Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia życzę :D Za oknem deszcz i jest szaro i wietrznie :cry: Mireczko, kawkę wciągnęłam a zostawiam śniadanko [​IMG] Dzisiaj zaczyna się BB:D

2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witajcie dziewczęta, Mireczka to taki ranny ptaszek:). Ja jak pracowałam to musiałam wstawać o 3,55 bo już 4,38 autobus miałam, a teraz 7-8mą. wstaję, ale najpierw ognień, mamusia, domek zakupy a potem cała reszta. Już się cieszę, że za tydzień zjedzie mąż bo chociaż ten ogień i część zakupów mi odejdzie:D. Wczoraj wstawiłam na dobranoc fajną animację, przez jakiś czas była a później zniknęła. Dlaczego tak się dzieje??? Ja to się nie znam na tych obrazkach :(czemu uciekają, ale to nic pozdrawiam was gorąco i do później.

[​IMG]Życzę.

Mirka, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  3. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki:D

czekam grzecznie na BB choć u Zuzi mam tą grajkę zrobioną to porozmażam inne zwierzaki;)

buziakixD

4. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witam kochane całe Raszpelkowo ja dzisiaj wzięłam się za porządki we wszystkich szafkach , zmieniłam firanki poprałam i pozakładałam zasłony oczywiście musiałam wszystko też przed powieszeniem wyprasować na koniec omiotłam wszystkie zakamarki i kąty i obmyłam wszystkie meble i żyrandole calutki dzień mi zeszedł do samego wieczora a teraz jestem już padnięta trochę za dużo sobie zadałam trudu jutro już tylko poodkurzam i jak każdego dnia pomyję podłogi.
    Danusiu dzięki za pyszne śniadanko a Tobie Mireczko za wspaniałą kawusię z rana szybciutko wypiłam jak wpadłam na farmę pozbierać :):):).
    Ewentu jeszcze nie skończyłam nie miałam czasu się zajmować hodowlą a , że jest BB to jutro sobie wyhoduję co mi brakuje i skończę bez pośpiechu.
    Dziewczęta dzięki za słowa otuchy poprawiłyście mi nastrój bo po tych wszystkich wizytach lekarskich można być przygnębionym i wściekłym:mad::mad::mad::cry::cry:.
    A teraz kochaniutkie życzę dobrych i kolorowych senków , dobrej i spokojnej nocki i do jutra:):). Hejka!

Mirka i tersea51 lubią to.
  5. annals388

annals388 Komisarz forum

Ja tez życzę dobrej nocki. Event skończyłam , niestety Włodek ma duuużo do zrobienia a super paszy mało!!.
    jutro oczywiście pracusia.:(

Mirka, krysti49 oraz tersea51 lubią to.
  6. Mirka

Mirka Baron forum

Wpadłam do Was jak przeciąg... tatko ma gorszy dzień... muszę go pilnować...

Danusiu śniadanko zjadłam... w realu tęż dopiero zjadłam obiado-kolację...

Alu... mi też nieraz znikają obrazki... nie wiem dlaczego...

witaj Anitko... ja może jutro będę rozmnażać... choć farma cały czas otwarta jest to nie mam na nią czasu... może jakiś duszek mi pomoże...

Krysiu... ja jutro zrobię większe porządki... staruszek w domu to pomoże...

Aniu... gratuluję... Włodek da radę...

teraz mykam do tatki... dobrej nocki wszystkim życzę... Dobranoc...

krysti49 i tersea51 lubią to.
  7. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Też wpadam na króciutko, z podziękowaniami za poranną kawkę i póżniej śniadanko..xD z BB postawiłam 4 budki, ale głowy nie urywa, przeskoków niet, to dam sobie dziś luzik i idę do łóżeczka.. A wracając do farbowania kudełków, to bez farby wyglądam, jakbym kawałek mopa miała na czubku głowy, cała reszta jest ciemno brązowa przy tym siwawym "jaju " wygląda to bardzo dziwnie:pMamuś dziś troszkę lepsza, nie kaszle, nawet mniej się smarczy i nie ma gorączki, tylko opadła mi z sił, o spacerach na razie nie ma mowy, bo i zresztą pogoda do bani..Porządki też już zrobiłam, okna błyszczą, firanki pachną, tylko jeszcze część książek mi została do przebrania, odkurzenia i ustawienia ponownie..ale już dziś też padałam na pysk, mam dość. Jeszcze mi tylko szafkę do łazienki przywiozą i muszę ją złożyć, a starą wywalić lotem ślizgowym, bo jak pralka wylała, to szafeczka od spodu cichutko i podstępnie zaczęła dostawać purchli od wilgoci - niby wysuszona,ale wygląda nieładnie..uff rozpisałam się , sorki, kolorowych snów słoneczka Teresa

Mirka i krysti49 lubią to.
  8. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego bez zmartwień dnia życzę [​IMG] Z BB też nic ciekawego wczoraj nie wyszło :cry::cry:może dzisiaj się uda :D:D

9. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam w sobotnie rano :)
    przygotowania do świąt idą sobie małymi kroczkami :), ale spokojnie dam radę, przecież na bieżąco się sprząta, no może pozostaje problem zachlapanych okien, w mieście przy ruchliwej ulicy, to permanentna potrzeba ich mycia :)
    evencik skończyłam w 5 min, bo dzięki zgaduli byłam przygotowana na kolorowe zwierzaki :)
    wczoraj poza domem i dopiero dzisiaj bawię w BB, maluję osiołki, bo w nich mam zaległości :)
    podobno w evencie świątecznym potrzebne będą błazenki i kaczory :)
    a we Wrocławiu ciepło, jesiennie :)
    miłego dnia wszystkim życzę :)

