Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mam to szczęście, że w ogródku, który pielęgnuję są takie małe ślimaczki w skorupkach :)
    Do tego posiadam w nim super pomocników, którzy za miskę wody i karmy załatwiają temat :) Trzy słodkie jeże :D

2. -zajączek-

-zajączek- Czeladnik forum

3. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dzionka życzę [​IMG] U nas są ślimaki ale w skorupkach !!!! Dalej niebo zachmurzone ale deszczu brak !!!!!!!!!!!!! Dzisiaj urzęduję w domku ale pod wieczór wracam na działeczkę !!!!!

4. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Witajcie kochane:)
    Dawno mnie nie było, ale też i u mnie trochę się działo i nie zawsze był czas, żeby tu zaglądnąć:(
    Pięć dni spędziłam na zlocie z moim PM nad Balatonem, kapitalna impreza, pogoda cudowna.
    Napiszę potem trochę jak tam było.
    Madziu, w Twoim domku zostawiłam Ci stokrotki, ale jeszcze raz tutaj - wszystkiego najlepszego:D
    Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy:)

5. Dziękuję Aniu :* Mam nadzieję że chociaż zdjęłaś ten piękny kapelusz i diamenty jak śmigałaś tym motorem :D

Witam, miłego dzionka życzę i zapraszam na kawusię :D (ja w realu już po)

6. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam, kawusie od Was i koktajle wypiłam, smakowite. W realu też kawka łyknięta. Za chwilę jadę do lekarza na oględziny po rehabilitacjach i wypis. Dzisiaj przyjeżdża córcia z wnusią, ale jutro już wyjeżdżają, szkoda...Miłego dnia wszystkim życzę...
    Ps. U mnie nadal bez deszczu, trzy dni się chmurzyło i nic :cry::cry::cry:trawa zamienia się w siano :cry::cry::cry:.

7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Kawkę chlipnęłam , dzięki !!! W szklarni wypieliłam i podlałam i teraz słodkie LB xD:inlove: U nas wczoraj trochę popadało ale to wszystko za mało :cry::cry: Trawę mam już żółtą :cry::cry::cry:

8. Witajcie dziewczynki. Wpadłam na momencik bo dziś o 7:00 mam mszę za zmarłego brata, jak ten czas leci, to już miesiąc. Kawusi nie stawiam bo za wcześnie (dopiero co pożarłam garść leków) ale wpadnę później to coś pomyślę :)

Miłego......

Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  9. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam dziewczynki [​IMG] Kawkę w realu też piję i można zaczynać dzień xDxD

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dobry wszystkim

Kliknąłbym "lubię", ale na takie wieści tak nie zareaguję - nie wypada.

wiktaratuj and Alicjanastka like this.
  11. Alicjanastka

To nie o to chodzi Tomku co się Ani przytrafiło i co ją czeka, ale to, że dzieli się z nami swoimi zmartwieniami czy radościami i po prostu, że jest tutaj na naszej ławeczce. A wiadomo smutków nie lubimy.
    Ps. Ja dzisiaj miałam telefon, że z moją teściową jest nieciekawie, był ksiądz i włożył oleje św. a o 18 tej. ma być lekarz, wieczorem dowiem się co i jak z mamusią. Miłego popołudnia wszystkim...

wiktaratuj likes this.
  12. Madzi Alu, Madzi :D
    To też masz zmartwienie ale co poradzimy, takie są koleje losu. :(
    Popołudniową kawkę zostawiam i coś do niej....

13. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

Leci, Madziu, i dobrze, stopniowo zaciera ból i w końcu zostają tylko dobre wspomnienia:)
    Taki to czas niedobry dla starych ludzi i taki to nasz wiek, że zaczynamy żegnać się z Rodzicami:(....
    Spokojnego wieczoru, dziewczynki

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Wstawać !!!! Kawka podana !!!!! [​IMG] Miłej soboty dziewczynki i rodzynku !!!!! Wczoraj skończyłam event hodowlany i już nie potrzebuję wsuwek !!!! Zaczęłam robić czasówki ze spółdzielni !!!! A myślałam że tylko mi tak szybko cza leci !?

15. Danusiu dzięki za kawkę, w realu też wypita:) Na temat eventów się nie wypowiadam, w lesie jestem :D

Miłej soboty i leniwej (jak skończymy gotowanie i sprzątanie) :D

Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  16. wiktaratuj

Dzień dobry, dziewczynki:D.Danusiu, dzięki za kawkę, idę robić w realu:). Z eventami nawet nie doszłam do lasuxD, uporządkowałam farmę po szaleństwie dwóch eventów robionych jednocześnie, siedzę na leżaczku i podziwiam swoje nowe piękne ośmiorniczkixDxDxD
    I pieczenie, bo mnie "napadło" na ciasto:p. Wiem, że nie powinnam, bo u mnie nic, co zjem, się nie marnuje, wszystko się odkłada;)xD:(, ale cóż, człowiek słaby jest...xD
    Miłego dnia:)

MOD_Stokrotka and Alicjanastka like this.
  17. Alicjanastka

sorki za pomyłkę...

18. wiktaratuj

Dzień dobry, Raszpelki:). Przyniosłam kawę i ciastko do niej

Miłej niedzieli:)

19. To dziś moja kolej na budzenie śpiochów??? :D
    Kawkę podaję i niech mi się tu żadna z Was nie spóźnia bo wystygnie :D

No nie, spóźniłam się o 2 minuty! :D

20. wiktaratuj

Kto tu śpioch, ten śpiochxDxDxD, ja tu czekam i czekam na tej ławeczce, aż ktoś się obudzi...;):)