Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. annals388

annals388 Komisarz forum

Anka z Warszawy.
    Roślinki na trzech polach , wstanę skoro świt , pozbieram i posieje , popędzę do fabryki. Wieczorem pozbieram , posieję i wpadnę na ławeczkę.
    Dobrej nocy w Raszpelkowie.

tersea51, Alicjanastka and krysti49 like this.
  2. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

To i ja jeszcze wpadłam na chwilunię na ławeczkę i jeszcze raz witaj Alu ja jestem Krysia z Opolskiego i miło mi też ,że dołączyłaś do nas :).
    Kochaniutkie jeszcze raz Was utulam , Mireczko bądź dobrej myśli i dobrze ,że Twój tatko ma Ciebie bo wiesz jak we wszystkim zaradzić tak po fachowemu bo gdybym u mnie tak się stało to była bym bezradna pewnie bym tylko chodziła i wyła i tym bym nikomu nie pomogła całym serduchem jestem z Tobą.
    A teraz kochaniutkie życzę samych kolorków i dobrych snów , dobrej i spokojnej nocki, do jutra:):). Hejka!

Mirka, tersea51 and Alicjanastka like this.
  3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

A wiesz, że kiedyś mieszkałam w Markach k W-wy przez 10 lat, ale w latach 80 :D

Miło mi, również życzę spokojnej nocki, dobranoc:)

Ja również życzę wszystkim dobrej, spokojnej nocki. Moje roślinki dojrzewają na trzech polach będą za 2 godz. zastanawiam się czy nie poczekać? Zerknę jeszcze na inne fora i może zagram w jakąś grę żeby czas szybciej zleciał, a jak nie dam rady to lulu :D:D:D:D:D

Posty na forum łączymy poprzez opcję "Edytuj"
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

Last edited by moderator: Dec 3, 2014
    Mirka, krysti49 and tersea51 like this.
  4. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

DOBRANOCxD:D;):) taki był dzionek

krysti49 and tersea51 like this.
  5. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego dnia życzę [​IMG] Przed wyjściem z domku proszę się napić ciepłej kawki :D:D

NASTKA.BURAN, krysti49 and tersea51 like this.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak już tu jestem,to witam wszystkich,pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

7. Alicjanastka

Witam wszystkie miłe panie z Raszpelkowa :D. Ogień zrobiony, w domku ciepełko, mamusia obrobiona a ja przy kawce :p. Potem zakupy i cała reszta...... Piękny ten widok i ławeczka w Raszpelkowie:D:D:D. Dopiero dzisiaj zobaczyłam.

Dziękuję w imieniu wszystkich :D

Last edited by moderator: Dec 3, 2014
  8. SMOD_Atena

Alicjanastka ponownie połączyłam Twoje posty.Proszę nie pisz jednego posta pod drugim,na forum jest to zabronione.Jeśli Twój post jest ostatni,a chcesz jeszcze coś dopisać,skorzystaj z opcji "edytuj".W Twoich połączonych postach powyżej podałam Ci link do poradnika jak edytować,cytować,itd...zapoznaj się proszę z tym poradnikiem.Link do tematu gdzie możesz sobie poćwiczyć również znajdziesz w połączonym poście :)

krysti49 likes this.
  9. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzień doberekxDKawy gorącej chlipnę z przyjemnością , dzięki I witam MOD Atenę - od niedawna, prawda? Mam nadzieję że będzie sympatycznie, my na ogół nie psocimy..
    .........
    Poletka zebrane, sieję tylko na dwóch łąkach, na leśnej mam nawozowe baobaby, szkoda mi i nawozu i mnóstwa wypadajek, które z nich lecą.. ale wykorzystuję też ten free nawozik, bo sieję na superpolach, podlewam SN i Zośką, i w slotach jest kerstol i Biała niewinności - rośnie tyle samo czasu, co na zwykłych, i wystarczy 10 zbiorów na całość, no niechby 11. Zaraz zmywam się z domu, ale po 16- tej się odliczę, zbiorę roślinki i może się uda pobuszować ciut w necie, do sklikania Teresa