Mirka i krysti49 lubią to.
  10. Alicjanastka

Ja również witam Was, wczoraj wieczorem miałam doła, byłam odwiedzić sąsiada(b. dobry kolega mojego męża) zdiagnozowali u niego 3 tyg. temu raka płuc, załamał się bardzo i niknie w oczach, straszne, ale mam nadzieję, że wyjdzie z tego(za 5 dni chemia).Teraz uciekam i życzę miłego dzionka, bezproblemowego!!! A chciałam powiedzieć, że ma dopiero 48 lat:(:(:(

11. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Bry wieczórxD Dzięki za kawę i cynk - zapominam teraz wchodzić do zgaduli - a należałoby przynajmniej raz na parę dni, można z tych ploteczek poczynić przygotowania;)Alu - z tymi nowotworami jest tak, że część, sporą, roboty odwala nasza psychika, resztę leczenie..jeżeli sąsiad się podda i będzie urządzał swój pogrzeb - to ma na to spore szanse, niestety. A przy nastawieniu, że trzeba to dziadostwo wywalić precz, leczenie nieraz działa cuda..moja mamuś dożyła 90 lat i mówi, że nie rak ją zabierze, a było tego trochę - wycięto całość tzn macicę jajowody i jajniki, tudzież nieco tkanki dookoła - i zdarzył się podobno cud, dalszych przerzutów nie było, czerniak też poszedł w całości bez dalszych konsekwencji i najgroźniejsze, jak szpik odmówił współpracy... ale i to zwojowała, zresztą zawsze była typem wojownika, z tych malutkich, szczuplutkich, co góry przenosząxD Teraz wojuje ze mną, jak jest w formie;) Usnęła słuchając książki na fotelu, a ja dorwałam się do kompa - ale nadal szału nie ma, chyba w tym BB szkoda paszy, miałam z poprzedniego i zastanawiam się, czy nie odpuścić sobie..Do potem Raszpeleczki, koty stanowczo protestują przeciwko pustym michom;)
    EDIT: Dziewczyny, jestem w szoku - wstawiłam taki jeden mix i oto , co mi wyszło [​IMG]

Ostatnie edytowanie: 13 grudnia 2014
    Alicjanastka, Mirka oraz krysti49 lubią to.
  12. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Raszpeleczki pozdrawiam cieplutko i życzę milutkiego wieczorku :):):) , Danusiu dzięki za poranną wspaniałą kawusię:):):).
    Ewent też ukończyłam bez problemu dzisiaj wyhodowałam co trzeba było i koniec a w BB też nic ciekawego nie ma więc zbiorę z tych sześciu zagród co mam nastawione i na tym skończę bo trochę szkoda SP.
    U nas dzisiaj też było dość ciepło i bez opadów tylko się trochę zachmurzyło, zaraz będę brała się za wypiekanie ciasteczek , zamykam i do potem Kochaniutkie :):):). Hejka!

Alicjanastka i Mirka lubią to.
  13. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

Heja DziewczynkixD

Nic mi się nie chce a jak pomyślę o sprzątaniu biblioteczki (4na 3 )to najchętniej bym wyjechała
    ale głupio na Boże Narodzenie zakurzoną zostawić a tak nawiasem żeby tak się kurzyło na wsi--samochody nie jeżdżą dookoła roślinki -nic z tego nie rozumie.QOO będzie mył szafki kuchenne od środka i troche mi pomoże na wysokościach:cry:
    Ewencik zrobiłam od ręki-a teraz nudno;)
    buziaki:D

Alicjanastka, Mirka oraz krysti49 lubią to.
  14. wodnik54

zostawiam info dla tych, które nie mają czasu zaglądać do zz

kula szepnęła mi dziś tak....
    niedługo sylwester przeniesiemy całą zabawę na bahamę zabierając z sobą kaczora,,indyka domowego błazenka oraz myszy;) by impreza była udana będziesz potrzebował tez trochę zwierzaków z wyspy..

15. annals388

annals388 Komisarz forum

Wpadam na momencik , dzięki za podpowiadajkę.
    Milusiej nocki.

16. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Chociaż późno już i Raszpeleczki pewno już myknęły spać to ja jeszcze cichutko przyszłam Was utulić do snu i życzyć kolorków i milutkich snów , dobrej i spokojnej nocy, do jutra Kochaniutkie:):). Hejka!

Kołysanki - utulanki
    do snu ukołyszą.
    Kołysanki - utulanki
    otulą cię ciszą.
    Kołysanki - utulanki
    do snu ukołyszą.
    Kołysanki - utulanki
    otulą cię ciszą.
    Kołysanki - utulanki
    otulą cię ciszą.

Noc koszyczek srebrny niesie,
    a w nim niespodzianki:
    gwiazdki z nieba, róg księżyca,
    sen i kołysanki.

Kołysanki - utulanki
    śpiewnie utulają.
    Kołysanki - utulanki.

Alicjanastka, Mirka oraz tersea51 lubią to.
  17. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam o poranku i miłej niedzieli życzę [​IMG] Dzisiaj podałam do łóżeczka :D:D Dzięki za podpowiedź:D:D

18. wodnik54

Witam niedzielnie :)
    Danusiu, dziękuję bardzo :) nie ma to jak śniadanko podane do łóżka :)

19. Alicjanastka

Witam Was Raszpeleczki, dziękuję za kołyskę do snu i za śniadanko i tak w ogóle za wszystko a najbardziej za to, że jesteście!!!!

20. annals388

annals388 Komisarz forum

Witam Kochane Raszpelki i nie tylko xD
    Pada deszcz cały dzionek , ja na nockę do pracy.