Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Niedzielne witanko :)

Troszkę mnie nie był ale jakoś tak zarobiona byłam, że już pisać mi się nie chciało ( ale zaglądałam żeby sprawdzić co u was słychać :))
    Grzybki fajnie się zbiera ale jeszcze później obrobić tego samego dnia dwa kosze takiś malutkich "słoiczkowców" to juz masakra :cry:
    Dzień leci za dniem tak szybko, że zaczyna mnie to przerażać:oops:
    Dzisiaj wybieram się na rowerek, pogoda śliczna więc szkoda siedzieć w domu bo zapowiadają po 24 - tym załamanie pogody i trzeba będzie zakończyć rowerowy sezon.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Oby tylko nie za gwałtowne to załamanie..

Dobry:D

3. madzia6310

madzia6310 Weteran forum

I ja witam niedzielnie, świątecznie :)
    Wszystkiego naj.. dla nauczycieli (wszyscy nimi jesteśmy bo zawsze ktoś czegoś od nas się uczy)

4. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Witam serdecznie w niedzielę... ciepło i słonecznie

Beatko, w moim rejonie tych grzybów brak i bardzo nad tym ubolewam, bo lubię je zbierać i przerabiać, a w okresie jesienno- zimowym podać jako pyszny dodatek do obiadów na przemian z ogórkami czy papryką....

Beatko też cały sezon korzystam z roweru, a PM obowiązkowo po pracy każdego dnia musi zrobić te 40-50 km...ot tak dla zdrowotności ...:)

W ewencie zostały jeszcze trzy zadania- najgorzej to wysiać te duże ilości ewentówki na niecałych dwóch polach bez bonusów- z malin rano wyleciało 108 wypadajek

Życzę miłego spokojnego wypoczynku

5. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam na wspólną kawkę [​IMG] Event zakończony !!!!Czekam na następny - hihihi Kawka w realu wypita i lecę do przychodni zarejestrować się do rodzinnej !!! Od kaszlu wszystko mnie już boli !!!!

6. krasnoludek10

Danusia i wszyscy - cześć:)

Danusia - mnie też dzisiaj jak kicham, to coś boli z lewego boku.

Danusia - gratki końca eventu:D Mi brak jeszcze 266 rożnów, ale goździk posiany;)

wiktaratuj and dantic3 like this.
  7. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Chorującym zdrówka życzę. My w środę do lekarza.... Miłego dnia...

krasnoludek10, wiktaratuj and dantic3 like this.
  8. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

dzień dobry :)przyszłam posiedziec na ławeczkę :)bo dawno tu nie byłam ;)chorym oczywiscie dużo zdrówka życzę
    przyniosłam wam cytrynki bo teraz jej wiecej potrzeba ;)

miłego dnia wszystkim życzę :)

9. ~czarodziejka

Dzieńdoberek :)
    To ja do tych cytryn zafunduję dżin z tonikiem na miły wieczór :p
    Evencior skończyłam już wczoraj, pykłam parę razy krokusa bo nie chciało mi sie czekać na wypadajki.
    Jak u was idzie event z monetami ? ja wcale nie dostaję ich ze skrzynek :(

wiktaratuj, dantic3 and krasnoludek10 like this.
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

U mnie chyba nieźle. Jest połowa miesiąca i połowa monet zrobiona. Z wypadaniem tych monet ze skrzynek bardzo rożnie bywa. Raz miałam dzień, że 9 ich wypadło.

Zdrówka wszystkim tutaj życzę :)

11. krasnoludek10

ja też ich wcale nie dostaję ze skrzynek.

Połowa miesiąca a dopiero 60/75 poziom.

wiktaratuj, dantic3 and RosesFarm like this.
  12. RosesFarm

Witam w poniedziałkowe słoneczne ciepłe popołudnie

W ewencie jeszcze 2 tys roślin brakuje, za to rożna mam już nadmiar
    U mnie ze skrzynek ogólnie dodatkowo 3 monety wpadły, ale ja tu się nie liczę- aby znależć skarb, prawie za każdym razem musiałam odkryć całe pole a tym samym wpadała mi tylko 1 skrzynka...... Sąsiad podpowiedział mi jak szukać skarbu i dzisiaj już z 3 monet dostałam 22 skrzynki....22 szt to nie 3 szt :).... i więcej nagród.....:)

Tomku- ty 60/75 ?? oj, to ja daleko w tyyyyyyyle jestem :)

Lecę obiadek szykować, życzę zdrówka i miłego wypoczynku po obiadku :)

wiktaratuj and dantic3 like this.
  13. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

obiadek zjadłam to teraz łyknę tego dzinu :) kawki tez chetnie sie napije :) ewent tez skończyłam dzis rano;) karoce zdobyłam juz w rocznym sobie stoi :) skrzynek szukajcie za strzałkami

60 /75 monety chyba tylko 2 razy miałam

wiktaratuj likes this.
  14. myszka212

myszka212 Komisarz forum

Gdzie Ty te grzybki zbierasz?:oops: U mnie nie ma nic, ostatnie 6 szt. w swoim własnym lesie znalazłam:oops:xD. Ja mogę obrabiać choćby całą noc, tylko żeby były...
    Oby, oby...po 24 może być, bo to nie tylko koniec sezonu rowerowego, ale i motocyklowego:(. Teraz w weekend mamy takie oficjalne zakończenie, jak co roku w Zwardoniu i mam nadzieję, że pojedziemy na motorze.:D
    I pomyśleć, że chciałam być nauczycielką historii...
    Życzę zdrówka wszystkim, a do cytrynek doniosłam jeszcze miód

RosesFarm and wiktaratuj like this.
  15. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dobry dzień i życzę słoneczka [​IMG] U nas też nie ma grzybów bo bardzo mało padało !!!! Lubię zbierać i robić grzybki !!!!

16. RosesFarm

Witam cieplutko i zostawiam kawkę na popołudnie.... jutro ewencik, pamiętajcie

myszka212 and wiktaratuj like this.
  17. ~czarodziejka

Wieczorkowo :)

Poczytałam ile macie monet i chyba nie jest dobrze u mnie 60/75 :( a co do grzybków to u nas są tylko w jednym lesie nigdzie indziej ich nie ma bo objeździłam okolice. Dzisiaj jak przejeżdżałam koło niego to na 0,5 km naliczyłam 40 autxD i każdy kogo widziałam miał sporo w koszyku. Z przedwczorajszego zbioru wyszło 20 słoiczków:inlove:
    Jutro zaczyna się mroczny event i tak myślę, że chyba zrobię tylko tyle żeby wykupić monety i ulepszenia chatki.

122qwazi, RosesFarm and wiktaratuj like this.
  18. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Witam a jest jakaś metoda na szukanie skarbu ???

19. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam na kawkę [​IMG] Przypominam o nowym evencie !!!! Ja nie znam sposobów na odkrywanie skarbu !!!!!

20. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam.
    To u mnie całkowita lipa 49/60:cry:

Ale nie miałam czasu w sobotę i niedzielę, więc do tyłu jestem.
    Grzybków u nas tak na "zapruch oka" wczoraj DP przyniosła trochę gąsek zielonek na zupkę z kaszą. :inlove: