Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Zaspałaś Madziu?;)xD Bo ostatnio w nocy buszowałaś po forumxD
    Trzecią część? Mam 6 wyścigów w 1 serii...:cry:

Też popatruję, bo przede mną świeżo nawieziona ziemia, na której trzeba dopiero posadzić jakąś trawkę.
    Miłego weekendu:)

Alicjanastka and wiktaratuj like this.
  2. wiktaratuj

wiktaratuj Wielki mistrz forum

No i to też przyjemność z posiadania "morgów" - to planowanie, co, gdzie i kiedy. A potem dopaść ze szpadelkiem, grabkami czy tam sekatorkiem i działać, dosadzać, przesadzać, ech... Życie od razu jakieś bardziej sympatyczne... Miłego:):):)

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. U mnie pochmurno. Event się robi. Skończyłam 4 wyścig i biorę się za 5. Zatrzymuje mnie brak wypadajek. Miłej soboty...

RosesFarm and wiktaratuj like this.
  4. No nie wiem co się dzieje Aniu, chyba zaczynam cierpieć na bezsenność >:(:(;), mam tak coraz częściej ale nie będę was zanudzać o 2 w nocy. Raz na jakiś czas można ale żeby często???? Co za dużo to nie zdrowo podobno ;):D
    Evencik to już historia u mnie, trafiłam +200 do stodoły to poleciało i goździki pomogły.

A tak w ogóle witam w niedzielny poranek dziewczynki i zapraszam na kawusię ( w realu też popijam właśnie) :D

upload_2018-3-11_5-38-58.jpeg

5. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłej niedzieli życzę !!!! Evencik skończyłam i może uda mi się odblokować ostatnią część pola w pełni !!!! Oczywiście z TS-ów wszystko do paska poszło !!!! Bardzo dziękuję za kawkę !!!!!!

Last edited: Mar 11, 2018
  6. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam niedzielnie :)

o evenciku już zapomniałam...nosorożca nie upolowałam:(, ale trochę milionów na słonecznikach zarobiłam :)...na pełni sieję do stodoły...

w piątek byłam z wynikami u lekarza, niestety nie wygląda to ciekawie...chyba przyszedł czas na bliskie spotkania ze służbą zdrowia...

miłej i rodzinnej niedzieli życzę :)

7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia życzę [​IMG] Wczoraj była prawdziwa wiosna !!! Byliśmy z PM na działeczce !!! Pszczółki mają ule posprzątane !!!! Ładnie przezimowały !!! Dzisiaj zanosi się na deszcz bo jest bardzo pochmurno !!!!

8. Witaj Danusiu :) U mnie też cieplutko od soboty aż się chce wychodzić na spacerki :)
    Miłego i cieplutkiego już całego tygodnia życzę wszystkim, dzięki za kawkę :)

9. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Dzień dobry dziewczynki :) o, Madzia w końcu przepędziła zimę :), a tak czekałam kiedy zmieni sukieneczkę- odrazu powiało ciepełkiem na plus 6 st :)...Ewent skończony w sobotę w dzień...oczywiście nadal nie mam nosorożców, sokołów i innych nowości- nawet Nagietek się nie postarał....ech... zapowiada się w końcu piękny wiosenny dzień...życzę wszystkiego dobrego, duuużo zdrówka...kawka dla Was

[​IMG] [​IMG]

10. Alicjanastka

Witam. Dzięki dziewczynki za kawkę. Dzisiaj nie mogłam zajrzeć z braku prądu, w lapku bateria się zużyła i jest non sto podłączony do prądu, zięć już kupuje. Miałam w piecu ogień, jak wyłączyli prąd to musiałam wyciągać rozpalony węgiel z pieca w cynowe wiadra dobrze, że takie mam. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło. Pompka od centralnego ogrzewania jest na prąd a z jego braku przy rozpalonym ogniu mogło by rosnące ciśnienie wszystko rozwalić. Dobrze, że byłam w domu.Teraz muszę iść na nowo rozpalić. Event też skończyłam w sobotę. Z nowości dało tylko sokoły 1x. Reszta do paska. Dzisiaj z rana padał deszcz, teraz już wygląda słoneczko. Jutro wybieram się za kiecką na wesele. Miłego dzionka życzę.

wiktaratuj and RosesFarm like this.
  11. wiktaratuj

Witajcie, dziewczynki! Danusiu, gratuluję awansu:). A ja dziś pół dnia w ruchu na świeżym powietrzu i teraz aż głowa boli od nadmiaru tlenu, a nogi od łażenia;););).
    Masz, kobieto szczęście, mogłaś zostać bez dachu nad głową...:(
    Miłego popołudnia wszystkim :):):)

Alicjanastka likes this.
  12. wiktaratuj

Czyżby wszystkie dziewczynki zaspały?!

