Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja DziewczynkixD

na śniadanko do łóżeczka się załapałam--DZIĘKI:inlove:
    W Gdyni dzisiaj była piękna pogoda więc poszliśmy z psiną na spacerek
    rankiem miałam wizytę lisiczki (prawie jak domowa) z Zuzią bawią się w berka raz Zuzia goni Rudą a potem odwrotnie
    myszki polne też mają duży (QOO but ) napchany sianem przychodzą tylko po spyże
    buziaki:D

Alicjanastka, Mirka oraz tersea51 lubią to.
  2. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie wieczorkiem Kochaniutkie Raszpeleczki widzę ,że już zz podpowiedziała co będzie w następnym ewencie chyba będę musiała sobie coś dokupić na targu dzięki za podpowiedź pewnie nie wszystko się sprawdzi ale coś chyba tak :):).
    U nas dzisiaj nie padało było tylko zachmurzone ale dość ciepło jak na tę porę roku:):).
    Dzięki Danuś za śniadanko do łóżeczka czułam się dzisiaj bardzo rozpieszczana;);););).
    Życzę milutkiego wieczoru i do potem Raszpeleczki:):):). Hejka!

Alicjanastka, Mirka oraz tersea51 lubią to.
  3. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Bry wieczór.. BB to już historia, dzięki Waszym podpowiedziom myszy, błazenki i indyki w stodole..część z książek spakowana w kartony, część na półkach i w stosikach, ale bez kurzu - ciekawe jak długo;)..Wszyscy przed Świetami chcą mieć zrobione dokumenty, a jeden zleceniodawca przeszedł sam siebie - jeszcze mi papierów nie dał, a już się spytał, kiedy będą zrobione..życie. mamuś nadal niewyraźna, koty poobrażane, a ja padnięta - ale śniadanko do łóźka bardzo mi się spodobało, to tygrysy lubią najbardziej;)Alu - to miło czytac takie słowa, ja też tu wpadam jak do przyjaciół w realu , kolorowych snów i spokojnej nocy, i by tatko Mirki spał spokojnie, to i ona ma szansę na sen..

Alicjanastka, Mirka oraz krysti49 lubią to.
  4. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Jeszcze i ja przyszłam na chwilkę co by coś dopowiedzieć Tereniu myślę ,że przed świętami uporasz się ze wszystkimi dokumentami aby mieć spokojną głowę od tego bo inne problemy zostaną jak zwykle ale mam nadzieję , że i mamusia będzie w lepszym zdrowiu a z koteczkami to już sobie poradzisz:):).
    Ja jutro zamierzam pomyć wszystkie szkliwa ze wszystkich szafek i segmentów trochę tego jest ale dobrze ,że mam zmywarkę to przez dzień się uporam i wszystko z powrotem poukładam:eek::eek: a w trakcie mycia jeszcze wezmę się za zrobienie błysku w łazience.
    A teraz życzę kolorków i bajecznych snów, dobrej i spokojnej nocy , i do jutra:):):). Hejka!

tersea51, Alicjanastka oraz Mirka lubią to.
  5. Mirka

Mirka Baron forum

Witam Was Wszystkie... miałam dni zakręcone... tatko miał zwidy... w nocy nie spał... krzyczał... śmiał się... rozmawiał... cały dom na nogach postawiony... dzisiejsza nocka była spokojna... mogłam się w końcu wyspać...
    mieszkanko na święta posprzątane... okna staruszek umył... i zawiesił firanki... nie dałabym rady... mieszkanie bardzo wysokie... a ja malutka...
    w odwiedzinach był braciszek z drugą połową... ugościli się i pojechali... tatusiowi podarowali bombkę... "żeby pamiętał, że za chwilę są Święta"... samo życie...

dziękuję za troskę... poczytałam Was również... wstawiłam do hodowli zwierzaczki na następny event... jak dobrze, że jesteście...

Tereniu... myślami jestem z Twoją mamusią... niech wraca do zdrowia... przytul ją ode mnie... dla Ciebie zostawiam kieckę świąteczną...

ups... zapomniałam... zostawiam na dzień dobry śniadanko i kawkę... miłego dzionka...

Ostatnie edytowanie: 15 grudnia 2014
    krysti49 i tersea51 lubią to.
  6. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam Raszpelki i miłego dnia życzę :D:D:D Mireczko , dzięki za kawkę i śniadanko :D:D

krysti49, tersea51 oraz Alicjanastka lubią to.
  7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Ja również witam Was wszystkie i zaraz uciekam, może dzisiaj mi się uda zajrzeć wieczorkiem. W domku roboty od groma a mąż dopiero zjeżdża w niedzielę, ale i tak jeszcze dużo pomoże w przygotowaniach. Serwuję gorącą kawusię. Pozdrawiam.

krysti49, annals388 oraz tersea51 lubią to.
  8. danusia41

danusia41 Komandor forum

Mireczko To dla Ciebie za piękną kieckę [​IMG] Wielkie dzięki

9. jgronowicz

jgronowicz Czeladnik forum

Maja jest taka piękna że nie mogę przestać patrzeć :D:D:inlove::inlove: Dzięki za kiecki :D:D

10. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja DziewczynkixD

Wpadłam na ławeczkę się przywitać i dalej lece do czyszczenia biblioteki (o la boga po co mi tyle książek);)

11. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzień dobry RaszpelkowoxDNo cieszę się, że mam gdzie wpadać na śniadanko i kawę i kieckę człowiekowi za free uszyjąxD;)xDBardzo , bardzo dzięki, Mireczko - kiecuszka rewelka i ubrałam się od pierwszego kopa - udało mi sięxDA co do rodziny..pisałam już tutaj, że pochodzę z Kalisza, tam mieszkali moi rodzice, mieszka nadal brat z rodziną.. a jednak to ja dojeżdżałam co tydzień prosto z pracy w każdy piątek ponad 50 km, jak ojciec swoje ostatnie 8 lat leżał..by zrobić zakupy na cały tydzień , uprać i uprasować pościel , sprzątnąć,wykąpać i ostrzyc ojca i tysiączne duperele..rodzina wpadała w sobotę na kawę - towarzysko , bo przecież w dni powszednie ojca umyć przychodziła pielęgniarka .. na całą godzinę, więc oni przecież nie muszą nic robić.. ech życie .Teraz mamuś mieszka u mnie, i też goszczę rodzinkę, tylko teraz mi zwisa, czy chcieliby pomóc, czy nie - nie potrzebuję już wyręki, na szczęście nie muszę już wybywać do pracy co rano. I wiecie - nawet nie czuję już goryczy, czy żalu, przeszło i minęło.
    Krysiu, dzięki za dobre słowo, miło się to odbiera, w ogóle dzięki, że jesteście, i tak się nawzajem wspieramy. Anitko - książki były moimi przyjaciółmi przez te wszystkie lata, co z tego, że to zbiornica kurzu, nie umiem rozstać się z przyjaciółmi..tylko częściowo lądują w kartonach, potem znowu z kartonu na półki, a te z półek do kartonów i taka jazda.. - ja do książek wracam, więc jak miałam je w ręku krótko przed świętami, to pakuję bez żalu, wyciągnę, jak zatęsknię;)Do potem

krysti49 i annals388 lubią to.
  12. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

Tereniu ja też tęsknię za książkami które zostawiłam w Sopocie ale tam miałam 80m2 a teraz mam 50m2 i połowę sypialni to regały. Na pomoc rodziny nie ma co liczyć ,mnie zostawili w wieku15tu lat ze sparaliżowaną matką i po roku pomogli mi obcy ludzie.
    Przez wiele lat wychodziłam z trałmy wtedy coś we mnie umarło stałam się innym człowiekiem
    buziakixD
    A od kogo taka piękna sukienusia?:inlove:

tersea51, krysti49 oraz annals388 lubią to.
  13. Alicjanastka

W podziękowaniu dla Mireczki, żebym na golasa nie latała. Jeszcze raz wielkie dzięki :D:D:D:D:D:D:D:D:D

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Widzę że każda z nas już przejechała się na rodzince :wuerg: Ja już nie będę pisać o tym , tylko napiszę że to wszystko znam :wuerg:Książki też kocham ale je tylko wypożyczam z biblioteki:D:D

15. annals388

annals388 Komisarz forum

Piękne dzięki za Mikołajową sukienusię. xDxDxD
    Właśnie skończyłam pisać listę zakupów na jutro - uff niby same małe rzeczy a jednak sporo.
    Przygotowania do świąt powolutku się posuwają. Dobrze że moje 55m2 ogarnięte.
    Pozdrawiam i dobrej nocki życzę.

tersea51 i krysti49 lubią to.
  16. Mirka

Mirka Baron forum

Bardzo mi miło, że się Wam podobają kiecki... niech się dobrze noszą... dziękuję za kwiaty...
    Anitko... zostało mi trochę materiału od zuzi to podarowałam frytce... chyba się nie obraziła???

siły mi opadają... idę spać... dobrej nocki...

EDIT:

wpadłam tutaj... a tu cisza... pobudka... wstawać... śniadanko i kawa na dzień dobry...

Nocka spokojna za mną... i znowu wszystko od nowa... chłopaki pojechali do pracy... tatko jeszcze śpi... trochę ogarnę mieszkanko... po zakupy... co dalej... czas pokaże... zależy od sytuacji...

"Razem z porankiem obudził się mały promyczek a w nim szczęście... I choć zabrakło nam wczoraj sił, słonka promyczek wciąż budzi nas radością życia, rozświetla czas, więc o poranku gdy wstaje, on rozweseli minę pochmurną swą... Znów niespodzianek nadchodzi czas , bierzmy z życia co cieszy nas..."

(´`·.¸(``·.¸ ¸.·`´)¸.·`´)

«´¨ ·.¸¸.*Milutko*.¸¸.·´¨`»

( ¸.·`´(¸.·`´ ``·.¸)``·.¸) pozdrawiam...

Ostatnie edytowanie: 16 grudnia 2014
  17. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam Raszpelki i miłego dnia życzę :D:D Mieszkanko posprzątane , zakupy trochę już zrobione :D:D Przygotowania do Świąt idą do przodu :D:D Mireczko , kawkę łyknęłam - pychota :D:D

krysti49 lubi to.
  18. jooy69

jooy69 Książę forum

Witam Raszpelki :)

Wpadłam pożyczyć Wam miłego dnia :)

19. Alicjanastka

Ja również wpadłam się przywitać, kawka pychotka no i zmykam bo moje mieszkanko jeszcze nie ogarnięte :(, ale zaraz biorę się za robotę:), do później.

tersea51 lubi to.
  20. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam :)
    to ja na chwilkę też wpadłam, łyknęłam kawki, skubnęłam śniadanka i zmykam na zakupy :)
    miłego dnia życzę :)

tersea51 lubi to.