Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Witaj Danusiu i dziękuję za kawusię :D W realu też już wypita. Nie siedzę w krzaczorach :D ale latam po polu z motyką :D Tu opielić truskaweczki, tu zebrać pomidorki na śniadanko :D (wszystko wirtualnie oczywiście)

Miłej i słonecznej niedzieli :)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja stoję na żurawinie i dziś zapomniałem o jednym zbiorze oleandra... A niech Cię, Pepe Panie Dziobaku!

dobry wszystkim

3. Witajcie wszyscy, czas na poranną kawusię i miłego dzionka życzę :)

4. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , witam !!! Dzięki za kawkę !!! Już podlałam działeczkę bo nie wierzę w zapowiadany deszcz !!!! Pięknego poniedziałku życzę !!!

5. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Witam, dziewczynki:). U mnie zamiast deszczu pojawiła się rano mgła i... wyschłaxD. No i tyle w temacie opadów:cry:.
    Miłego dnia:D

RosesFarm and krasnoludek10 like this.
  6. krasnoludek10

Witam wszystkich:)

Event jagodowy wczoraj zakończony, ale oleandra nadal męczę, bo na wyjeździe nie było kiedy a co gorsza jak:cry:

Wszystko by się udało, gdyby nie te wścibskie dzieciaki i ten ich głupi kundel!!!

wiktaratuj - to przypadkiem nie smog?

RosesFarm and wiktaratuj like this.
  7. wiktaratuj

Tomeczku, ja mieszkam w jednym z najczystszych rejonow kraju:D, a poza tym - widziałeś kiedy, żeby smog niemal w oczach "wyparował"?xD;)
    Wszystko by się udało, gdyby Tomek nie ulegał (prawdopodobnie;)) wścibskim dzieciakom i ich głupiemu (?!) kundlowi xDxDxD

8. krasnoludek10

Ja im nie uległem;) Po prostu byłem 5 dni w Rzymie, gdzie Internet się strasznie zacinał a transmisja danych nie chciała się uruchomićxD

9. wiktaratuj

No wiem, że byłeś:). A gdybym miała do wyboru Rzym albo wszystkie gry świata, to nawet bym się nie zastanawiała, tylko poszła w Wieczne Miasto, w końcu gra nie zając i poczeka;)xD

10. krasnoludek10

Tak też pomyślałem - zwłaszcza, że rzadko kiedy wyjeżdżam za granicę;)

11. -zajączek-

-zajączek- Czeladnik forum

12. krasnoludek10

Witaj nasz mały zajączku:)

13. Zamiast kawusi :D Witajcie

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam ale fajnie posłuchać starych nagrań [​IMG] Nie spadła kropelka deszczu !!!!

15. Prawda że miło tak z rana? :) A my zamiast śpiewu ciągle kawa i kawa :D Ile można pić :D
    U mnie też nie pada, miłego dzionka....

16. wiktaratuj

Witam, dzięki za kawkę:). U mnie cały czas wygląda obiecująco;), tylko nic z tego nie wynika:cry:xD
    Nooo, nie powiem, młodość się przypomniałaxD. Akurat mieliśmy praktyki wakacyjne, w zakładach chemicznych, gdzie praca zaczynała się o 6:00, a należało jeszcze dojechać ok. 40 minut starym rzężącym tramwajemxD. I w tym tramwaju nasza półprzytomna grupa o tej 5:00 dzień w dzień wysłuchiwała radosnego "Jak dobrze wstać skoro świt..."xDxDxD. Osobiście miałam ochotę udusić tego zadowolonego skowroneczka;)xDxD

17. Ty chciałaś ją udusić a ja wyłam tę piosenkę jak wilk do księżyca non stop :D

krasnoludek10 and wiktaratuj like this.
  18. wiktaratuj

Wiesz, przed praktykami to i ja ją śpiewałam z upodobaniem, bo w sumie pikna jest:D, tylko później mi się punkt widzenia ździebko zmieniłxDxDxD. Jak się miesiąc skończył, to znów mi upodobanie wróciło, ale ta piosneczka już zawsze będzie mi się kojarzyć z tramwajem o świciexDxDxD

19. Tobie z tramwajem o świcie a mnie z wiosną się kojarzy a to nagranie zawsze z latem i też non stop wyłam :D

20. wiktaratuj

Z latem to już na zawsze mi się skojarzyła ta melodyjka-polka z Lata Z Radiem:D
    Dziewczynki, zaczyna pokrapywać u mnie!!!:D