To dziś ja serwuję megakawusię dla wszystkich na przebudzenie. Miłego wiosennego dnia :):):)

Last edited: Mar 13, 2018
    Alicjanastka likes this.
  13. Witaj :) Nie zaspały ale latają po forum :D Tyle kawy jak wypiję to z tydzień nie będę spała xDxDxD Dzięki :inlove:
    No czas był najwyższy już na wiosnę i zmianę kreacji ;)

U mnie słoneczko pięknie świeci, jest + 5'C i aż żyć się chce :D Chyba wyskoczę na jakieś większe zakupy przed świętami bo podobno ta wredna zima mam wrócić :cry:

Słonecznego dzionka życzę.....

14. RosesFarm

Dzień dobry- Madziu, nie strasz powrotem zimy, chcę już więcej słoneczka i ciepełka, za oknem szaro buro i duży wiatr...Też powoli muszę przysiąść i zrobić listę zakupów na Święta bo sporo gości się spodziewam w tym roku.... Dziś poradnik do jutrzejszego ewentu..Kawa dla wszystkich- lecę dalej i życzę miłego dzionka

15. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , witam !!!!!!Dobrze że kawki podane !!!! Dzięki !!! U nas od wczoraj pada i pada :cry::cry:Ale jest dosyć ciepło !!

16. Witajcie o poranku :) Wczorajszy dzień poświęciłam na zakupy i porządki przedświąteczne, dziś boli mnie każda kosteczka ale jak widzę ten błyszczący dom to aż żyć się chce i czekać na święta :D

Miłego dzionka dziewczynki :*

17. wiktaratuj

Witajcie, Raszpelki:D! Madziu, czy Ty nie spałaś już, czy jeszcze? Ja tam też mam od jakiegoś czasu problem ze snem, tylko jakby od drugiej strony, budzę się o strasznej godzinie, 4 albo i wcześniej, i organizm zawiadamia mnie uprzejmie, że się właśnie doskonale wyspał i nie zamierza dłużej tracić czasu;). A jako że z natury raczej skowronek ze mnie, niż sowa, nierzadko wstaję i robię, co tam w domu mam do zrobienia. Zakupy na święta też już porobiłam, wcześniej, żeby uniknąć tłoku, od którego robi mi się czerwono w oczach i tracę wrodzoną słodycz charakteruxDxDxD. A porządki dopiero przede mną, ale to już od jutra, dziś robię sobie "Dzień Lenia";).Miłego:)

Last edited: Mar 14, 2018
  18. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam na kawkę [​IMG] Porządki jeszcze nie zrobione ale zakupy częściowo tak !!!! Ja dzisiaj mam lenia tak jak Basia !!!! Dzisiaj zaczynamy nowe eventy !!!!!

19. RosesFarm

Cześć dziewczynki :)...Madziu, ja ciebie muszę wynająć- ty tak pięknie robisz porzadki, że może i u mnie zrobisz :)- ja kobieta jeszcze biegająca do pracy nie mam ani czasu ani ochoty ani sił by cokolwiek jeszcze w domu zrobić...:)...he he he ... Ewenty bardzo proste- hodowlany do zrobienia dosłownie w kilkanaście minut- ja jednak czekam na weekendowe BB- dziś popołudniu pracuję i nie mam możliwości...Kolejne nowe zagrody i drzewka- trochę tego już dużo jak dla mnie...Kolejny dzień bez słońca, ale ciepło...Życzę Wam miłego spokojnego dzionka- lecę kawę zrobić wszystkim...

20. Alicjanastka

Ojej ile kawy...
    Witam. Wczoraj miałam dzień latany na wyjeździe i u nas. Szukałam kreacji na wesele. Jedna już jest, jeszcze coś mi tam wpadło w oko, ale nie było rozmiaru. W ostateczności wystarczy jedna, bo wspólnych gości nie będzie. W domku nic nie ruszone. Dzisiaj muszę lecieć do lekarza zapisać leki dla mamusi i małżonka no i siebie. W czwartek lub piątek ma przyjechać córcia z wnusią i zostaną kilka dni, więc za porządki wezmę się dopiero po niedzieli bo mała zdąży mi nabałaganić ;):DxD. U mnie wczoraj deszcz i dzisiaj też pada, chociaż nie jest jakoś zimno, ale ponoć od piątku powrót zimy ze sporym mrozem i śniegiem, jedno co dobre, że nie ma być długo, kilka dni i znowu ciepło, oby... Życzę miłego dzionka.

RosesFarm and wiktaratuj like this.