojej, a co tu się wczoraj stało ? Ktoś rozpętał burzę na forum , czyżby nasz :) Tomek nabroił, zalazł komuś za skórę ? :)

Witam w słoneczny poranek ... Farma oporządzona, na razie tylko zbieram ewentówkę i wypadajki- jajka zacznę malować może przy weekendzie- myślę, że znajdę troszkę wolnego czasu ....

Teraz biegnę zrobić kawkę, a Wam życzę spokojnego pięknego dnia