Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja zrobię Borsty'owy, ale kwiatków raczej nie...

2. Cobrad

Cobrad Forumowy żółtodziób

Dobry. Ja coś robię w kwestii eventów, ale sama nie wiem co, z kwiatów dwa osiągnięcia, zasadzone kolejne słupy drogowe, na wiele nie liczę.
    A swoją drogą, czy nadal jest tak, że jak coś zasadzę i nie zbiorę o czasie, to plony marnieją? Bo ni eudaje mi się żyć z zegarkiem w ręku :)

madzia6310 and wiktaratuj like this.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Chwastów już nie mamy na farmie od dłuższego czasu. Dzięki temu plony czekają grzecznie na zbiory :)

Ciepło, cieplej coraz cieplej, I słońca dużo, co bardzo mi się podoba :)
    Miłego wieczoru :)

4. Cobrad

O to bardzo dobrze :) aż żałuję, że nie zapytałam od razu po powrocie, bo się tu certolę, kminię ile czasu mam i czy zdołam zebrać, a wychodzi, że nie muszę jak kiedyś .
    Dobry. Kawy. Dożylnie, ewentualnie w czopkach. Najlepiej od razu wiadro.

5. danusia41

danusia41 Komandor forum

Mówisz , masz [​IMG] Witam i pięknego dnia życzę !!!! Wczoraj miałam posiać marchewkę i pietruszkę ale tak wiało że zrezygnowałam z siania !!!!! Sprzątaniem altanki zajmę się po Świętach !!!! Event pomału do przodu !!!!

6. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Dzień dobry wszystkim, zostawiam kawę i życzę pięknego słonecznego dzionka

7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam wszystkich. Dziewczynki dziękuję za kawkę. Kawa jest, zostawiam coś do niej.

Eventy zrobione. Ja wczoraj jak powiesiłam pościel to musiałam poszwę przypiąć 30 klamerkami, a i tak 6 wiatr zerwał, tak wiało. Dzisiaj też bardzo wieje i suszy się mamusi pościel i ręczniki i też mocno pozapinane xDxDxD. Ja jeszcze nic nie mam posiane. Zobaczymy jak PM będzie się czuł ? To zrobię dopiero po świętach, też urośnie. W ubiegły roku miałam posiane 2 kwietnia i posadzone ziemniaki :D:D:D. Życzę wszystkim miłego dzionka :D:D:D.

8. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witajcie kochani.
    Jak już pisałam z braku czasu nie robię eventów, tzn. coś tam sieję ale ile zrobię to zrobię, nic na siłę. U mnie też strasznie wieje, wyletniłam się dziś i strasznie zmarzłam, mam nadzieję że nie odbije się to znów na zdrowiu :(
    Miłego popołudnia dla wszystkich

Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  9. Alicjanastka

Oj Madziu uważaj, mówili w tv, że temp. odczuwalna o 10 st. mniej niż pokazują termometry. Ja jeszcze chodzę w ciepłej kurtce, najwyżej bez apaszki...
    Pranie poschło na pieprz w ciągu dwóch godzin. Życzę wszystkim dobrej nocki.

madzia6310, RosesFarm and wiktaratuj like this.
  10. RosesFarm

Dzień dobry w czwartek ...Chłodno, silny wiatr ale słoneczko świeci :)

W ewencie na razie sieję i zbieram- przy weekendzie będzie więcej czasu , to zabiorę się za robienie zadań...

Życzę Wam spokojnego dzionka- zostawiam kawkę

Alicjanastka likes this.
  11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Do kawki przyniosłam coś słodkiego [​IMG] Witam i pięknego dnia życzę !!!! Skończyłam przebudowę farmy !!!! A w drugim evencie tylko sieję i zbieram !!!!

RosesFarm and Alicjanastka like this.
  12. Alicjanastka

Witam. Dziewczynki dziękuję za kawkę i babeczkę (zebrę). U mnie też słoneczko i +10 st. Wiatr jak co dzień hula. Dzisiaj mam w planie ogarnąć chałupkę, poodkurzać i pomyć podłogi a po obiedzie wybrać się na cmentarz, ale nie wiem czy wszystko zrealizuję. Ja też do eventu tylko sieję, ale czy jest on do zrobienia??? Nie wiem??? Miłego dnia...