NASTKA.BURAN, Mirka and krysti49 like this.
  10. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam serdecznie :)
    Danusiu, tu nie tylko kawa, ale i smaczne śniadanko :)
    juta na polu, czapeczki i prezenciki jakoś lecą na bieżąco i event na spokojnie się robi :)
    miłego dnia życzę i trochę promieni słonecznych :)

NASTKA.BURAN, Mirka and krysti49 like this.
  11. SMOD_Atena

Wiem,wiem że u Was zawsze miło i przyjemnie,zaglądam czasami zza krzaczka ;)
    Natomiast dzisiaj przyszłam z pomocą,bo widzę że koleżanka Alicjanastka dopiero zaczyna zabawę na forum i z postami sobie niezbyt radzi,więc podpowiadam co i jak ;)

12. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki i nie tylko... :)

Wpadłam na chwilkę na ławeczkę poczytać sobie... i odsapnąć... zaraz lecę do szpitala nakarmić tatę i wykonać toaletę wieczorną... narzeka na ból kręgosłupa... ale co się dziwić... :(

Alicjo... jak się cieszę, że jesteś z nami... ja pochodzę z Pałuk z małego miasteczka... jeszcze pracuję... 3 lata do emerytury... :)

witaj MOD_Atenko... wpadaj do nas częściej... a nie tylko podglądaj za krzaczka... dzięki za pomoc naszej nowej Raszpeleczce... pozdrawiam... i życzę samych przyjemności... a najmniej zgrzytów z forumowiczami... :)

może wpadnę wieczorem... zasiałam jedno pole... ewencik tylko poskubuję... ;):)... ale prezenciki będę wysyłać... xD

NASTKA.BURAN, tersea51 and krysti49 like this.
  13. SMOD_Atena

Dziękuję Mirko za miłe słowa,postaram się do Was zaglądać,pozdrawiam wzajemnie i miłego wieczoru życzę :)

krysti49 likes this.
  14. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witam cieplutko całe Raszpelkowo MOD-ki i gości dzisiaj już aż tak zimno nie było bynajmniej u nas życzę wszystkim milutkiego wieczoru:):):):).
    Danusiu dzięki za pyszniutką poranną kawusię i małe co nie co :):):).
    U mnie ewencik też wolniutko do przodu mam obsiane pełne dwa pola .
    Teraz zamykam i do potem:):). Hejka!

NASTKA.BURAN and tersea51 like this.
  15. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Hej RaszpelkowoxDPrzydałby się teraz kominek z płonącymi szczapami... byłoby mi cieplej od popatrzenia, a i trzask płonących drewienek działa terapeutycznie:)Taka czuję się zmarznięta "od środka" i ogromnie współczuję Mirce, że ma teraz taki kołowrót i takie zmartwienie.. no i bieganie trzy, cztery razy dziennie do szpitala - doba się wtedy robi za krótka..

NASTKA.BURAN likes this.
  16. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja DziewczynkixD
    Witaj Ateno czy ktoś nie powiedział Ci że brzydko podglądać?
    Lepie weż podusię i baranice i przysiądż na ławeczce;)
    Teresko tak mi przykro że nie mogę zaprosić Cię do posiedzenia z naleweczką przy kominku ale nie umiem robić obrazków ,chyba że przyjedziesz do mnie;)
    Roślinki rosną ale czapeczek mało:mad:
    buziaki:D

krysti49, Alicjanastka and tersea51 like this.
  17. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

To ja Was zapraszam Dziewczynki na pogaduchy przy kominku :)

NASTKA.BURAN, krysti49 and tersea51 like this.
  18. Alicjanastka

przepraszam.........

krysti49 and tersea51 like this.
  19. SMOD_Atena

Zuziu,ja nie podglądam tylko zaglądam zza krzaczka ;)

Nic się nie stało,chyba wszyscy tak zaczynaliśmy,ja też kiedyś się gubiłam i nie wiedziałam "co z czym się je" .Dobrze jest zapoznać się z poradnikami,one naprawdę pomagają ;)

20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Ja też się pogrzeję przy kominku :D:D U nas dzisiaj zrobiło się biało po raz pierwszy tej zimy :D:D