Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknej soboty życzę !!!! Kawkę porwałam , zostawiam ciasteczko do kawki [​IMG]

2. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam popołudniowo :) U mnie cieplutko, na słoneczku 22'C, wiosna na całego :D Zaraz wpada do mnie sąsiadka z pomocą, umyje mi okna bo ja jeszcze nie za bardzo się czuję :( Chyba nic mi ta rehabilitacja nie dała bo nawet dobrze po mieszkaniu nie mogę chodzić, parę kroków i siedzę lub leżę :( Eventy pomału bo zapominam na czas zbierać to zielsko, w nocy nie wstaję do zbiorów, wyrosłam już chyba z tego :)
    Miłego dzionka i słonecznego tak jak u mnie :)

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. U mnie też ładnie +20 st. i nawet wiatr trochę się uspokoił, rano jeszcze dość mocno wiało. Ewuś dzięki za kawkę a Tobie Danusiu za ciacho, ależ ono apetycznie wygląda. Madziu współczuję choróbska, dobrze, że masz taką sąsiadkę co w razie potrzeby pomoże. Miłego popołudnia wszystkim życzę....

4. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Pora na popołudniową kawkę po obiedzie w tę piękną słoneczną sobotę :)

5. Alicjanastka

Witam. Ewuś dzięki za wczorajszą kawkę. A dzisiaj jeszcze nikt nie podał ??? To ja zostawiam i zmykam oglądać ostatnie skoki...

6. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Alu no daj pospać w świętą niedzielę :D (wstałam o 5-tej ale jakoś kompa nie odpaliłam) Ciepło, bezwietrznie, kawka pyszna to co robić? Trzeba leżeć :D Sąsiadka spoko, za drobną opłatą lata po ludziach, młoda, chętna do pracy. Pracuje zawodowo i dorabia jak może, śmieje się że zarabia na pazury i jakieś "kwasy" :D Kto to słyszał za moich młodych lat kłaść kwasy na twarz! Maseczka (luksus), krem Nivea i to było wszystko co można było dostać :D
    Miłego dzionka wszystkim.....

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór i dobranoc

Polecam na YT "Adaś Niezgódka vs Rzeczywistość" i w ogóle Grupę Filmową DarwinxD

Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  8. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , witam [​IMG] Miłego poniedziałku życzę !!! U nas pada deszcz ze śniegiem !!!A ja dzisiaj muszę pochodzić po mieście !!!!

9. Alicjanastka

Witam. U mnie rano popadało. Ja dzisiaj nie idę, może jutro się wybiorę na zakupy. Dzisiaj wzięłam się za ogarnianie chałupki, chociaż nie chce mi się, ale powoli dziubię, z małymi przerwami xDxDxD za chwilę obejrzę film xDxDxD i tak może do wieczora zrobię a jak nie to skończę jutro;):):D Miłego dzionka wszystkim...

krasnoludek10 and wiktaratuj like this.
  10. danusia41

danusia41 Komandor forum

Pięknego dnia życzę i zapraszam na ławeczkę [​IMG] Eventy skończone !!!! U nas strasznie wieje !!!!

11. Alicjanastka

Witam. Danusiu dziękuję za kawkę, w realu też sobie piję xDxDxD. U mnie również okropnie wieje, a do tego jeszcze pada momentami deszcz, a ja muszę wyjść na małą chwilkę :( a tak bardzo mi się nie chce :(:(:(, w kuchni w okapie blaszki stukają, hałasują okropnie, ale ooo... wyszło słoneczko, może zdążę wyskoczyć przed następnym deszczem...xDxDxD Miłego dnia...

wiktaratuj and krasnoludek10 like this.
  12. krasnoludek10

Dobry

Ale około 11-12 strasznie wiało w stolycyo_O

Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  13. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Witam. U mnie w tej chwili wróciła zima, padał grad a teraz prószy śnieżek jak na Boże Narodzenie :D I w/g powiedzenia" w marcu jak...." sprawdza się w 100% :D
    Miłego wieczoru życzę wszystkim....

14. krasnoludek10

Weź, Magda.. Ja wracałem około 11-12 z uczelni i było zimno, ale bezśnieżnie a gdzieś tak chyba około 15-16 zauważyłem, że są już śladowe ilości śnieguxD Ale Pani Zimo, w kwietniu proszę już ustąpić miejsca słoneczku, ponieważ nie wyobrażam sobie świąt Wielkiej Nocy w takim mrozie i ze śniegiem na dodatek.

wiktaratuj likes this.
  15. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Zima nadchodzi, czyli 15 kwietnia mamy premierę nowego sezonu Gry o Tron. Oznacza to, że jeszcze troszkę pomarzniemy i zimy zaznamy ;) Ale do świat powinno już być cieplej ;)

16. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Witam :) Strasznie dawno mnie tu nie było, ale słucham sobie właśnie cudownej płyty zespołu Gabin i tak mnie jakoś naszło...:)
    Madziu, też czekasz na "Winter is coming"?*
    U mnie resztki zimy, ale i początki wiosny - magnolie mają już pączki, kaczki łażą po mojej działce i pływają w stawie, zupełnie nie zwracają uwagi na mojego psa i kotaxD No i oczywiście rybki się pojawiły:D.
    Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i na dobrą noc zostawiam mój najbardziej ulubiony utwór Gabin

*nadchodzi zima

17. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego dnia życzę [​IMG] Czekamy na 00 o nowym evencie !!!!!

18. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Tomku na imię mam Magdalena :D (Magda i Magdalena to dwa różne imiona tak jak Alina i Alicja, Maria i Marianna, Tomek i Romek) :D ale ok, zawsze to krócej się pisze :D Młodyś jeszcze człowiek to miałeś prawo nie widzieć Wielkanocy w śniegu, chociaż powinieneś pamiętać jakieś 5-6 lat temu kwietniowe święta w śniegu :D Mi akurat utkwiły w pamięci bo wróciłam do kraju spalona hiszpańskim słońcem w mroźną polską rzeczywistość :D
    Witaj Aniula :* U mnie "winter is coming to an end", ostatnie jej podrygi :D Też już obserwuje oznaki wiosny bo mam dosyć tych zimowych ciuchów :D
    *zima dobiega końca

A tak w ogóle witam wszystkich i zapraszam a poranną kawusię :)

19. Alicjanastka

Witam wszystkich.
    Pamiętam Madziu to było 6 lat temu w 2013, a pamiętam dlatego, że 1 marca zmarł mój tatuś i była tak piękna pogoda, słoneczko, roztopy i błoto. Pogrzeb był 5 marca i była istna wczesna wiosna a za 2 dni jak przyszedł mróz i opady śniegu to rzeczywiście trzymała mroźna pogoda do świąt Wielkiejnocy i w święta jeszcze leżał gdzieniegdzie śnieg :D:D:D.
    Danusiu, Madziu dziękuję za kawki. No to czekamy na evencik. Miłego dnia...

madzia6310 and wiktaratuj like this.
  20. krasnoludek10

Mi utkwiły w pamięci ferie zimowe w Londynie (1 czy 2 lata temu), gdzie w Londynie było cieplej niż u nasxD Ale chyba też bardziej deszczowo:p