RosesFarm and wiktaratuj like this.
  13. RosesFarm

Serdecznie witam wszystkich ... zapowiada się piękny, słoneczny dzień

Farma oporządzona, kawka wypita.. pora zabrać się za obowiązki w realu..

Basieńko, a ty gdzie nam przepadłaś?

Życzę miłego, spokojnego piątku

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego piątku życzę [​IMG] Dzięki za kawkę !!!! Słoneczko pięknie świeci !!!!Za porządki domowe wezmę się od poniedziałku !!!!!

wiktaratuj and RosesFarm like this.
  15. Alicjanastka

o_Ooo... witam kawusia jest i coś do niej też, dzięki dziewczynki. W realu wypiję za pół godzinki. Najpierw do pieca bo w domku rano to jeszcze jest chłodno. Chałupkę ogarnęłam, poprałam serwetki i poprasowałam no i cmentarz też obrobiłam, plan wykonany z nadmiarem bo prasowanko miało być dzisiaj. Niedługo polecę na zakupki i do biblioteki. Słoneczko świeci, ale na razie tylko 6 st. Miłego dzionka...
    Basia coś słabo zagląda, siedzi za krzaczkami....

wiktaratuj and RosesFarm like this.
  16. Cobrad

Dzieńdobrybardzo.
    Obawiam się, że z eventów niewiele wyciągnę, ale co skubnę, to moje. Ze słupków rezygnuję, zostało mało czasu, a nie mam nawet połowy wymaganego porduktu. Lecę teraz wieńce :p
    Domowo szukam kopa na zapęd do umycia okien, nie nie świątecznie ale świata nie widać, u nas na tym 8 piętrze to wieje zawsze mocno i wszystko przywieje. A nie wiem, czy to chowające się co chwilę słońce to tylko tak dla zabawy, czy będzie padać - glupio byłoby myć w deszczu.

17. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Wiosna, kochane, wiosna:D:D! Do ogarnięcia duży ogród, jeszcze większe domiszcze, do tego zwykłe codzienne obowiązki i podgryzający mnie leńxD:p. A jakby było mało, to moi bliscy i od lat zaprzyjaźnieni sąsiedzi w tym roku mają jakiś nawał osobistych dramatów (poważna choroba, śmierć bliskiej osoby, problemy spadkowo-rodzinne) i jak nie jedno to drugie, a potem i trzecie potrzebuje rozmowy, nawet nie rady, tylko takiego przyjaznego ucha do wygadania się.
    No i, kruca bomba, malo casuxDxD przez to;)
    Miłego dzionka, dziewczynki, dziś piątek, piąteczek, piątunio, trochę więcej luziku;)xD

Alicjanastka and RosesFarm like this.
  18. Alicjanastka

Rozumiem sama chodzę w wieczorne soboty do sąsiadeczki na pogaduchy. Jak miałyśmy po 18 lat to zmarł jej tata, jak była 3 lata po ślubie i mieli małego synka to zmarł jej mąż a za rok mama. Mieszkała sama z bratem i synem. Brat zmarł 4,5 roku temu w wieku 48 lat a syn w ubiegłym roku się ożenił. Wszyscy bawiliśmy się na weselu. Często przyjeżdżają, tak właściwie co tydzień na weekend, w soboty wieczorkiem ja do nich dołączam na małą kawkę i pogaduchy. Miło tak się z kimś spotkać i trochę oderwać od codziennych smutków... Miłego weekendu Basiu....

wiktaratuj likes this.
  19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A ja z kolei dzisiaj w planach mam wreszcie wypróbować hulajnogę elektryczną, bo zbieram się, zbieram i zebrać się nie mogęxD I nie dojdzie, bo do 1 jazdy nie będę kupował kasku.

Last edited: Apr 5, 2019
    Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam na kawkę [​IMG] Jakoś pomału ten event idzie a tego nie lubię !!! Nie wiem czy dam radę skończyć !!! Dzisiaj wybieram się na działeczkę popracować !!!! Miłej soboty życzę !!!!!!!!!!!!!