Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Dziękuję Danusiu :* Zobaczymy, może coś też drapnę na wymianie :)

Alu i tak powinno być, latasz po dzieciach i nie myślisz o chorobach :D

Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  2. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Alaaa, tak od razu to się nie uzależnia;), też się kiedyś tak bałam, jak mi taki specyfik przepisali, ale nie łykałam tego codziennie, tylko kiedy czułam, że mam gorszy dzień i będą mnie w nocy zmory dusić;), i dzieliłam sobie te pastylki na cztery, coby za mocno nie działały. Nerw jednak takiego odpoczynku potrzebuje, po 1/2 opakowania czułam, że już mogę to odstawić, też stopniowo:)
    I dobrze Madzia mówi:), jakoś między ludźmi łatwiej się choć na trochę oderwać od swoich zmartwień

Alicjanastka likes this.
  3. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Danusiu dzięki za judaszka, co chcesz w zamian? Pisz, jak mam to dam oczywiście.

PS: Ewci miałam wysłać nocny dąb ale też za młody tak jak konik :(
    Piszcie dziewczynki co potrzeba, mam to się podzielę.

Last edited: Nov 15, 2018
  4. danusia41

danusia41 Komandor forum

Brakuje mi kwiatoładowarki ale to jest za stare żeby przesyłać !!!!

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Kwiatoładowarki, tak samo jak innych itemów z koła fortuny przesłać się nie da.

Popołudniowe dzień dobry :)

6. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Hejka, a co to jest nocny dąb, matko jakie braki mam, jestem do tyłu, już nie wiem co mi brakuje, jak zacznę robić jakieś misje to wyjdzie w praniu, ale na nie ostatnio nie ma czasu bo event goni event...Miłego wieczorku i spokojnej nocki :)

wiktaratuj likes this.
  7. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Alu nocny dąb był do zdobycia mrocznym evencie, trafiły mi się 2 i jeden obiecałam Ewie. Ta losowość jest straszna, jeden dostanie w nadmiarze, drugi wcale :(

Poranne witanko wszystkim pracusiom na farmie, miłego dzionka życzę i zapraszam na kawusię :)

Alicjanastka, 122qwazi and wiktaratuj like this.
  8. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam, poczytałam czego Wam brakuje, ale tych niowinek to u mnie nie stwierdzono.
    Madziu podeślę Ci jakieś neonki, tylko czy obojętnie jakie czy jakieś konkretne?

9. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam słonecznie !!! Dzisiaj jestem zabiegana i zapracowana !!! W niedzielę imieniny PM a jutro przychodzi rodzinka !!!! Piekę i gotuję !!!! Za kawkę bardzo dziękuję !!!! Mariola napisz czego nie masz to może się znajdzie !!!!

wiktaratuj and Alicjanastka like this.
  10. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Dzięki Madziu za wytłumaczenie :):):).
    Witam piątkowo. Dziękuję za kawkę i ciacho. Ja mogę też coś oddać, tylko co, nowości brak :(:(:(.
    Danusiu wszystkiego najlepszego dla PM i miłego imprezowania w gronie najbliższych.
    Ja już po zakupach, siedzę przy kawusi. Dzisiaj przyjadą dzieci :D:D:D.

Ps. Dobra wiadomość, ponoć znalazł się ktoś chętny na przejęcie sieci kablowej, dali ogłoszenie w gazetce parafialnej xDxDxD, nie będę kupować satelity, no może kupię, ale nie teraz w sobotę tylko przy jakiejś okazji, zobaczymy jak się będzie sprawować nowy właściciel i sama TV. Miłego dnia...U mnie rano był przymrozek i było bielusieńko na dworze :):):).

wiktaratuj and madzia6310 like this.
  11. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Już jakieś tam mam, zachłanna nie jestem :) Mariolko wymienię jakie mam neonki: kaczuszki (dzięki serdeczne za prezent), chlew, kozy, indyki, psy, nietoperze, stajnię.
    Piszcie kobiety od razu co chcecie w zamian, mam kilka orzeszników może ktoś chętny? :D

12. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Danusiu, życzonka najlepszego dla PM, a dla ciebie duużo wytrzymałości;)xD
    Tak przypuszczałam, Alu, że nie opłacałoby się tym "kablarzom" zostawianie nowej sieci odłogiem. A satelitę zawsze zdążysz kupić "wrazieco"xD;). Dużo zdrówka i miłych chwil z kochaną rodzinką:)

Alicjanastka likes this.
  13. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Nic nie chcę Madziu, bo tylko jakieś tam nowości, a jakie to nawet nie wiem. :)

o_Ooo, orzesznika jednego możesz podesłać. ;)xD

14. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Już leci kochana :*

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Było ich za dużo w moich wyborach i w efekcie dostałem się tylko na ten. Nawet na inne kierunki na SGGW mnie nie chcieli:( I coś czuję, że aktorstwo będzie moim niespełnionym marzeniem tak jak i mamy. Oprócz tego chciała zostać nauczycielką matematyki a została angielskiego :D

16. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Są castingi, gdzie nie musisz mieć szkoły aktorskiej a rekrutacje co jakiś czas do różnych epizodów ogłaszają.
    Nigdy nie wiesz, kto? gdzie? Cię może zauważyć, czy Twój talent, więc marzenia warto mieć i o nie "walczyć"
    Nawet obecnie w stolicy, poszukiwali młodych, zdolnych, chętnych, kreatywnych.

Rób swoje, nie rezygnuj z marzeń - co najwyżej je ciut zmodyfikujesz z czasem ;)

Jak to tu już zostało napisane, co najwyżej " w razie co" xD

Dobry i Dobrej :)

17. krasnoludek10

Zdolny.. Może i jestem. Ale kreatywny to raczej niexD

18. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Nie bądź taki skromny ;)
    przez lata, choćby tu na forum, pokazałeś że potrafisz xD

19. krasnoludek10

Wyślij na sowę te castingi, to się zastanowię, chociaż z urodą też jestem na bakierxD

20. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

Tomku kochany, nie każdy facet ma posturę Arnolda Schwrzeneggera, IQ Dody :D i urodę Brada Pitta. Myśl chłopaku pozytywnie, czasami mam wrażenie że czytam posty jakiegoś siedemdziesięciolatka a nie mężczyzny przed którym życie stoi otworem. Więcej wiary w siebie a zajdziesz daleko. Jeszcze możesz rządzić tym krajem ale daj dojść do władzy swojej podświadomości a nie na "dzień dobry" mówisz nie. :) Wierzę w Ciebie, dasz radę gdy tylko zechcesz. Polecam Ci poszukać dobrej i wartościowej książki, mam nadzieję że zmieni Twoje myślenie na TAK i życie będziesz brał garściami :) Joseph Murphy "Potęga podświadomości"

A tak w ogóle witam wszystkich o poranku :) Się rozpisałam do Tomaszka i o kawce zapomniałam :D